Samenwerking

Zomervakantie serie deel 5

De vorige keer vonden we Dimitri en Luc bij het zwembad, en ze waren bezorgd over Mike. Na een korte ruzie, maakten we een selfie. En ik deelde die op Facebook. Dat had ik beter niet kunnen doen…

Deel 5:

We zitten net te eten, als de telefoon van Luc gaat. Hij neemt op, en ik zie hem verschrikt kijken.
‘Rustig maar Mike’, zegt hij. Dimitri wil meeluisteren, maar Luc wuift hem weg.
‘Nee, wij gaan naar huis’, zegt hij dan. Hij kijkt ons kort aan. Dimitri knikt gelijk, en Freddie ook kort daarna. Ik zeg niets, en kijk naar de grond. Straks krijgen ze door dat ik de boel heb opgelicht! Mike heeft vast verteld dat hij nog op Texel is, en dat hij van niets wist. Dit komt uit, ik ben erbij!

Luc heeft opgehangen, en ik blijf de gehele tijd stil. Ik heb er wel mee ingestemd om terug te gaan, maar alleen omdat ik anders teveel op val. We hebben onze koffers al ingepakt, en pakken morgenvroeg het eerste vliegtuig terug.
‘Ik ga even een luchtje scheppen’, zeg ik. Ik verlaat de kamer en loop naar beneden. Dan voel ik de hand van Freddie op mijn schouder.
‘Wat is er? Waarom ben je zo stil?’
‘Ik vind het gewoon overdreven hoe iedereen doet.’
‘Je weet toch dat hierdoor alles verpest kan worden?’ Ik had het beter niet kunnen zeggen. Zal hij weten dat ik de boel heb verziekt? Ik besluit het maar te accepteren en ga akkoord.
‘Je hebt gelijk’, zeg ik. We lopen terug naar de kamer, en gaan slapen.

De volgende dag staan we met onze koffers op de luchthaven van Spanje. We konden 4 last minute tickets boeken, en kunnen over enkele ogenblikken in het vliegtuig stappen. Luc en Dimitri zijn erg opgewekt, en Freddie is druk bezig met zijn telefoon. Ik staar naar buiten, en baal dat het allemaal zo gelopen is. Ik dacht dat ik alles goed voor elkaar had, maar blijkbaar toch niet… Dan wordt onze vlucht omgeroepen, en we lopen richting de gate. Dag Spanje, dag leuke vakantie.

Dit was deel 5! Ik vond het super leuk om me te verplaatsen in Stefan! Om de week komt er een deel online, en deel 6 zal op 20 juli verschijnen.

Ook deze bloggers schrijven mee:

Jordy – Mike
Melanie– Luc
Louanne – Dimitri
Mijnverhaal130 – Freddie
Marleen– Verteller en bedenker

Liefs, Demi❤

12 gedachten over “Zomervakantie serie deel 5

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s