Personal · Tag

Draw My Life Tag

Hey creabea’s

Officieel hoort deze tag op YouTube thuis, maar ik wilde het toch op deze manier proberen. De bedoeling is dat je je jeugd uit tekent en erbij vertelt wat er gebeurde. Ik heb gefilmd, wel 6 keer, alleen lukte het niet hem via mijn mobiel te uploaden. Dus filmde ik met mijn camera. Het geluid valt hier en daar weg en er is soms geruis. En wat nog stommer is… WordPress accepteert mijn video type niet, dus ik kan hem niet delen… Dus ik ga per foto vertellen wat ik vertelde tijdens het filmen. Alvast excuses voor mijn teken kunsten. Ik teken normaliter beter, maar ik heb dit getekend tijdens het filmen, en het is snel getekend, want als je filmt wil je natuurlijk niet dat je een halfuur bezig bent met je verhaal. Als ik er echt de tijd voor neem is het mooier. Maar het is duidelijk wat er is gebeurd en daar gaat het om πŸ™‚

P1040716

Zullen we dan maar beginnen?

P1040717

Ik ben dus Demi. Ik ben geboren op 21 februari 1997 in het ziekenhuis. Ik was een hele schattige baby, en mensen noemden me vaak ‘cute’ vanwege mijn lach. Mijn moeder heet A en mijn vader heet K. Ik was hun eerste, maar ook enige kind.

P1040721

Mijn moeder kreeg toen ik bijna 4,5 jaar was een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Dit betekent dat de baby buiten de baarmoeder groeit, en het lichaam hem als het ware afstoot. Het gebeurde nog een keer toen ik 4 jaar was. Ik had bijna geen moeder meer… En als ik daar aan denk, besef ik echt hoeveel geluk ik heb dat ze nog leeft. En ik ben zo dankbaar dat ze er nog is, want ik kan echt niet zonder mijn moeder.

P1040724

Ik woon al 18 (bijna 19) jaar in hetzelfde huisje of flatje. Ik zeg liever niet in wat voor soort woning ik woon, maar het is dus één van de twee. 

P1040726

Toen ik werd geboren, hadden mijn ouders mijn katje S. Ze was toen 3 jaar. Het klinkt misschien gek, maar ze was echt als een soort zusje voor me. Ze was er immers eerder dan ik. Ik had ook niemand om mee te spelen, en ging vaak met haar spelen. Wat resulteerde in krassen, zoals alleen katten dat kunnen πŸ˜‰

P1040727

Toen ik 4/5 jaar was, ging ik naar de basisschool. Hij was slechts 1 minuut van mijn huis af. Het was alleen wel een katholieke basisschool, en mijn ouders en ik waren niet Katholiek. Toch hebben ze me erop gezet, 1 minuut van ons huis af vonden ze namelijk erg prettig.

P1040728

Ik ben van groep 1 t/m 8 gepest (en ook nog op de middelbare school). Deze pestperiode was in groep 5/6 het ergst.Β 

image

Ik had 2 juffen, M en A. Ze gaven mij iedere keer de schuld. Ik vertelde bijvoorbeeld dat ik gepest werd door de tweeling I en R, en ik was dan degene die het had gedaan. Als ik huilend naar ze toekwam en vertelde wat ze hadden gedaan, kreeg ik de schuld, en straf.

image

Ik was helemaal alleen, en had geen vrienden. Mijn ouders gingen vaak naar mijn juffen toe, maar het hielp niet.

image

De 2 juffen A en M werden pas ontslagen toen ik van de basisschool af was. Was dat maar eerder gebeurd, want M ging ook mee naar groep 8…

image
Toen ik tussen de 6 en 8 was, kreeg mijn vader last van zijn oor. Hij moest 2 keer geopereerd worden, en werd zo goed als doof. Ik had ook bijna geen vader meer. Ik ben ook zo dankbaar dat alles goed is gekomen met mijn vader, ik kan niet zonder hem.

