Collaboration

Zomervakantie serie deel 2

De vorige keer had ik absoluut geen zin om naar Texel te gaan, maar toch hadden we het geboekt. Ik kon het echter niet laten, ook een vakantie te boeken.

Deel 2

Mijn droom was om met zijn allen naar Spanje te gaan, te genieten aan de Costa del Sol. Ik keek rond en zag een fantastische aanbieding: Voor een groep van 4 man, kreeg je op de totaalprijs, wat all inclusive was, 30% korting! Ik heb het gelijk geboekt, en voorgesteld aan de anderen, die laaiend enthousiast waren. Alleen wist één iemand hier niets van: Mike.

Daar sta ik dan, op Schiphol. Ik ben heel trots op het feit dat ik deze reis heb kunnen regelen, en dat iedereen volmondig ja zei. Ik heb de vliegtickets in mijn hand, en ben klaar voor de reis van mijn leven. Ik kijk naar Luc, die er beduidend nadenkend bij staat.
‘Het komt allemaal wel goed. Mike snapt het uiteindelijk wel, hij kan er immers niets aan doen dat hij niet genoeg geld heeft. Bovendien, gaan we het zeker goed met hem maken na de vakantie.’
‘Beloof je dat?’ vraagt Luc.
‘Belooft’, zeg ik als een boer met kiespijn.
‘Ik vind het wel echt cool dat je dit hebt geregeld’, zegt Luc. Vol blijdschap bedank ik hem. Dan zie ik Freddie en Dimitri aankomen, en ik kijk ze trots aan. Dimitri komt regelrecht op me af, en geeft me een knuffel.

Als ik net de tickets heb uitgedeeld, wordt Dimitri gebeld. Hij bekijkt zijn telefoon en drukt hem weg.
‘Wie was dat?’ vraag ik.
‘Oh, Florian’, zegt Dimitri. Ik kijk hem vaag aan. Maar dan beginnen Luc en Freddie weer over Mike.
‘Is Mike er nog niet?’ vraagt Freddie. Luc kijkt naar de grond.
‘Mike weet hier niets vanaf. Hij staat nu waarschijnlijk op het station in Utrecht.’ Ik zie hoe geschokt Freddie kijkt.
‘Man, dat kunnen we toch niet maken!’ zegt hij. Ik sla mijn arm om hem heen.
‘Het komt goed Freddie, we leggen het Mike allemaal nog uit en dan begrijpt hij het best. Laten we onze vakantie niet meteen met gezeik beginnen, en denk vooral aan de biertjes die we kunnen nuttigen in de heerlijke, Spaanse zon!’ Freddie kijkt blij. Luc kijkt nog steeds zorgelijk, maar ik probeer me nu te focussen op Freddie. Hij begint als een gek door de luchthaven te dansen en zingt:
‘Let the party get started!’ Ik pak mijn mobiel, en maak een Snap van Freddie. Ik besluit hem naar Mike te sturen. En dan, lopen we lachend richting de gate.

Dit was deel 2! Ik vond het super leuk om Stefan te spelen in dit deel! Ik Om de week komt er een deel online, en deel 3 zal op 8 juni verschijnen.

Ook deze bloggers schrijven mee:

Jordy – Mike
Melanie – Luc
Louanne – Dimitri
Mijnverhaal130 – Freddie
Marleen – Verteller en bedenker

Liefs, Demi ❀

 

Advertisement

10 thoughts on “Zomervakantie serie deel 2

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s