Blogger's posts

Eline|Mijn style

Hee allemaal!

Vandaag mag ik mij aan jullie voorstellen! Ik ben Eline Joan en ik ben 21 jaar. Ik studeer rechten in Amsterdam en woon met twee vriendinnen samen. Mijn ouders kunnen bevestigen dat ik al van heel jongs af aan in kledingwinkels bezig was met kleding uit te kiezen en urenlang outfits bij elkaar zoeken, dus de stap naar een modeblog is dan snel gezet.
 

Op mijn eigen blog post ik vooral outfits en omdat een gastblog toch een soort voorproefje van mijn blog is, wilde ik daar niet teveel van afwijken. Maar ik zal tussendoor wat meer over mijzelf en mode vertellen!

Tot ongeveer drie jaar terug droeg ik veel kleur, dat vaak ook tot veel te drukke outfits leidden. De laatste paar jaar merk ik dat ik steeds meer donker ben gaan dragen, zo ook hier. Ik zorg er wel altijd voor dat er ook nog wat kleur in mijn outfit zit, zoals hier mijn schoenen. Maar een outfit zonder zwart zal je mij niet heel snel meer in treffen.

 

Ik kijk en post ook vaak op de app Lookbook voor inspiratie. Daar komen zo veel outfits voorbij, ontzettend handig. Daarnaast volg ik dus ook wel een beetje de laatste trends en kijk ik blogs als kenzas.sedoniaz.nl en jill-who.blogspot.com. Verder bewaar ik heel veel kleding en leen ik van familie (ik heb serieus kleding van mijn moeder, vader, broer, opa en oma gedragen). Ik woon nu al een tijdje niet meer thuis dus kleding van familie lenen wordt lastig, maar gelukkig woon ik nu met twee chicks samen waar ik ook kleding van kan lenen, haha. Door een combinatie van al dit kom ik op mijn outfits.

De leukste trends die er de laatste tijd zijn, is de flared jeans hoewel ik het nog heel weinig zie op straat. Sneakers! Ik heb sinds kort een lichte verslaving aan sneakers gekregen en suède.

Ook maak ik af en toe zelf kledingstukken. Dit doe ik samen met mijn oma, die eigenlijk het meeste werk doet haha. Dit doe ik ook al van kleins af aan. Afgelopen jaar heb ik dit gemaakt. Daarnaast heb ik nog een babyblauwe set gemaakt met een chique highwaist broek en crop top, daar heb ik helaas geen foto’s van. En voor kerst heb ik een fluwelen okergeel jurkje gemaakt.

Dit is dus een beetje mijn style en hoe ik erop kom, ik hoop dat jullie het leuke foto’s vinden! 🙂

Liefs Eline!

Deze meid is echt heel aardig en haar blog is super leuk, vol fashion 🙂 Ik zou zeggen: neem zeker even een kijkje. Ik mocht voor haar een verhaaltje schrijven, en die kun je op haar blog vinden: Eline

Liefs, Demi ❤

20 thoughts on “Eline|Mijn style

  1. Leuke post zo met fashion een keer 🙂 Vind je zelf gemaakte jurk vooral erg leuk! Ben zelf niet meer zo van de sneakers, maar dat maakt natuurlijk niets uit!

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s