image

Na deze periode, ging ik met mijn ouders en vrienden van hun op vakantie. We gingen naar Disneyland toen ik 8 was. Ik weet er niet veel meer van, maar ik weet wel dat ik het leuk vond, en de foto’s die ze hebben gemaakt bewijzen dat.

image

Toen ik 10/11 jaar was moest ik een bril. Ik? Een bril?? Ik kon er eerst niet aan wennen, maar kreeg er later vrede mee. Nu kan ik niet meer zonder.

image

In groep 7 kreeg ik een beste vriendin, W. Ik was heel blij dat ik door haar vriendschap leerde kennen, want ze was mijn allereerste beste vriendin.

image

Ze mocht van mij (een 10 jarig meisje) niet spelen met anderen. Ik werd jaloers. Dit klinkt misschien gemeen, maar ik was 10 en had nog nooit een beste vriendin gehad. Dus ja, wat doe je dan. We kregen ruzie. Het is wel weer goed, maar ze is nu verhuisd. We spreken elkaar helaas niet meer.

image

In groep 7/8 besloot ik voor mezelf op te komen. Ik was het gepest van E, T, N en M zat.

image

M stompte me, en ik was er zo klaar mee, dat ik terug stompte. Vanaf dat moment kwam ik voor mezelf op. Niet in de vorm van slaan, maar meer in de vorm van praten en laten weten wat ik voel en hoe ik erover denk.

image

Mijn moeder was altijd voor me thuis. Ze gaf me steun en liefde. Mijn vader werkte om geld op de plank te krijgen. Mijn moeder is niet helemaal gezond. Ze heeft suiker en nog wat andere kleine mankementjes. Maar ik was heel blij dat ze altijd voor me thuis was.

image

Ik wilde natuurlijk op een sport. Turnen, tennis, volleybal en basketbal waren niet mijn sporten. Ik vond ze wel leuk, maar kon het niet vinden met de andere groepsgenoten.

image

Toen ging ik op dansen. We moesten op een dag dansen in tweetallen, en niemand wilde met mij. Ze lachten me uit, en ik ging van dansen af.

image

Ik ging op zwemmen, en dat heeft letterlijk mijn leven veranderd.

image

Ik had een konijntje, L. Ze is slechts 4 jaar geworden. We kregen een hok, en daar bleek even later de konijnenziekte in te zitten. Daar is ze aan overleden, op 1 september 2007, toen ik net terug kwam van mijn oma en opa. Ik houd van haar ❀

image

Op 13 december 2011 overleed mijn hamstertje N. Hij is slechts 2 jaar geworden. Hij was ziek, en vlak na school belde mijn moeder me op. Ik houd van hem ❀

image

Mijn 2 visjes G en W zijn een lange tijd na elkaar overleden. W is ongeveer 15 geworden en G ongeveer 4 jaar. Ik houd van ze ❀

image

Ik zie mijn oma en opa elke week. Ik ben heel dankbaar dat ze er nog zijn, want ze hebben veel voor ons gedaan. Ze zijn echt de besten van de wereld. Mijn oma heet D en mijn opa heet J. Ze zijn niet meer de jongste, maar nog onwijs fit (iedere zondag wandelen) voor hun leeftijd.

image

Ik houd echt onwijs veel van ze en ben echt blij dat ik ze nog heb ❀

image

Op mijn twaalfde moest ik naar de middelbare school. Mijn eerste vraag was dan ook meteen: ‘Zal ik vrienden maken?’

image

In het 1e jaar was ik alleen, maar toen…!

image

Op zwemmen ontmoette ik M en de tweeling H en M.

image

H en M zaten ook bij me op school. In jaar 3 kwam D bij ons staan, en we zijn nu nog steeds vrienden ❀

image

Het zonnetje ging schijnen, ik had vrienden!

image

Ik was echt dolblij. Mijn haar werd rond die tijd ook bruiner. Mijn vader heeft zwart haar en mijn moeder bruin, dus ik bleef niet lang blond.

image

Op mijn 16e ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn VMBO TL diploma. Dat is het hoogste niveau op het VMBO. Ik had nog haar HAVO gekund, maar ik wilde juf worden, al sinds mijn 6e. Gekomen door mijn docent D van groep 3. Ik wilde lesgeven zoals zij, met liefde, geduld en respect.

image

In 2012 gingen we naar Praag met school. Het was bijzonder om op zo’n jonge leeftijd in zo’n grote stad te lopen. Ik vond het leuk en interessant, maar miste mijn katje.

