Concert

Concertverslag Simple Plan

Hey Creabea’s,

Ik heb dit weekend een heel druk weekend gehad, maar het was het allemaal meer dan waard! Ik ben naar mijn allerliefste lievelingsband geweest, naar een toffe musical en naar een verjaardagsfeestje van een goeie vriendin van me. Ik heb ook nog 2 toetsen gehad, van communicatie en Nederlands. Op Nederlands heb ik een 9,3 en op communicatie een 10 πŸ˜€Β  Ik heb dit weekend ook 5 dagen vrij, in verband met Goede Vrijdag en Pasen. Dinsdag valt ook uit door een locatiedag πŸ™‚

Ik ben Melanie zo dankbaar. Ze vertelde me gisteravond dat ze mijn boek heeft besteld, ik ben haar zo dankbaar daarvoor ❀

Ik ben zondagmiddag naar de musical Grease geweest. Tim Douwsma speelde Danny Zuko. Ik hoopte stiekem op Ferry Doedens, maar Tim was ook zeker niet verkeerd! Hij had een goede sixpack, haha. Vajèn van den Bosch speelde Sandy. Ze deden het heel leuk als duo. Ik vond haar een hele goede actrice. Ze speelde de rol van Sandy echt super goed. Tommie Christiaan was Kenickie en René van Kooten speelde Vince Fontaine. De andere castleden kende ik niet, maar hier is een linkje waar je ze allemaal ziet.

Op vrijdagavond ben ik naar het vetste concert ever geweest! Ik was eerst wel heel bang. We liepen net Utrecht centraal binnen, toen we een alarm hoorden. Er werd omgeroepen dat we het pand moesten verlaten. Dat was echt heel erg schrikken. Wat er nu precies was weet ik niet… Een week daarvoor was er een loos brandalarm afgegaan…Β Maar goed, we kwamen algauw bij Tivoli Vredenburg aan. Ik was trouwens heel blij dat ik oordoppen mee had, speciaal voor concerten ^^ Ze hadden eerst twee voor acts. De eerste was The Bottom Line, zeker geen slechte muziek. Daarna kwam Ghost Town, en sorry dat ik het zeg, maar dat vond ik echt niets. Vreselijk… Maar gelukkig kwam daarna Simple Plan, en ik ging helemaal los! Ik kon alle nummers meezingen, en ik heb elk nummer gefilmd en zoveel mogelijk foto’s gemaakt, alleen bewogen ze nogal veel, hihi ^^ Dit zijn de nummers op volgorde die ze hebben gezongen:

– Opinion Overload
– Jet Lag
– Jump
– Boom
– Rest Of Us
– Welcome To My Life
– Your Love Is A Lie
– I Refuse
– Uptown Funk – Bruno Mars
– Can’t Keep My Hands Off You
– Summer Paradise
– Nostalgic
– Crazy
– I’m Just A Kid
– Shut up
– Perfect World
– This Song Saved My Life (Speciaal gezongen voor een meisje wat het podium op mocht komen. Ze moest huilen, en las wat voor. Ze omhelsden haar, en dat was echt een prachtig moment. Ze vecht namelijk tegen een vreselijke ziekte, veel sterkte Sabrina!)
– Perfect

Het was echt zo geweldig, echt het beste concert waar ik ooit ben geweest! (Het was ook mijn eerste concert, haha) Ze hebben 1,5 uur gespeeld, 17 nummers van zichzelf en het was rond 11 uur afgelopen, en het begon rond 8 uur. We pakten de trein van kwart voor 12 en waren om 2 uur weer thuis.

Liefs, Demi ❀

42 thoughts on “Concertverslag Simple Plan

  1. Van zoΒ΄n weekenden krijg je energie hΓ¨ πŸ˜€
    Er zullen vast nog veel van zoΒ΄n fantastische weekenden volgen!!
    en fijn te horen dat ik heb bijgedragen aan een geluksmomentje πŸ˜‰ :*

    Liked by 1 person

  2. wat een leuk en druk weekend!!! Wat super tof om te horen dat Simple plan gaaf was!!! Leuk meid! Ik had eigenlijk ook wel gewild haha maar ja ik moest de volgende dag werken dus ja .. 😦 Maar mooie foto’s ook!! SImple plan blijft een toffe band!!

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s