Interview

Interview #14 Bibi

Vandaag het veertiende interview, met een super geweldige blogster: Bibi! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, creatieve en lieve blogger 🙂

1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Heey, ik ben Bibi, het gezicht achter Tumblration. Ik ben een 15 jarig meisje uit Friesland met een passie voor bloggen, slapen en acteren. Voor de rest vind ik het leuk om heel veel series te kijken hahaha.

2. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik kwam op het idee omdat een vriendin kwam met het idee om samen een blog te beginnen, alleen uiteindelijk werd dat niks dus zijn we voor ons zelf begonnen 🙂

3. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik kwam op mijn blog naam door tumblr. Ik zat een beetje na te denken over mijn naam, en ik besloot om het woordje tumblr in mijn naam te stoppen, en omdat tumblr toch een beetje een inspiratiebron is, kwam ik op het idee om mijn blog: tumblration te noemen.

4. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf vooral over lifestyle met een vleugje beauty en fashion. Alleen heb ik niet erg veel verstand van kleding, oops.

5. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Het leuke aan bloggen is denk ik je creativiteit kwijt kunnen, je kan zelf beslissen over wat je schrijft. En ik vind het heel fijn dat ik de kans krijg om dat te doen.

6. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Dat er daadwerkelijk mensen naar mijn artikelen lezen. Ik vind dat zo ongelooflijk gaaf, en natuurlijk dat ik deze vragen mag beantwoorden voor de blog van Demi 🙂

7. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop dat ik ooit (door mijn blog) het lef krijg om een YouTube kanaal te beginnen. Nu nog niet, ik hou het voorlopig nog bij het bloggen. Maar misschien in de toekomst.

8. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Voor de mensen die een blog hebben: lekker doorgaan, heb er vooral heel erg veel plezier in. Voor de mensen zonder blog: lekker Demi haar blog blijven lezen want wat ze voor haar blog doet, echt wauw. Ze schrijft zulke goede verhalen en zo vaak jemig 🙂 Heel erg goed! (Dit geldt natuurlijk ook voor de mensen met blog)

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi

36 thoughts on “Interview #14 Bibi

  1. Ik hoop dat je ooit YouTube zal beginnen, Bibi! En wat een mooi haar heb je 🙂 Trouwens, dit is echt een fijne rubriek. Zo leer ik daadwerkelijk andere blogs kennen. Liefs

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s