P1040764

Ik ging naar het MBO. Ik ging de opleiding Onderwijsassistent niveau 4 doen. Ik wilde hierna doorstromen naar de PABO. Dit liep alleen heel anders…

P1040765

De gemene docenten/vrouwen F en N vertelden me in december 2014 op januari 2015 dat ik moest stoppen met mijn opleiding. Dit kwam omdat mijn stages werden beΓ«indigd. Ik had een andere visie dan mijn stagebegeleiders, maar dat was niet alles.

P1040766

Ik was voor mezelf opgekomen. Op mijn allereerste stage mocht ik geregeld tekenlesjes geven en leuke spelletjes verzinnen. Op deze stages kreeg ik alleen maar klusjes. Ik wilde de kinderen lesgeven, daar leerde ik immers voor. Ik had beter niets kunnen zeggen, want mijn droom, was weg… Ik was heel verdrietig, en wist niet wat ik moest doen. Wat wilde ik nu gaan doen?

P1040767

Gelukkig gebeurde er ook iets leuks. Ik leerde dankzij mijn goede vriendinnen H en M mijn huidige vriendengroep kennen. De meisjes F, R, R en S en de jongen A maakten de groep compleet, waar M en D ook bij horen. We doen leuke dingen en gaan graag naar pretparken. We zijn ook 2 keer op vakantie geweest. Vorig jaar naar de Efteling en dit jaar naar Egmond aan Zee. Ik ben dankbaar dat ze mijn vrienden zijn.

P1040768

Mijn beste vriend T vertelde me in de zomervakantie van 2013 dat ze een meisje wilde zijn. Nu gaat ze als F door het leven, en we zijn hechter dan ooit. Ze is mijn BFF en we steunen elkaar en kletsen super veel. Ik ben zo trots op haar, en ik heb super veel respect voor haar. Ze is echt de beste vriendin die ik me maar kan wensen ❀

P1040769

Nu komt iets wat ik het allerergste vindt van wat er in mijn leven is gebeurd. Op 4 januari 2014 moesten we mijn lieve katje S laten gaan. Ze was al oud, en ziek. Heel ziek. Ik was er kapot van. Ik wist wel dat het eraan zat te komen, maar de klap kwam toch te hard aan. Ik was erbij, toen ze ging. Ze is 19,5 jaar oud geworden, en ik ben trots dat ze zo’n sterke kat was. Ik zal altijd van haar blijven houden ❀

P1040770

Ik miste een katje om me heen, en na lang overleg met mijn ouders, namen we op 16 juli 2015 mijn katje J mee naar huis. Ik was zo blij! Hij is ondeugend, maar super lief! Hij is nu 1,5 jaar oud, en ik hoop dat ik nog heel veel mooie jaren met hem mag beleven, ik houd van hem ❀

P1040771

Mijn oom en tante hebben een hondje, G. Ik pas 2 keer per week op hem en wandel super graag met hem. Hij is nu 10 jaar, en hij is echt de liefste hond van de wereld. Ik houd van hem ❀

P1040772

Ik verveelde me, en na het lezen van een boek waar een blog in voorkwam, wist ik eindelijk waar ik na al die jaren mijn verhalen kon delen. Op 3 augustus 2014 maakte ik mijn blog ‘Creabealounge’ aan. Mijn verhalen, online! En ze werden gelezen πŸ˜€ Ik was super trots! En nu ik bij de geweldige Blogsquad zit, heb ik hele lieve meiden en jongens leren kennen ^^

P1040773

Na lang twijfelen meldde ik me aan voor de opleiding Marketing & Communicatie. Ook dit is MBO niveau 4. Het was even afwachten of ik werd aangenomen, maar gelukkig, werd ik aangenomen.

