Top 3-10

YouTubers top 5

Hoi creabea’s,

De meesten hier kijken veelal naar beauty vloggers en YouTubers. Ik houd meer van de droge humor en sketches, en kan er vaak hard om lachen. Mijn top 5 is daarom waarschijnlijk anders dan anderen, maar een beetje anders is altijd leuk, toch? Zo leer je ook weer andere YouTubers kennen. Het zijn wel allen jongens, haha. Maar ik ben ook een meisje, dus ja, er is wel een verband met dat ik veel mannelijke YouTubers volg haha πŸ˜‰ Want zeg nou zelf: they look good ^^

  1. StukTV

Bron foto:Β https://plus.google.com/+StukTvPlus

Wie kent ze niet? Giel (midden), Thomas (links) en Stefan (rechts) doen de gekste dingen. De kijker mag namelijk bepalen wat de heren doen. Via hun website kun je opdrachten indienen en op opdrachten stemmen. Ze hebben twee seizoen van Roadtrippers gemaakt. Ze wonnen het eerste seizoen, maar verloren het tweede seizoen. Giel kwam met het idee voor StukTV. Samen met Thomas ging hij op zoek naar de missende man die het trio afmaakte, Stefan. Giel is 25, Stefan is 23 en Thomas is 23.

Ik vind ze leuk omdat ze de domste, gevaarlijkste en grappigste dingen doen. Ze maken er altijd wat leuks van en hun humor werkt aanstekelijk. Ik kijk elke woensdag naar hun nieuwste video’s en stem mee op opdrachten op hun site. Mijn favoriete video: Spookhuis 2.0

2. Furtjuh

Bron foto:Β http://www.wdka.nl/2015/04/15/rutger-vink-1989-4e-jaars-advertising-is-furtjuh-en-niet-alleen-op-fursday/

Furtjuh heet eigenlijk Rutger Vink. Hij doet in februari een hele maand lang collabs met andere YouTubers, iedere schooldag. Hij upload iedere donderdag een filmpje om half vier ’s middags. Hij maakt hele leuke sketches, grappen en grollen en serieuze filmpjes. Hij is 26 jaar.

Ik vind het een hele creatieve YouTuber. Hij maakt leuke 10 geboden video’s, selfies nadoen video’s en hij heeft 20 fur kitchen met Denise. Ik heb veel respect voor hoe hij is en gewoon zichzelf blijft. Mijn favoriete video: Oma Miep en moderne woorden.

3. Dylan Haegens

Bron foto:Β http://www.wikker.nl/dylan-haegens-youtube-ster/

Wie kent hem niet? De 23 jarige Limburger die eerst anoniem vlogde, maar nu volop in de schijnwerpers staat. Hij maakt de tofste video’s met zijn beste vriend Teun, vriendin Marit en goede vriend Rick. Hij heeft ook nog een animatieserie, die wordt getekend door Rick. Hij maakt wekelijks top 10 video’s en doet geregeld challenges, en heeft sinds kort een spannende soap: Cliffhanger.

Ik vind hem leuk omdat hij een goede acteur is in zijn top 10 video’s. Hij doet ze zo leuk! Zijn leukste top 10 vind ik toch ’10 beschamende acties van ouders.’ Hij speelt echt zo leuk, en de humor die hij eraan verbindt bezorgt mij iedere keer de slappe lach. Van de challenges vind ik de leukste video’s β€˜De speed draw challenge 1 en 2.’ Maar mijn favoriete video is: Cliffhanger 1

4. Mertabi

Bron foto:Β https://mijnblogoveralles.wordpress.com/2015/04/11/30/

Deze grappige YouTuber, Mert Ugurdiken, maakt hele leuke sketches van Marokkaan geeft rijles. Hierin heeft hij zijn eigen rijschool en geeft hij rijles. Hij heeft ook nog een kanaal Fun, waar hij ook filmpjes opneemt met zijn vriendin Teske. Hij is 23 jaar.

Ik vind de filmpjes van Marokkaan geeft rijles echt zo grappig. Hoe hij lesgeeft en hoe de leerlingen daarop reageren, echt geweldig. Maar ik vind Gerrit ook echt een grappig typetje. Mijn favoriete video is: Inbraak CBR Marokkaan geeft rijles, seizoen 3, aflevering 1.

5. Gierige Gasten

Bron foto:Β http://www.slechtegrappen.nl/tags/gierige-gasten

Wie kent ze niet? De Gierige Gasten die hun fans via Twitter helpen om gratis spullen te fixen en om gratis activiteiten te doen. Je kunt je probleem via een hashtag op Twitter aan ze laten weten. Word je uitgekozen, dan speel je mee in hun video. Ze bedenken een plan om het gratis te fixen en betrekken jou hierbij. Martijn (links) en Niels (rechts) zijn erg gierig, maar ze zijn erg slim in het bedenken van snode plannen. Niels is 26 en Martijn is 25.

Ik vind ze leuk omdat ze ook daadwerkelijk mensen met minder geld helpen. Ze slagen er iedere keer in gratis spullen te fixen of ze een leuk uitje te bezorgen. Het is mooi wat ze doen, maar ook gevaarlijk. En het is ook niet altijd even eerlijk, en de plannen die ze bedenken vind ik soms wel wat makkelijk, maar zeer effectief, want ze komen er mee weg. Dat is ook het mooie aan hun video’s. Mijn favoriete video: Dj stage crashen.

Ken je deze YouTubers? Zo ja, wat vind je ervan?

Liefs, Demi ❀

 

Advertenties

60 gedachten over “YouTubers top 5

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s