Interview

Interview #9 Claudia

Vandaag het negende interview, met een geweldige blogster: Claudia! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een muzikale, creatieve en lieve blogster 🙂

1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Claudia en ik ben 17 jaar. Ik woon in Alphen aan den Rijn en zit in 5 HAVO. Als hobbies heb ik heel veel muziek maken, muziek luisteren, tekenen en natuurlijk bloggen. Verder werk ik bij de Action en spreek ik vaak af met vrienden en mijn lieve vriendje !

2. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik kwam op het idee om een blog te schrijven toen ik hoorde dat mijn nicht het ook deed. Na-apen ? Nee !! Ik houd al heel lang van schrijven en wilde er sowieso al meer mee gaan doen. Dit leek mij een prima manier van uit proberen wat ik allemaal kon.

3. Hoe kwam je op je blognaam?

Mijn blognaam is lifeandmusic98. Ik heb dit gekozen omdat ik simpelweg dingen over het dagelijks leven wilde schrijven, en over muziek omdat ik daar zoveel mee bezig ben. Die 98 heb ik erachter gezet omdat lifeandmusic al in gebruik was en ik in 1998 geboren ben.

4. Waar schrijf je zoal over?

Zoals ik in de vraag hiervoor al zei schrijf ik over alledaagse dingen. Ik beschrijf wat ik meemaak, geef tips en vertel een leuk verhaal. Ik heb net een schema gemaakt waar ik mij aan wil houden in 2016. Dit schema bestaat uit iedere week 4 dagen een blog online zetten met mijn zelf geschreven verhaal, voors en tegens, lijstjes en de leer van de dag en gewoon nog random dingetjes.

5. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Het leuke aan bloggen vind ik als eerste het lezen van andere blogs. Ik vind het leuk om te lezen wat mensen meemaken en je schrijft het op een blog uitgebreider dan op bijvoorbeeld Facebook. Daarnaast vind ik schrijven gewoon heel leuk en doe ik dit dan ook graag. Ik ga vaak uitgebreid een tijdje achter mijn iPad zitten en dan schrijf ik zo een paar blogs. Ik vind het erg leuk om dingen te delen en de reactie van mensen erop te zien.

6. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Ik heb nu in een klein half jaartje de 20 volgers bereikt. Ik had in eerste instantie niet eens verwacht dat ik er 5 zou halen. Dit klinkt misschien heel stom maar ik was helemaal nieuw en totaal niet thuis in het blog wereldje. Naar mate de tijd vorderde merkte ik dat het toch wel sneller en makkelijk ging 🙂

7. Wat hoop je nog te bereiken?

Natuurlijk lijkt het mij erg leuk om meer volgers, views en reacties te krijgen maar dat klinkt zo cliché. Ik hoop in de toekomst gewoon nog meer plezier te hebben in het bloggen, misschien verder te gaan met mijn YouTube kanaal en misschien nog leuke mensen te leren kennen op WordPress waarmee ik misschien wel goede vrienden mee kan worden.

8. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Ik hoop dat jullie dit interview leuk vonden. Mocht je nog niet gekeken hebben op mijn pagina, doe dit dan snel 🙂

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen

Liefs, Demi

46 thoughts on “Interview #9 Claudia

      1. Och ja , bijna vergeten 😉 . Ben net pas thuis , mijn maatje was het vannacht niet goed geworden en heb daar hele nacht gezeten . Ga ik zo denk ik weer terug naar hem . Liefs,

        Liked by 1 person

      2. Denk flinke griep die op komt zetten . Bijna 40 graden koorts en alles doet pijn . Ga al even wat kippensoep maken , neem ik die straks mee . Dank je , liefs

        Liked by 1 person

  1. Haha leuk, ik zie ineens een foto van mijn nicht (die ik trouwens heb gemaakt jaa ben een echte **** fotograaf ;p) op jou blog staan. Leuk om te lezen dat ik haar heb geïnspireerd ❤ Ben trots op haar!

    Liked by 2 people

      1. HAHA, ja wij zijn familie, zij is ook mijn nicht waar mee ik naar Londen ga 😉 Ze is zeker heel toff Ze is ook niet alleen me nicht, ze is me bff en zusje in één.

        Liked by 2 people

  2. Vond het ontzettend leuk je vragen te beantwoorden ! Wie weet ooit nog andere samenwerkingen of meer contact 🙂

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen