Fill in story

Invulverhaal: Kerst #Kerstweek dag 7

Het is vandaag Kerst, en je hebt je hier al maanden op verheugd. Je hebt het voor elkaar gekregen je beste vriendin… (naam van een vrouwelijk familielid) hierheen te laten komen. Ze woont namelijk in… (hoofdstad land) en kan niet vaak naar je toe komen. Je hebt… (getal onder de 50) euro ingelegd voor haar vliegticket. Je hebt beloofd haar op te halen, om samen naar de… (winkel) te gaan om kerstinkopen te doen, om het huis wat op te fleuren. Je woont namelijk sinds kort op jezelf in een… (woning). Ze heeft je huisje nog nooit gezien en wil hem graag versieren in Kerststijl, omdat ze later interieurdesigner wil worden. Het is inmiddels… (tijdstip) en je rijdt vlug naar het vliegveld toe. Jullie hebben elkaar een jaar niet gezien, en geven elkaar een stevige knuffel. Ze heeft zelfs een cadeautje voor je meegenomen, een… (iets voor Kerst). Je bedankt haar en geeft haar ook een kleinigheidje. Je geeft haar een… (iets voor school). Ze is er heel blij mee en stopt hem gelijk in haar tas. Jullie rijden naar je huis en ze kijkt haar ogen uit. Ze haalt meteen een… (kleur) slinger uit haar plastic tas en hangt hem over de kast heen. Je pakt de kerstboom uit de kelder en pakt de… (kleur) kerstballen van haar aan. Jullie hangen de boom helemaal vol. Alleen de piek mist nog. Jullie kunnen er beiden niet bij, en pakken… (een meubelstuk) om erbij te kunnen. Jij besluit erop te klimmen als… (naam zelfde familielid) beloofd je goed vast te houden. Dan voel je de stoel wankelen, en jullie vallen achterover. Lachend liggen jullie op de grond. Jullie staan op, en je pakt een… (kerstsnack) uit de kast. Jullie eten het op en besluiten de film… (kerstfilm) te gaan kijken. Na de film, gaan jullie eten. Je hebt… (kerstgerecht) klaargemaakt. … (naam zelfde familielid) valt aan, en leert weer wat nieuws te eten. Na het eten, spelen jullie een spel en gaan naar bed. De week vliegt voorbij, en het is algauw… (dag van de week). Je brengt… (naam zelfde familielid) terug naar het vliegveld en zwaait haar uit. Het was de beste vakantie ooit!

En deze girls schrijven vandaag ook een artikel:

Amy
Aymara
Carolien
Claire
Ilona
Jessica (Itsagoldsky)
Maaike
Serena
Veerle

Liefs, Demi ❤

18 thoughts on “Invulverhaal: Kerst #Kerstweek dag 7

 1. Het is vandaag Kerst, en je hebt je hier al maanden op verheugd. Je hebt het voor elkaar gekregen je beste vriendin LOUISE hierheen te laten komen. Ze woont namelijk in LONDEN en kan niet vaak naar je toe komen. Je hebt 45 euro ingelegd voor haar vliegticket. Je hebt beloofd haar op te halen, om samen naar de PRIMARK te gaan om kerstinkopen te doen, om het huis wat op te fleuren. Je woont namelijk sinds kort op jezelf in een FLATJE. Ze heeft je huisje nog nooit gezien en wil hem graag versieren in Kerststijl, omdat ze later interieurdesigner wil worden. Het is inmiddels 3 UUR en je rijdt vlug naar het vliegveld toe. Jullie hebben elkaar een jaar niet gezien, en geven elkaar een stevige knuffel. Ze heeft zelfs een cadeautje voor je meegenomen, een KERSTBAL. Je bedankt haar en geeft haar ook een kleinigheidje. Je geeft haar een ETUI. Ze is er heel blij mee en stopt hem gelijk in haar tas. Jullie rijden naar je huis en ze kijkt haar ogen uit. Ze haalt meteen een RODE slinger uit haar plastic tas en hangt hem over de kast heen. Je pakt de kerstboom uit de kelder en pakt de GROENE kerstballen van haar aan. Jullie hangen de boom helemaal vol. Alleen de piek mist nog. Jullie kunnen er beiden niet bij, en pakken KRUKJE om erbij te kunnen. Jij besluit erop te klimmen als LOUISE beloofd je goed vast te houden. Dan voel je de stoel wankelen, en jullie vallen achterover. Lachend liggen jullie op de grond. Jullie staan op, en je pakt een KERSTKRANSJE uit de kast. Jullie eten het op en besluiten de film THE GRINCH te gaan kijken. Na de film, gaan jullie eten. Je hebt KALKOEN klaargemaakt. LOUISE valt aan, en leert weer wat nieuws te eten. Na het eten, spelen jullie een spel en gaan naar bed. De week vliegt voorbij, en het is algauw VRIJDAG. Je brengt LOUISE terug naar het vliegveld en zwaait haar uit. Het was de beste vakantie ooit!