P1040774

Alleen, mijn klas… Ik heb wel een leuke klas, maar het is heel anders dan mijn vorige opleiding. Kijk, ik drink en rook niet, en ik houd niet van uitgaan. Ik haal goede cijfers, omdat ik studeer. Ik mis geen les, zelfs als ik ziek ben, ga ik naar school. Niet als ik echt heel ziek ben hoor, dan lig ik in bed. Maar met een verkoudheid ga ik gewoon heen. Ik ben dus erg stil, omdat ik op let. Maar ik wil graag deze opleiding halen, en laten zien dat ik serieus ben. Maar ik ben dus wat saai, daardoor. Ik ben het alleen zijn wel gewend, maar ik vind het toch jammer. Ik ben wel een van de oudsten, en dat is ook niet alles…

P1040775

Op 2 juni 2015 bracht ik mijn boek ‘Leven Vol Emoties’ onder mijn pseudoniem Demore Bosman uit. Ik was zo trots, my dream came true! Ik heb hem ondergebracht bij Brave New Books en hij wordt verkocht via Bol.com. Ik hoop dat ik gauw meer verkoop, maar ik heb er al 6 verkocht ^^

P1040776

Op 25 maart 2015 haalde ik mijn theorie, en op 20 oktober 2015 haalde ik mijn rijbewijs. Yes, ik kon eindelijk rijden! Ik was zo blij πŸ˜€

P1040777

In mei van 2015 startte ik met Theatersport. Ik vond de cursus heel leuk, en ging door. Alleen, op 25 november 2015 moest ik stoppen. Ze hebben een vals en oneerlijk spelletje met me gespeeld. Ik hoorde zelfs al dat de groep gevormd is, terwijl ze nog auditie hadden moeten doen. Dus wat er ook gebeurd is, het is niet eerlijk gegaan. Ik weet nu dat Theatersport niet echt mijn ding is, ik wil dit graag afsluiten. Ik ga misschien nog op zoek naar iets anders, maar voor nu, ben ik nog niet zoekende.

P1040778

Er komen nu nog wat kleine dingetjes. Wat betreft zwemmen, heb ik A, B, C, redding zwemmen en snorkelen 1, 2 en 3. Ik ben sinds ongeveer sinds 2014 vegetariΓ«r. Ik houd veel van dieren en wil liever geen vlees meer eten. Ik ga niet op vakantie. Mijn ouders en ik zitten liever Home Sweet Home. We zijn wel eens op vakantie geweest, maar ik ga veel liever naar een pretpark.

P1040779

Mijn vader was vroeger basketballer, en nu is hij een gediplomeerde basketbal coach. Ik ben heel trots op hem ^^ Ik heb nog nooit een vriendje gehad. Ik ben wel vaak verliefd geweest. Ik ben voorlopig happy single πŸ˜‰ Ik heb StukTV 2 keer gezien, en dat vond ik heel leuk ^^

P1040780

Ik heb ook veel cabaretiers gezien en ontmoet en ik ben naar 2 musicals geweest. Ik ben 18, en wordt bijna 19 πŸ˜€

P1040782

Mijn lieve diertjes S, J, L, N en G hebben me heel erg geholpen door de jaren heen. Ze gaven me liefde, extra liefde. Ook de artiesten waar ik graag naar luister: Cher Lloyd, Avril Lavigne, Pink, Simple Plan, The Wanted en Jessie J, hielpen me. Maar ook mijn lieve familie en vrienden. Ze waren er altijd voor me, en steunden me als het even minder ging ❀

P1040784

Hierbij wil ik het afsluiten. Ik heb dus veel dingen meegemaakt, in zowel positieve als negatieve zin. Maar ik ben altijd sterk gebleven en bleef het positieve zien. En dat heeft geholpen. Ik ben gewoon een sterke meid, en daar ben ik trots op πŸ™‚

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en laat vooral een reactie achter πŸ™‚ Ik hoop ook dat het niet te lang was, hihi ^^ Sorry ook voor de wisselende grootte. Door gebrek aan wifi heb ik ze op verschillende apparaten geupload ^^

