Films

Films top 5 #11

Ik heb deze maand weer een vijftal films gezien.Β Kijken jullie mee?

  1. Definitely, Maybe

(Met hunk Ryan Reynolds) Een vader vertelt aan zijn dochter over zijn exen en voorafgaande relaties. Het meisje moet raden wie van de 3 haar moeder is in het verhaal. Haar vader heeft de namen namelijk veranderd. Ik geef deze film een 8!

2. Deadpool

Nog een film met hunk Ryan Reynolds πŸ˜€ In deze film vertelt een bedrijf hem dat ze hem kunnen genezen, al is dit niet helemaal waar. Hij hijst zich vervolgens in een rood pak, en wil de mannen die hem bedrogen, uit de weg ruimen. Ik geef deze film een 7,5!

3. Zoolander

Zoolander 2 komt binnenkort in de bioscoop, maar ik wilde eerst deel 1 kijken. Hij is al meerdere keren mannelijk model van het jaar geworden, maar ook hij wordt ouder. Dit jaar ging de titel dan ook naar de nieuwkomer. Hij probeert aan de top te blijven, maar of dat lukt? Ik geef deze film een 8!

4. Dear John

Een jonge soldaat, is met verlof en wordt verliefd op een schitterende, maar conservatieve studente. De twee beleven een mooie tijd en wanneer John weer op uitzending gestuurd wordt, beloven ze elkaar brieven te schrijven om hun liefde levend te houden. Ik geef deze film een 8,5!

5. We Are Your Friends

Geregisseerd door Max Joseph (bekend van Catfish). Een jonge dj heeft problemen in de elektronische dansmuziek. Hij heeft grootse dromen, om een mega grote producer te worden. Een oudere dj wordt zijn mentor, maar hij wordt verliefd op de vriendin van zijn mentor. Zal dit goed gaan? Ik geef deze film een 7,5!

Ken je deze films? Wat vind je er van?

Liefs, Demi ❀

 

 

 

Advertenties

44 gedachten over “Films top 5 #11

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s