Collaboration

Zomervakantie serie deel 3

De vorige keer stonden we klaar om te vertrekken. Maar echter vond Luc het niet zo fijn, en ik kon hem gelukkig overhalen toch het vliegtuig in te stappen.

Deel 3

De vliegreis voorloopt spoedig. Ik zit de gehele vlucht naast Dimitri, en we zijn folders aan het bekijken van Spanje. Freddie is druk bezig met zijn bierflesjes, terwijl Luc steeds op zijn mobiel kijkt. Ik probeer geen aandacht te schenken aan Luc, en bedenk met Dimitri een leuk programma voor de eerste dag. Dan roept de stewardess om dat we gaan landen, en we ruimen de spullen op. We maken onze riemen vast, en dan voel ik dat de wielen de grond raken. We doen onze gordels los, stappen uit het vliegtuig en pikken onze bagage op.
‘Naar het hotel!’ zegt Freddie triomfantelijk. We lachen, en houden een taxi aan, die ons naar het hotel brengt.

Eenmaal aangekomen, zie ik een groot bed, met daaronder genoeg ruimte voor mijn spullen. Ik pik hem gelijk in. Immers moet de organisator wel het beste bed hebben, niet waar? Freddie claimt het bed tegenover mij, en ploft op het bed neer. Luc en Dimitri doen het wat rustiger aan, en dan begint Luc weer over Mike.
‘Och, Mike vermaakt zich wel. Mike maakt van zijn eigen achterdochtigheid nog een feestje.’ Freddie moet lachen, en ik krijg de smaak te pakken.
‘En trouwens, hij wilde toch geen strak zwembroekje aan?’ Freddie lacht alleen maar harder, en ik ga maar door.

Na een lange lachbui, pak ik mijn mobiel.
‘Jongens, laten we een selfie maken!’ Freddie droogt zijn tranen.
‘Ja, laten we dat gaan doen.’ Ik kijk om me heen, en zie Dimitri en Luc niet meer.
‘Waar zijn ze heen?’ vraag ik. Freddie haalt zijn schouders op. Hij loopt naar het raam toe.
‘Ik denk dat ze bij het zwembad zijn.’ Hij loopt richting de deur. Ik loop achter hem aan, in de richting van het zwembad. Ik heb geen idee waarom ze daar heen zijn gegaan, maar daar komen we snel genoeg achter.

Dit was deel 3! Ik vond het super leuk om Stefan te spelen in dit deel! Ik Om de week komt er een deel online, en deel 4 zal op 22 juni verschijnen.

Ook deze bloggers schrijven mee:

Jordy – Mike
Melanie – Luc
Louanne – Dimitri
Mijnverhaal130 – Freddie
Marleen – Verteller en bedenker

Liefs, Demi❤

10 thoughts on “Zomervakantie serie deel 3

Een reactie plaatsen