Liefs, Demi ❀

110 thoughts on “Draw My Life Tag

   1. Ik denk…nee, ik weet zeker dat je een sterke, knappe meid bent, met een hoop goede vrienden en tweelingen..hihi… girlpowerrrrr en altijd positief blijven. πŸ™‚ X

    Liked by 1 person

 1. Wat een verhaal zeg….ik ben er stil van. Afgezien van het feit dat je het behoorlijk voor je kiezen hebt gehad vind ik dit een mooi verhaal, hoe je het hebt vorm gegeven. En hoe trots moet je wel niet zijn dat je een boek hebt gepubliceerd!πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ

  Liked by 1 person

 2. Wat een mooi verhaal en wat een leuke tekeningen ! Wij hebben best wat overeenkomsten πŸ™‚ de pesterijen en t zwemmen vooral ! Ga zo door met je leven en met bloggen ! Je bent een mooi en sterk persoon !

  Liked by 1 person

 3. Awh wat leuk om dit zo te zien, alleen kreeg ik soms wat kippenvel van de gedachten dat je gepest werd. Toch chapeau dat je dit durft te vertellen. Ik zou met mijn problemen niet naar buiten durven komen..

  Liked by 1 person

   1. Is al goed dat je begonnen bent met bloggen en er dus voor uit kan komen! xx

    Liked by 1 person

 4. Heel mooi geschreven. De foto’s laden bij mij niet, maar ik creΓ«erde er een eigen beeld bij ;). Ik wilde ook eerst de PABO doen, maar nu heb ik al weer andere dromen net als jij. En goed dat je sterk bent gebleven. ❀

  Liked by 1 person

  1. Dankjewel πŸ˜€ Hihi, dat is ook mooi πŸ™‚ Ja, dromen komen en gaan πŸ™‚ Daar ben ik ook heel trots op πŸ™‚ Trouwens, je bent de enige van wie ik de antwoorden nog niet heb, stuur je ze gauw? πŸ™‚ Liefs xx

   Liked by 1 person

 5. Wauw!!! Je hebt heel wat meegemaakt maar het heeft je sterk gemaakt!! Ook ik gen gepest en ook ik ging pas in groep 8 van mij afbijten en oh wat voelt dat goed!!! Nu ben ik 44 jaar en ben ik de persoon die ik wil zijn… Ik geloof dat jou dat ook gaat lukken!!

  Liked by 1 person

  1. Jaa, ik ben altijd sterk gebleven en dat ben ik nog steeds πŸ™‚ Ja, het voelde zo goed! Blij dat jij het ook deed πŸ™‚ Wat mooi om te horen, dat geeft me extra kracht πŸ™‚ Liefs xx

   Liked by 1 person

 6. Nou Demi , ik ga jou een heel groot compliment geven , dit is werkelijk voortreffelijk in beeld gebracht πŸ˜€ . Laat you tube maar zitten , dit is perfect ! Daarbij als je een kinderboek gaat uitbrengen , heb je echt niemand nodig die voor jou tekeningen er bij gaat maken . Jij kan dit heel goed zelf doen πŸ™‚ . Meid , ik ben trots op je , dat je jouw leven zo mooi in beeld hebt gebracht en ondanks al dat pesten , heb je alles tot nu toe prima voor elkaar gekregen . Ik wens je alvast een heel mooi weekend toe , liefs en dikke knuffel voor jou , Anja

  Liked by 1 person

  1. Anja, je wil niet weten hoe blij ik was met deze reactie. Ik moest bijna een traantje wegpinken. Je bent echt zo lief, en dat laat deze reactie zien ❀ Ik wens jou een prachtig weekend toe, lieve Anja. Knuf terug, liefs Demi xx

   Liked by 1 person

   1. Lieve Demi , dat heb je helemaal aan jezelf te danken πŸ˜‰ . Wat je al allemaal bereikt hebt mag je enorm trots op zijn . Hoop nog veel van je te mogen lezen en zien , je bent in korte tijd enorm gegroeid πŸ™‚ . Alvast een fijne avond , liefs …

