Search terms

Rare zoektermen Creabealounge

Hey Creabea’s,

Ik keek laatst bij mijn jaarlijkse statistieken, en daar zag ik een lijstje staan met zoektermen. Ik verbaasde me echt over wat men allemaal intypt via Google, en vervolgens op mijn site terecht komt. Ik heb de raarste uitgezocht, dus zullen we gaan kijken welken dat zoal zijn?

Zoektermen 2015:

Er werd sowieso veel gezocht naar horoscopen, van bepaalde weken of sterrenbeelden, maar ook naar bepaalde testjes, invulverhalen en afmaak verhalen.

Masterchef winnaar Nieuw-Zeeland 2015

Ik vertelde in ieder week overzicht dat ik naar Masterchef Nieuw-Zeeland keek, maar ik heb het nooit echt over de winnaar gehad. Dus ik snap wel dat je dat denkt, maar ik heb het verder nooit echt over de kandidaten gehad.

Invulverhaa docenten

Ik hoop dat deze persoon heeft gevonden wat hij/zij zocht, aangezien er een L ontbrak. Ik heb alleen nooit zo’n verhaal geschreven over docenten, dus misschien een tip? ๐Ÿ˜‰

Creabea.lounge blog Demi

Ik vond het wel grappig dat ze dit opzochten, dus ik denk dat hier niet echt iets raars mee is.

Gedicht over uitwisselingsstudent

Ik schrijf zeker gedichten, en ik heb ooit een verhaal geschreven over een uitwisselingsstudent, maar nooit in รฉรฉn.

Creabea blog Demi

Ook heel leuk dat mensen dit intypen, want dat betekent wel dat ze mijn naam onthouden ^^

Creabealounge Facebook

Sinds kort is mijn pagina te zien op Google, voorheen had ik dat niet ingesteld. En het klopt dat dit in 2015 nog niet actief was, waardoor je op mijn blog uit kwam.

Stomme mensen op mijn opleiding

Ik heb het zeker weleens gehad over mijn opleiding, maar niet specifiek over stomme mensen. Wel over het feit dat ik niet met respect ben behandeld op mijn opleiding, maar dat is wel iets anders.

Big Bazar opblaasbadjes

Ik heb het nog nooit over opblaasbadjes gehad, maar misschien heb ik de Big Bazar een enkele keer genoemd? Ik heb er nog nooit een echt artikel aan gewijd, dus hoe je via deze zoekterm alsnog op mijn blog terecht komt, is me echt een raadsel.

Zoektermen 2016 (tot april)

Er werd vaak gezocht naar horoscopen, en weer naar bepaalde weken of sterrenbeelden.

Rijlessen logisch nadenken

Ik heb zeker ooit een artikel geschreven over Tips & Tricks voor rijlessen en het rijexamen, maar niet echt specifiek over logisch nadenken. Misschien dat ik dit wel heb gezegd bij het theorie-examen, aangezien je daar natuurlijk wel moet nadenken, en niet zomaar wat moet invullen.

Bioscoopliefde

Ik heb het nog nooit echt over deze 2 in รฉรฉn artikel gehad, maar misschien heb ik wel ooit vertelt dat ik naar de bioscoop ben geweest, en heb gekeken naar een romantische komedie?

Fetus afmaak

Okรฉ, deze vatte ik echt niet…

Brief naar Ellie Goulding sturen

Ik heb nog nooit echt iets over haar gezegd, laat staan een brief gestuurd… Ik heb weleens liedjes van haar genoemd, maar nog nooit in deze vorm.

Invulverhaal Hitkrant

Ik schrijf alle invulverhalen zelf, en ik kopieer niets. Ik heb alleen het concept overgenomen, omdat ik dat zelf ook erg leuk vindt, maar ik kopieer niets. Dus dat je hiermee op mijn blog komt, is dan eigenlijk wel een verrassing, plus een soort ‘eer’?

Icoontje van sterrenbeeld tweeling

Ik heb het wel over sterrenbeelden gehad, maar ik heb de icoontjes niet gedeeld. Wel heel leuk dat je hiermee alsnog op mijn blog terecht komt ^^

Wat betekent SVM rechtzaak

De SVM is mijn soap, maar ik heb het nog nooit over een rechtszaak gehad, plus de S ontbreekt in de zoekterm. Dus dat je dit intypt, vind ik erg bijzonder en grappig, haha.

Hoe eerlijk rijk worden

Ik kan me niet herinneren dat ik het daar ooit over heb gehad, maar wel een leuke zoekterm, hihi ^^

Tips auto theorie halen

Ik heb er zeker eens een bericht overgeschreven, maar ik vind het leuk dat mensen mijn tips gebruiken, en hopelijk daarmee slagen ^^

Strawberry sunday theatersport

Ik heb weleens een strawberry recept gedeeld, en uiteraard verslagen geschreven van theatersport, maar zeker nooit in combinatie. En al helemaal niet met zondag, haha ^^

Ben jij weleens rare zoektermen tegengekomen? En wat vind je van bovenstaande zoektermen?

Liefs, Demi โค

36 thoughts on “Rare zoektermen Creabealounge

 1. Ja, dit herken ik wel. Op mijn eigen blog krijg ik steeds weer mensen die zoeken naar “films” – terwijl er alleen maar tekst op mijn site staat. En ik ben ook betrokken bij andere sites en ook daar kregen we steeds de meest bizarre zoektermen…

  Liked by 1 person

   1. Zeker. Soms staan er echt grappige dingen bij. Ik heb zelf net mijn eigen lijst door gekeken. Misschien dat ik er binnenkort zelf hierover schrijf.

    Liked by 1 person

 2. Hoi Demi , je kan soms de gekste dingen tegenkomen , hahaha . Eerlijk gezegd , ik let er nooit op ๐Ÿ˜‰ . Zal ik toch eens gaan doen als ik veel tijd heb , hihi . Alvast een fijn weekend , liefs

  Liked by 1 person

 3. Tja, je hoeft maar een woord in te tikken en je krijgt zoveel resultaten… Zelf heb ik veel “onbekende zoektermen” en dan word ik nieuwsgierig. Voor de rest ben ik ze zeker van dat een aantal mij volgen via andere blogs om zo niet op te vallen, maar me wel in het oog willen houden ๐Ÿ˜ฆ

  Liked by 1 person

 4. Ik heb ook echt dingen dr tussen zotten waarvan ik denk, ja… Helaas kan je de onbekende zoektermen niet zien want dat zijn juist de zoektermen die niks met je blog te maken hebben en zo

  Liked by 1 person

   1. Je kan ze niet zien door privacy redenen en omdat ze dus niks met je Blog te maken hebben. Bij een eigen domein kan je wel meer zien maar je moet dr niet apart voor betalen of zo (volgens mij)

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s