Films

Films top 5 #10

Ik heb deze maand weer een vijftal films gezien. Kijken jullie mee?

  1. Bad Neighbours

Ik had hem al eens eerder gezien, maar ik keek hem laatst weer met een goede vriendin van mij. Een gezin met hun pasgeboren baby, krijgen nieuwe buren. Een studentenclub maakt ze het leven zuur. Ik geef deze film een 8,5! (Let op, seks en schelden komt voor)

2. Daddy’s Home

Een jongetje heeft twee vaders: zijn echte, en zijn stiefvader. Zijn echte vader is een stoere bink, en zijn stiefvader, niet. Hij wil proberen stoerder te zijn, maar of dat nou zo’n goed en veilig idee is? Ik geef deze film een 8!

3. Bruce Almighty

Jim Carrey als God, is dat een goede combinatie? Niet echt, maar dat maakt de film zo leuk! De grappen zijn heel leuk, vooral het stukje met Evan Baxter, als hij het nieuws voor leest. Ik geef deze film een 8!

4. Evan Almighty

Ik vind deze film iets minder dan Bruce Almighty. Hier is Evan Baxter Noach, en moet moet hij de ark bouwen om de mensheid en de dieren te redden. Ik geef deze film een 7!

5. Blended

Ik heb deze film voor de tweede keer gezien, omdat ik hem erg leuk vond. Ze hebben een blind date, en dat loopt niet echt lekker. Dan gaan ze toevallig samen, eigenlijk los van elkaar, op vakantie. Ze komen elkaar tegen, en zitten met elkaar opgescheept. Maar, bloeit er nou iets op tussen de 2? Ik geef deze film een 7,5!

Ken je deze films? Wat vind je er van?

Liefs, Demi

Advertenties

42 gedachten over “Films top 5 #10

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s