    Liked by 1 person

   2. Hihi, je bent echt lief ❀ Ik ben ook super trots, ook op hoe ik heb gehandeld en sterk ben gebleven. Dat komt helemaal goed, dat beloof ik πŸ™‚ Yeey, hihi ^^ Fijne middag/avond πŸ™‚ Liefs xx

    Liked by 1 person

 7. Echt erg dat mensen jou hebben gepest! Ik ken je niet persoonlijk maar je lijkt mij een hele lieve oprechte meid! Heel mooi hoe je het in elkaar hebt gezet! Echt heel cool dat je een eigen boek hebt, komt er nog een 2e?! Groetjes πŸ™‚

  Liked by 1 person

  1. Ik kan het soms ook niet bevatten, maar wat super lief dat je dat zegt ❀ Dankjewel πŸ˜€ Ja, ben er zo trots op ^^ Jazeker, ik hoop zelfs op 5 πŸ™‚ Ben met 4 bezig en wil hierna nog eentje schrijven πŸ™‚ Liefs xx

   Liked by 1 person

 8. Wat een verhaal… jeetje meis met dat pesten heb ik ook meegemaakt … verschrikkelijk! 😦 ik vind het een mooi artikeltje hoe je dit in elkaar heb gezet!!

  Liked by 1 person

 9. Je hebt de tag mooi gedaan! Ondanks dat het niet wilde via film heb je het goed opgelost!
  Ik heb echt respect voor je, je bent echt een sterk persoon! Ik zal er altijd voor je zijn! ❀

  Liked by 1 person

 10. Auper leuk idee! Wat erg van je basisschool jaren, dat van die juffen is gewoon niet normaal.
  Mij zou het ook heel erg leuk lijken om zoiets te doen, vind je dat goed?
  Origineel idee! Xxx

  Liked by 1 person

 11. Oh, dit is echt super leuk en heel mooi getekend! Wat jammer dat je gepest werd, want jij bent meer waard! Je bent een sterke meid, en ik kijk erg op naar je! Xx

  Liked by 1 person

 12. super dat je dit op je blog doet πŸ™‚ . super goed dat je zo sterkt blijft ondanks dat er ook minder leuke dingen zijn gebeurt. topper πŸ™‚
  kus Bibi ❀

  Liked by 1 person

 13. Wat leuk joh! Ik ben de draw my life tag al vaker tegen gekomen, maar wist zelf niet zo goed hoe je zoiets kon doen zonder er meteen een youtubefilmpje van te maken, maar dit kan natuurlijk ook! Misschien moet ik ‘m zelf dan ook maar eens gaan doen. Leuk gedaan!
  Veel liefs!

  Liked by 1 person

  1. Dankjewel πŸ˜€ Nee, ik wist het eerst ook niet, maar ik had al zoveel werk verricht, dat ik dacht, zo kan het ook πŸ™‚ Leuk, ik ben benieuwd naar die van jou πŸ™‚ Liefs

   Like

 14. Mooi om je levensverhaal te lezen met beeldende tekeningen . Veel meegemaakt heb je, heeft je vast vroeg volwassen gemaakt. Is niet niks in korte tijd. Ik herken dingen in je verhaal over vrienden, moeten stoppen met opleiding en heb kort geleden zelf een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad dus toen ik dat van je moeder las ben ik heel erg dankbaar dat mijn dochter ook nog een mama heeft. Want inderdaad dat is levensgevaarlijk. Knap geschreven allemaal. Liefs.

  Liked by 1 person

  1. Dankjewel, het deed me goed te delen πŸ™‚ Klopt, ik ben mentaal ook ouder. Ik vind het fijn om te horen dat je dingen herkent. Wat naar dat je dat hebt gehad, ik ben blij dat alles goed is, echt heel blij. Je dochter voelt zich net als mij, gezegend πŸ™‚ Bedankt πŸ™‚ Liefs

   Liked by 1 person

 15. Wow, dit verhaal raakr me!
  Je bent een sterke meid en ik vind het super knap dat je door die vreselijke tijden heen bent! Blijf vooral jezelf want je ben een prachtige meid! Xx

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s