Week Update

Week Update #32

Maandag 4 januari 2016

Ik had vandaag een margedag. Ik heb vandaag gelezen en geschreven. En ja, dit was dus de zoveelste dag zonder wifi. Morgen zit ik al een week zonder. Maar goed, gelukkig heb ik nog genoeg boeken om te lezen πŸ˜‰ Ik keek in de avond naar Masterchef USA en GTST.

Dinsdag 5 januari 2016

Ik was vroeg opgestaan, want ik dacht naar school te moeten. Het was bij ons alleen zo glad, dat code rood werd ingesteld. Mijn school gaf ons vrij, en dit was mijn eerste ijsvrije dag op de hogere school, in de 4 jaar dat ik erop zit. Ik heb weer veel gelezen en geschreven. In de avond keek ik naar Masterchef USA en GTST.

Woensdag 6 januari 2016

Ook vandaag kreeg ik te horen dat we ijsvrij waren. Ik ben weer gaan lezen en schrijven. Ik heb ook wat geschilderd. Ik keek in de avond naar Masterchef USA en GTST.

Donderdag 7 januari 2016

Ik wist dat als er lessen waren, dat niet eerder zou zijn dan 11 uur. Ik sliep uit, en las rond 9 uur dat de lessen weer uitvielen. Weer een dagje ijsvrij. Ik ben weer gaan lezen en schrijven en ging weer schilderen. Ik keek ook een film. In de avond keek ik naar Masterchef USA en GTST.

Vrijdag 8 januari 2016

De dooi was langs geweest, en vandaag moest ik naar school. Ik begon bij CEV. Daarna hadden we een uurtje project. Na de pauze hadden we BEC en Nederlands, en nog een uurtje project. We waren om half 2 vrij en ik was om 2 uur thuis. In de avond kwam een goede vriendin langs. Ik keek daarvoor nog naar Masterchef USA en GTST en we keken samen naar TVOH.

Zaterdag 9 januari 2016

Ik ben vandaag naar mijn oma en opa gegaan en had daar wifi, hoera! Toen ik terug naar huis ging, ging ik nog even wat huiswerk maken. Ik keek nog naar Catfish. In de avond ben ik naar een goede vriendin gegaan. Ze is morgen jarig en viert vanavond haar verjaardag. Het was heel gezellig. Ik heb helaas Weet ik veel moeten missen, maar dat kijk ik binnenkort wel terug.

Zondag 10 januari 2016

Vandaag is een goede vriendin van me jarig, van wie ik gisteren het feestje had. Ik heb vandaag huiswerk gemaakt, gelezen en geschreven. Ik ga straks nog naar Vechtershart, Moordvrouw en Divorce kijken.

Aankomende weekΒ 

Ik heb deze week gewoon school. Er staat verder niets bijzonders op het programma.

Oh ja, ik vind het super dat ik zoveel aanmeldingen krijg voor de interviews! Ik plaats iedere zaterdag één, en beloof dat ik jullie allemaal snel in plan πŸ™‚ Wil je je nog opgeven? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar creabealounge34@gmail.com en dan mail ik je de vragen toe πŸ™‚

Had jij deze week ook ijsvrij?Β 

Liefs, Demi ❀

 

 

42 gedachten over “Week Update #32

  1. Ik had geen ijsvrij πŸ˜‰ . Maar vanaf donderdag wordt er bij mij 10 cm sneeuw verwacht en temperatuur zou onder 0 gaan , pffff , dat maar weg blijft . Leuke week had je , zien we nog iets van het schilderen terug op je blog ? Alvast smakelijk en een fijne avond , liefs…

    Liked by 1 persoon

  2. Hier niet dat op ijs lijkt.
    We kijken trouwens dezelfde tvprogramma’s. Als mijn tv ooit aan staat, that is. Ik kreeg net bijna een hartverzakking toen ik las dat Masterchef USA weer is begonnen. Daar heb ik zΓ³ lang op gewacht nadat steeds maar weer de Australische variant op tv was.

    Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s