Memories

Mijn momenten van 2015

2015, wat een jaar was dat. Ik heb zoveel meegemaakt, zowel leuke als minder leuke dingen. Ik blik graag terug op de leuke dingen, al kan ik het niet laten toch ook wat kleine negatieve puntjes mee te nemen. Ik doe dit om te laten zien dat ik dit nu wil afsluiten, en het wil vergeten.

 • Ik heb in 2015 mijn theorie examen behaald op 25 maart, en mijn rijbewijs op 20 oktober. Ik was zo blij dat ik mijn rijbewijs had, er viel een last van mijn schouders.
 • In dit jaar bestond mijn blog 1 jaar. Het was tot nu toe echt een prachtjaar, en ik voel me hier meer dan thuis. Dat was echt een mooi moment.
 • Ik ben blij dat ik nu bij de Blogsquad zit. Ik wil in het bijzonder de meiden en jongens bedanken met wie ik in deze groep zit:
 • Mijn katje is in dit jaar 1 jaar geworden en dat hij een jaartje bij ons woont. Ik wil dat kleine schatje nooit meer kwijt.
 • Ik ben naar de Anne Frank musical geweest in Amsterdam. Een prachtmusical, waarvoor ik kaartjes heb gewonnen, en dat niet had verwacht.
 • Ik heb op 2 juni mijn boek ‘Leven vol emoties’ uitgebracht, en ben zo blij dat Anja hem gekocht heeft, dat betekent veel voor me.
 • Knipsel
 • Ik moest met Onderwijsassistent stoppen, maar ben met frisse moed aan Marketing & Communicatie begonnen, absoluut geen spijt van.
 • Theatersport is voor mij gestopt, maar het heeft me de ogen geopend dat ik ze niet waard ben, en dat ze ondanks het spelletje dat ze met me speelden, niets meer met mij doen. Ik sluit dat nu af, omdat ik de mooie ervaringen en vrienden heb meegenomen.
 • Ik ben dit jaar 18 geworden, een prachtleeftijd. Behalve de kosten die nu om de hoek komen kijken.
 • Ik ben met mijn beste vrienden op vakantie geweest. Dit ging niet helemaal volgens plan, maar het was toch een top midweek. Ik ben ook weer ergens anders geweest in Nederland.
 • P1030904
 • Ik ben naar het kattencafé in Amsterdam geweest, en dat was echt een mooie ervaring. Ik vind het zo mooi dat ze juist de katten die het zwaar hebben, een thuis geven. Echt prachtig ❤
 • Ik heb een schrijfwedstrijd gewonnen, en mijn verhaal werd gepubliceerd in een krant.
 • Ik ben in de super coole, nieuwe achtbaan van de Efteling geweest, Baron 1898. En door een mind test weet ik ook 100% zeker dat ik mentaal klaar ben voor de nieuwe ride van Walibi.
 • En om dit af te sluiten, wil ik mijn familie, al mijn vrienden en jullie bedanken voor dit geweldige jaar, want zonder mijn dierbaren en zonder jullie, was dat niet gelukt.

Ik heb ook een paar artikelen die dit jaar het best bekeken zijn en waar het meeste op gereageerd is. Ik ben trots op de verschillende artikelen en de aandacht die ze trokken. Want ook dit maakt mijn jaar bijzonder, omdat mijn artikelen worden gelezen. Dat hoort ook echt thuis in dit rijtje.

5 beste artikelen op basis van de weergaven:

 1. Mededeling

Ik vertelde dat ik veel volgers kwijtraakte, en merkte dat mijn verhalen minder werden gelezen. Ik wilde minder gaan bloggen, maar door de 72 super lieve reacties besloot ik daar niet aan te denken en naar te kijken. Dankzij jullie blog ik nog steeds zoals ik nu blog, SUPER BEDANKT 😀 Hij is 121 keer bekeken 🙂

2. Ketting stash

Ik liet mijn kettingen zien en kreeg hele lieve reacties. Ik vond het leuk om dit artikel te schrijven en dat werd beloond met 108 weergaven en 64 reacties.

3. The Versatile Blogger Award 3

Ik was genomineerd door Carolien, en dat vond ik super lief van haar. Ik had er 37 reacties op en 107 weergaven.

4. Ask Demi

Mijn eerste vragenrubriek, waarin je vragen kon stellen over familie, vrienden, relaties, school, hobby’s, sporten, klasgenoten, communicatie, pesten of iets wat met bloggen te maken heeft. Ik kreeg 42 reacties en had 100 weergaven.

5. Persoonlijk: Ik mis je

In dit persoonlijke artikel deelde ik het gemis van mijn eerste kat. Ik vertel hierin hoeveel ze voor me betekent en hoe zeer ik haar mis, nadat we haar moesten laten gaan. Ik kreeg er 56 lieve reacties op en hij is 92 keer bekeken.

Nu mijn 5 beste artikelen op basis van de reacties:

 1. Geslaagd

Hierin vertelde ik dat ik eindelijk was geslaagd voor mijn rijbewijs, ik was zo happy! Ik kreeg hier 92 super lieve reacties op en hij is 59 keer bekeken.

2. Blogverjaardag!

Hierin vertelde ik dat mijn blog eindelijk een jaar bestond, ik ben zo trots op wat ik allemaal heb bereikt in dat jaar. Ik kan me echt niet voorstellen hoe het zover is gekomen, maar ik ben super trots op mezelf. Ik kreeg 80 lieve reacties en hij werd 83 keer bekeken.

3. Rooster bekend

Hierin vertelde ik mijn eerste, nieuwe rooster voor dit schooljaar op mijn nieuwe opleiding. In eerste instantie was het een rot rooster, maar dat is nu sterk veranderd. Ik kreeg 74 lieve reacties en hij werd 36 keer bekeken.

