Week update

Week Update #Week 51

De week update kwam later door de kerstweek en collab.

Maandag

Ik was net op school, toen ik te horen kreeg dat Engels uitviel. Great, ik had kunnen uitslapen. Ik ging bij mijn klas zitten, en we hadden na het tussenuurtje BEC. Na de pauze hadden we vormgeving. Na die pauze hadden we CEV en Duits. We waren om 3 uur vrij en ik was om half 4 thuis. Ik ging huiswerk maken en werkte aan mijn blog, aan de challenge die ik deze maand doe. Ik keek in de avond naar Junior Masterchef USA en GTST.

Dinsdag

We begonnen bij CEV en we hadden daarna rekenen. Na de pauze hadden we project. We waren om half 1 vrij en ik ging weer op het hondje van mijn oom en tante passen. Ik ging rond 4 uur naar huis en ging met mijn blog bezig. Ik keek in de avond naar Junior Masterchef USA en GTST en ik keek ook nog naar Dylan Haegens. Ik pakte mijn tas in voor de excursie van morgen en ging vroeg naar bed.

Woensdag

We gingen vandaag met school naar een kerstmarkt in MΓΌnster, Duitsland. We moesten om half 9 op school verzamelen. We gingen met MC leerjaar 1 t/m 3 op pad. We gingen met 4 bussen, en we vertrokken rond 9 uur. We kwamen na een lange busrit rond 12 uur aan. We stapten uit de bus, maakten groepjes en kregen een opdracht mee. We moesten 3 mensen interviewen die er stonden met een kraam en 4 touristen. Ik interviewde een Duitse vrouw, een Engelse vrouw en een getrouwd Nederlands echtpaar. We hadden tot 2 uur de tijd, want we moesten om kwart over 2 weer bij de bus zijn. Er misten nog 4, en dus vertrokken we pas rond kwart voor 3. We kwamen om 5 uur terug en ik was om half 6 thuis. Ik heb een sneeuwbal gekocht met een hertje in het midden. Ik ging kijken naar Junior Masterchef USA en GTST. En ik keek naar Dylan Haegens.

Donderdag

We begonnen bij gym. Ik had basketbal. We gingen schieten op de basket, met lay-ups en met jumpshots. De docent gaf me een groot compliment: Hij zei dat ik heel goed en mooi kan schieten met de bal. Ik gooide ze er namelijk allemaal in. Ik vond het leuk om te horen πŸ™‚ Na gym hadden we Duits, en daarna nog Nederlands. Ik was om kwart over 12 vrij en om half 1 thuis. Ik ging bezig met mijn blog en ging kijken naar Junior Masterchef USA en GTST. En ik keek naar StukTV en Sketch She.

Vrijdag

Ik had vandaag om 9 uur het gesprek met mijn klasgenootjes en het bedrijf voor ons filmpje. We hebben haar alvast wat vragen gesteld en steekwoorden genoteerd, zodat we ons film idee kunnen uitwerken. We gaan nog een keer terug en gaan dan filmen en interviewen. Het was een vrolijke, spontane vrouw en ze had veel te vertellen. We waren rond 10 uur klaar en bedankten haar, we nemen snel weer contact met haar op. We gingen terug naar school. Daar kregen we te horen dat de lessen uitvielen, en dat we dus al vakantie hadden! Yes, op naar huis! Ik was om kwart over 11 thuis. Ik ging bloggen, lezen en gamen en keek in de avond naar Junior Masterchef en GTST, en ging met een goede vriendin van me TVOH kijken. Ik keek ook nog naar Dylan Haegens.

Zaterdag

Ik heb vandaag veel gelezen, geschreven en lekker gerelaxt, cause vacation it is! Ik heb dus niet veel gedaan, maar lekker genoten van mijn eerste vakantiedag. Ik keek in de avond naar Ik hou van Holland.

Zondag

Ook vandaag weer lekker rustig aangedaan. Ik heb wat getekend, gelezen en geschreven. En ik heb ook berichten geschreven voor mijn blog. Ik ga in de avond naar Vechtershart en Draadstaal kijken. Ik keek ook nog naar Dylan Haegens en StukTV.

Aankomende week

Lekker vakantie, ik ga nog naar de bioscoop en ik ga natuurlijk kerst vieren met mijn familie. Voor de rest ga ik lekker veel lezen en schrijven, en of course films kijken.

Hoe was jouw week? Heb jij nu ook vakantie?

Liefs, Demi ❀

28 thoughts on “Week Update #Week 51

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s