Week update

Week Update #33 + Award

Maandag 11 januari 2016

Vandaag had ik weer school. Ik begon bij Engels, en had daarna BEC. Na de pauze hadden we vormgeving. Na die pauze hadden we ICT en na die pauze hadden we nog Duits. We waren om half 4 vrij en ik was om kwart over 4 thuis. Ik keek in de avond naar Masterchef USA en GTST.

Dinsdag 12 januari 2016

Deze dag was ik vrij. Mijn opleiding had een teamdag. Ik ben naar het hondje van mijn oom en tante gegaan. Ik heb met hem gewandeld, en ging rond half 4 naar huis. Ik had een brief van de bibliotheek. Nu ik 19 wordt, moet ik betalen voor mijn lidmaatschap.Ik ga er niet meer zo vaak heen, en heb besloten het op te zeggen. Ik keek in de avond naar Masterchef USA en GTST.

Woensdag 13 januari 2016

Ik was vandaag het eerste uur vrij. Ik begon dus met BEC. Na de pauze hadden we burgerschap. We gingen het ruilspel doen. We begonnen met een theezakje en moesten met iets waardevols terugkomen. We hadden erna Engels. Na de pauze hadden we CEV en we waren om 3 uur vrij. Ik was om half 4 thuis. En ik had gelukkig, eindelijk weer wifi πŸ˜€ Ik was zo blij! Ik keek in de avond naar Masterchef USA en GTST.

Donderdag 14 januari 2016

Vandaag begonnen we met gym. Basketbal is helaas niet beoordeeld vorige week, en de vierde periode waar ik me had ingeschreven bij racketsport, is komen te vervallen. Gelukkig mocht je ook iets kiezen wat je al had gedaan, en dus ga ik weer 3 weken volleyballen. Na gym hadden we Duits en Nederlands. Daarna hadden we SLB, waar we de JOB enquΓͺte moesten invullen. We waren om kwart voor 2 vrij en ik was om 2 uur thuis. Ik keek in de avond naar Masterchef USA en GTST.

Vrijdag 15 januari 2016

Ik ging vandaag met 2 meisjes naar ons bedrijf toe. We gingen haar interviewen en filmen. We filmden ook een stukje van de binnenkant van het gebouw. En ik zag dat er in het gebouw ernaast iemand werkt die bij mij op Theatersport zat. We zwaaiden naar elkaar. We gingen terug naar school, en hadden om 11 uur BEC en daarna Nederlands. We hadden na de pauze nog CEV en waren om 2 uur vrij. Ik was om kwart over 2 thuis. Ik heb naar StukTV, Dylan Haegens en de Gierige Gasten gekeken. Ik keek ook naar Masterchef USA, GTST en TVOH.

Zaterdag 16 januari 2016

Vandaag is mijn oom jarig en mijn katje is vandaag 1,5 jaar bij ons in huis. Een feestelijke dag dus. Ik heb vandaag weer berichten ingepland en huiswerk gemaakt. Door de wifi loop ik een beetje achter met Vormgeving en rekenen. Ik keek in de avond naar Weet ik veel en had een 7,8 gescoord ^^

Zondag 17 januari 2016

Ook vandaag heb ik weer veel huiswerk gemaakt. Ook alvast wat samenvattingen gemaakt voor de aankomende toetsweek. Ik ga straks naar Moordvrouw en Divorce kijken. Ik heb ook nog naar Dylan Haegens gekeken.

Aankomende week

Een week vol school. Ook ga ik deze week nog filmen met mijn groepje voor het project. En voor de rest weet ik nog niet of ik nog ga afspreken met vrienden. Oh ja, ik ga zaterdag iets leuks doen, maar ik vertel er later wel meer over.

Ik wilde alvast even mededelen dat mijn aankomende toetsweek maandag 1 februari begint. Ik heb die dag een toets van Engels. Op dinsdag 2 februari heb ik BEC en Duits en op woensdag heb ik CEV en rekenen. Dan zijn de toetsen klaar, en op donderdag hebben we het filmfestival, en de vrijdag een excursie.