4. Korte mededeling

Hierin vertelde ik dat ik een toetsweek kreeg, en dus een tijdje niet zou reageren. Ik kreeg 72 super lieve reacties en dat heeft me goed geholpen. Dit bericht is 60 keer bekeken.

5. Dit of dat? #4

De dit of dat artikelen doen het erg goed, vooral in het aantal reacties. Deze versie kreeg maar liefst 72 reacties en werd 71 keer bekeken.

En dan nog de 5 best bezochte pagina’s:

 1. Over mij

De pagina waarop ik me kort voorstel is dit jaar maar liefst 596 keer bekeken, wow! Er staan nu 62 reacties 🙂

2. Boeken

De pagina waarop ik de boeken deel die ik heb uitgebracht, en waar ze te koop zijn. Deze pagina is 208 keer bekeken en er staan 6 reacties 🙂

3. Winnaars

De pagina waarop alle winnende verhalen komen te staan van de schrijfwedstrijden. Het is 155 keer bekeken en er staan nu 21 reacties 🙂

4. Blogsquad

De geweldige Blogsquad waar ik in zit, en alle gedeelde namen op deze pagina is 147 keer bekeken en er staan 8 reacties 🙂

5. Creabeaatje34

De pagina waarin ik zelf een interview heb gedaan, werd dit jaar ook erg goed bekeken. Hij is 94 keer bekeken en er staan 4 reacties 🙂

Wat was jouw meest bijzondere moment van 2015?

Liefs, Demi ❤

44 thoughts on “Mijn momenten van 2015

  1. Nou, een heel mooi jaar wil ik het niet noemen, lees: onderswijsassistent en theatersport, maar je hebt eigenlijk wel gelijk, ik mag niet klagen 🙂 Het was inderdaad een goed jaar 🙂 )Komt ook doordat ik zelf reageer, dus eigenlijk moet je ze halveren ^^ Bedankt voor je reactie meid ❤ Liefs

   Liked by 1 person

   1. Nou ja, oké, een mooi jaar. Laten we die ‘heel’ weghalen. Maar weet je, als je dingen tegen elkaar gaat afstrepen, komt er nog steeds iets heel moois uit. Je hebt in ieder geval een hoop bereikt en daar mag je trots op zijn.
    Ik reageer ook altijd bij mezelf nog, dus wat dat betreft. 😉
    En nog iets over dat ‘heel’, dan hoop ik maar dat 2016 een ‘heel’ mooi jaar wordt voor jou. Xoxo

    Liked by 1 person

   2. Jaa, haha, laten we dat maar doen 😉 Nee, je hebt echt gelijk, ik heb ook veel bereikt, daar ben ik ook heel trots op. Ik ben ook blij dat ik mensen kan blij maken met mijn reacties, zoals bij jou, dat doet me ook goed 🙂 Dankje, en dat hoop ik ook voor jou, en je mag me ook in het nieuwe jaar gerust mailen als je wilt praten 🙂 Fijne dag, liefs

    Liked by 1 person

 1. Hoi Demi , je hebt er een fantastisch jaar bijna opzitten en die kleine mankementen , vallen reuze mee , toch ? Ik zou zo graag willen , dat je volgers die toen zeiden , ik koop je boek , dit nu ook eens zouden gaan doen en kan je het boek zelf niet kopen , vraag hem dan voor je verjaardag of zo 🙂 . Het loont zich echt om ” Leven vol emoties ” te lezen . Ik heb het ook met veel plezier gedaan en ervan genoten 😀 . Fijne dag Demi , met alles wat je vandaag gaat doen . Liefs Anja

  Liked by 1 person

  1. Hoi Anja, je hebt gelijk, ondanks de mankementen, lees: onderwijsassistent en theatersport, waa het geen slecht jaar 🙂 Wat vind ik dit lief, je bezorgt me een big smile op mijn gezicht, die er vandaag volgens mij niet meer afgaat. Ik zou dat ook graag willen, zelfs vrienden van me zouden hem kopen, maar hebben dat niet gedaan. Misschien komt die tijd nog wel 🙂 Geniet van je dinsdag lieve Anja, liefs Demi

   Liked by 1 person

   1. Lieve Demi , je moet maar zo denken , je bent gezond en dan ben je al heel rijk 🙂 en met liefdevolle familie , je katje en vrienden om je heen , is dat al het mooiste geschenk wat een mens kan krijgen 🙂 . Hoop ook dat iedereen nu eens zijn belofte waar maakt en je boek gaat kopen . Beste vrienden steunen elkaar toch in alles ? Doe ik wel altijd als ik iets beloof 🙂 . Geniet nog van de laatste dagen van 2015 , liefs Anja

    Liked by 1 person

   2. Dat is zeker waar, daar denk ik ook vaak aan. Aan alles wat ik heb, alle liefde en steun die ik krijg. Dat hoop ik ook, maar mijn droom is in ieder geval uitgekomen, en dat betekent al heel wat voor mij. Ik kom ook altijd beloftes na 🙂 Ik hoop dat je nog een paar mooie dagen beleeft voor 2016, en dan in 2016 nog veel meer mooie dagen meemaakt 🙂 Liefs

    Liked by 1 person

 2. Wat een leuke overzicht!! Leuke dingen allemaal!!! Vooral ook dat je een boek hebt uitgegeven en een wedstrijd hebt gewonnen!! GAAF! 🙂 Ik ben enorm blij dat ik dit jaar naar Rock werchter ben geweest 😀

  Liked by 1 person

 3. Wat een mooie momenten, wat leuk dat je een schrijfwedstrijd hebt gewonnen!! Hopelijk gaan we volgend jaar nog mooiere momenten maken 🙂 Misschien met z’n allen meeten ofzo! Liefs

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s