Week Update

Week Update #Week 53

Jullie denken vast, huh? Week 53? In 2009 en in 2015 hebben we 53 kalenderweken, en daarom is het nog week 53.

Maandag

Ik heb vandaag heel weinig gedaan. Ik heb veelal gelezen en geschreven. Het was echt een lui dagje. Ik pakte cadeautjes in voor een feestje van een goede vriendin voor morgen en keek in de avond naar Masterchef USA en GTST. En mijn lieve oma was vandaag jarig ๐Ÿ˜€

Dinsdag

Ik heb vandaag ook niet veel gedaan. In de ochtend en middag niet tenminste. Ik heb weer gelezen en geschreven. Ik ging ’s avonds naar een goede vriendin van me, voor haar verjaardag. Ik had vandaag ruzie gemaakt met een vriendin, en zat er aan te denken. Toch was het feestje heel erg gezellig. Ik ging rond half 10 naar huis.

Woensdag

Vandaag kwamen mijn oma en opa op visite. We gingen even naar de winkel (ik reed) en we kochten een pak oliebollen. Ik speelde een potje scrabble met mijn opa en hij won. Ik keek GTST en Masterchef USA terug en kwam er toen achter dat we geen wifi hadden… Mijn vader heeft gebeld en we krijgen de 13e van januari weer nieuwe… Zucht… Ik keek in de avond naar Masterchef USA en GTST.

Donderdag

Ik heb vandaag gelezen, en oliebollen gebakken ๐Ÿ˜€

P1040715

We bakten er een paar zonder en met krenten. Mijn moeder en ik proefden ze, en ze waren heerlijk ๐Ÿ˜€ Toen mijn vader thuis kwam, proefde hij ook รฉรฉn. Hij vond ze ook lekker, yes ๐Ÿ˜€ We keken in de avond naar Masterchef USA, GTST en de Ik hou van Holland Nieuwjaar special. En toen gingen we aftellen. Yes, 2016! ๐Ÿ˜€ Ik bleef beneden slapen samen met mijn katje, omdat hij onrustig was door al het vuurwerk. Hij is er niet bang voor, maar hij vindt het niet prettig.

Vrijdag

Vandaag ook niet veel gedaan, ik heb geen goede voornemens bedacht, ik zie wel wat er op mijn pad komt dit jaar. Ik hoop alleen dat het een goed jaar wordt. Ik heb veel gelezen vandaag en keek in de avond naar Masterchef USA, GTST en het moderne sprookje van RTL 4.

Zaterdag

Ik ben vandaag naar mijn oma en opa geweest. Ik heb met het hondje van mijn oom en tante gewandeld, die er ook was. Toen ik thuis kwam, heb ik weer gelezen en geschreven. Ik heb in de avond naar de Nationale IQ test gekeken, en mijn IQ was weer ongeveer net zo hoog als vorig jaar, yes ๐Ÿ˜€ Ik heb dus een hoog IQ ๐Ÿ™‚ Ik had dit keer slechts 7 fout van de 50 ๐Ÿ™‚ Voor beneden dan 34 jaar is mijn IQ 144 ๐Ÿ™‚

Zondag

Vandaag heb ik ook niet veel gedaan. Ik heb wel wat huiswerk gemaakt en ik heb gelezen. Ik ga straks nog naar Vechtershart, Moordvrouw en Divorce kijken ๐Ÿ™‚

Aankomende week

Ik ben morgen nog vrij, yes ๐Ÿ˜€ Bij mij op school hebben ze een margedag ingesteld, dus ik was happy ๐Ÿ˜€ Helaas begint school weer, en voor de rest is het een gewone week.

Hoe was jouwย Oudejaarsavond?

Liefs, Demi โค

Advertenties

26 gedachten over “Week Update #Week 53

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s