Ik ben nog genomineerd door de lieve Lisa, dankjewel meid ❀

1. Wat is het leukste item uit je kledingkast?

Dan ga ik voor mijn warme wintertrui met een zwart katje erop. Mijn eigen katje is ook zwart, en dan gaat hij heel vaak op me schoot liggen als ik die aan heb ^^

2. Zoet of zout?

Zoet! 100% zeker! Ik houd wel van zoete ranja of zoete cupcakes πŸ™‚

3. Wat is je lievelingskleur?

Geel en paars πŸ™‚ (Ik heb er 2)

4. Wat is je leukste herinnering uit je jeugd?

Dat ik naar Disneyland ben geweest toen ik 8 jaar was πŸ™‚

5. Wat is het leukste boek dat je ooit hebt gelezen?

Hm, Leven Vol Emoties denk ik dan. Haha, nee, dat is gemeen. Maar ik ben we, echt trots op mijn boek. Ik kies Vlinders Voor Altijd van Jill Mansell πŸ™‚

6. Wat is je lievelingsmerk? (Qua make-up)

Eh, ik draag het haast nooit, maar dan kies ik voor Essence πŸ™‚

7. Reis je liever met de trein of met het vliegtuig?

Met de trein. Ik ben nog nooit met een vliegtuig geweest, maar ik vind de trein sowieso wat fijner. Eigenlijk heb ik nog liever een auto.

8. Heb je een specifieke angst (zoals hoogtevrees bijvoorbeeld)?

Nee, niet echt. Het enige waar ik ben voor ben is als iemand later thuis is dan gezegd of niets van zich laat horen als diegene is vertrokken, dan ben ik altijd wel een beetje huiverig dat er iets ergs is gebeurd. Maar dat gebeurd meestal pas een uur na die tijd.

9. Hoe lang blog je al?

Op 3 februari blog ik straks alweer 1,5 jaar πŸ™‚

10. Waarom ben je met bloggen begonnen?

Omdat ik mijn verhalen wilde delen met de buitenwereld. Ik wilde mijn creativiteit laten zien, en met meer mensen in contact komen πŸ™‚

11. Wat vind jij het leukste onderwerp om over te bloggen?

Verhalen. Ik vind het heerlijk om met mijn fantasie en creativiteit een verhaal te schrijven. Dat doe ik nog steeds het allerliefst ^^

Nogmaals bedankt lieve Lisa ❀
Hoe was jouw week?

Liefs, Demi ❀

42 thoughts on “Week Update #33 + Award

 1. Je hebt de week weer goed doorstaan πŸ™‚ . Lieve Demi , ben al te lang van school af maar wou je dit al eens eerder vragen , waar staan de afkortingen BEC , CEV en SLB voor ? Fijne avond alvast , liefs

  Liked by 1 person

 2. Hallo Demi,
  Wat een drukke week heb je achter de rug, het zou voor ons beter werken als we ook leuke foto’s konden bekijken tijdens het lezen van deze week. Als je een beelddenker bent, kun je je beter inleven in het verhaal. Natuurlijk is dit positief bedoeld en willen wij je niet afkraken ofzo. Bijvoorbeeld hoe ziet zo een filmfestival eruit? Wat voor filmpje heb jij gemaakt? Dit zijn vragen die bij ons opkomen als we jou review lezen en dan zijn we ook nieuwsgierig ben je soms de toekomstige filmmaker?
  Wij wensen jouw een super week toe en hopen dat je de toetsen goed maakt.
  Groetjes,
  Hic@ & Gibby

  Liked by 1 person

  1. Hallo, dat is zeker waar πŸ™‚ Het festival is pas 4 februari, en het filmpje is nog in de maak. Ik wil niets met films, wat ik wel wil, is schrijfster worden. Ik heb onlangs mijn eerste boek uitgebracht πŸ™‚ Heel erg bedankt, ik wens jullie ook een goede week toe πŸ™‚ En bedankt voor jullie feedback πŸ™‚ Liefs

   Liked by 1 person

 3. Voor mij ligt mijn schooltijd al weer even achter me maar je hebt een drukke schoolwerk gehad zo te lezen. Fijn dat je weer WiFi hebt! Ik heb gisteren ook naar moordvrouw gekeken wat was het spannend!!

  Liked by 1 person

  1. Het lijkt me heerlijk als dat achter de rug is πŸ™‚ Ja, ik heb het erg gemist, hihi ^^ Jaa, ik ben zo blij dat Evert nog leeft, maar wat kan Wendy van Dijk toch goed acteren! πŸ™‚ Liefs

   Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s