Gastblogger

Gastblogger | I love Christmas

Hoi allemaal,

Daar ben ik weer, hebben jullie me gemist? πŸ˜‰ Nee, zonder dollen. Ik vind het leuk om weer een artikel te mogen schrijven. Ik ben ook niet heel actief op mijn eigen blog, en door de kerst is dat nog wat minder, maar dat weerhoudt me er niet van weer iets leuks voor jullie te schrijven πŸ™‚

Ik vier kerst altijd erg uitgebreid. Ik zet de kerstboom op, decoreer de huiskamer en mijn eigen slaapkamer en print recepten uit voor het diner. Met kerst komen er allerlei familieleden eten. We zijn in totaal met 10 man, en het is altijd erg gezellig. We beginnen meestal met de cadeautjes. We geven elkaar allemaal 1 cadeautje. We hebben vooraf lootjes getrokken wie voor wie een cadeautje gaat kopen. Dit doen we ook met Sinterklaas, maar dan met echte surprises en of course meer cadeau’s. Ik heb dit jaar mijn vader getrokken, en ik heb een pennenbakje voor hem gemaakt, met foto’s van de mensen van wie hij houdt. Hij werkt veel en ik wilde hem iets geven waar hij elke dag naar kan kijken. Na de cadeautjes gaan we aan tafel. Mijn moeder en ik hebben vooraf gekookt, maar moeten soms nog iets opwarmen. Als alles op tafel staat, gaan we eten. Na het eten, spelen we spelletjes. We spelen graag de spellen van Ik hou van Holland na, vooral de ‘Geen ja, geen nee en geen eh.’ Maar ook Triviant komt voorbij. Na de spellen gaan de meesten naar huis, omdat het dan al vrij laat is. Ik help mijn ouders met opruimen en ga dan naar bed.

Ik vind kerst echt de fijnste tijd van het jaar, omdat we dan altijd samen zijn en omdat het dan heel knus is in de woonkamer. Ik houd van mijn familie, en dat weten ze. Kerst is voor mij zoveel meer dan cadeaus of eten, het is de tijd van gezelligheid, liefhebben en samenzijn.

Hoe waren jou kerstdagen? En ik wens jullie alvast een happy new year!

Groetjes, mijnverhaal130

Advertenties

16 gedachten over “Gastblogger | I love Christmas

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s