  Liked by 1 person

 2. Het is vandaag Kerst, en je hebt je hier al maanden op verheugd. Je hebt het voor elkaar gekregen je beste vriendin SYLVIA hierheen te laten komen. Ze woont namelijk in NEW YORK en kan niet vaak naar je toe komen. Je hebt 30 euro ingelegd voor haar vliegticket. Je hebt beloofd haar op te halen, om samen naar de IKEA te gaan om kerstinkopen te doen, om het huis wat op te fleuren. Je woont namelijk sinds kort op jezelf in een RIJTJESHUISJE. Ze heeft je huisje nog nooit gezien en wil hem graag versieren in Kerststijl, omdat ze later interieurdesigner wil worden. Het is inmiddels HALF 12 en je rijdt vlug naar het vliegveld toe. Jullie hebben elkaar een jaar niet gezien, en geven elkaar een stevige knuffel. Ze heeft zelfs een cadeautje voor je meegenomen, een SNEEUWPOPJE. Je bedankt haar en geeft haar ook een kleinigheidje. Je geeft haar een SCHRIFTJE. Ze is er heel blij mee en stopt hem gelijk in haar tas. Jullie rijden naar je huis en ze kijkt haar ogen uit. Ze haalt meteen een GOUDEN slinger uit haar plastic tas en hangt hem over de kast heen. Je pakt de kerstboom uit de kelder en pakt de RODE kerstballen van haar aan. Jullie hangen de boom helemaal vol. Alleen de piek mist nog. Jullie kunnen er beiden niet bij, en pakken een STOEL om erbij te kunnen. Jij besluit erop te klimmen als SYLVIA beloofd je goed vast te houden. Dan voel je de stoel wankelen, en jullie vallen achterover. Lachend liggen jullie op de grond. Jullie staan op, en je pakt een KERSTSTOL) uit de kast. Jullie eten het op en besluiten de film HOME ALONE te gaan kijken. Na de film, gaan jullie eten. Je hebt het GOURMETSTEL klaargemaakt. SYLVIA valt aan, en leert weer wat nieuws te eten. Na het eten, spelen jullie een spel en gaan naar bed. De week vliegt voorbij, en het is algauw MAANDAG. Je brengt SYLVIA terug naar het vliegveld en zwaait haar uit. Het was de beste vakantie ooit!

  Liked by 1 person

 3. Het is vandaag Kerst, en je hebt je hier al maanden op verheugd. Je hebt het voor elkaar gekregen je beste vriendin fHeleanne ) hierheen te laten komen. Ze woont namelijk in… Sydney) en kan niet vaak naar je toe komen. Je hebt… 40 ) euro ingelegd voor haar vliegticket. Je hebt beloofd haar op te halen, om samen naar de mediamarkt te gaan om kerstinkopen te doen, om het huis wat op te fleuren. Je woont namelijk sinds kort op jezelf in een appartement Ze heeft je huisje nog nooit gezien en wil hem graag versieren in Kerststijl, omdat ze later interieurdesigner wil worden. Het is inmiddels… 10 uur ) en je rijdt vlug naar het vliegveld toe. Jullie hebben elkaar een jaar niet gezien, en geven elkaar een stevige knuffel. Ze heeft zelfs een cadeautje voor je meegenomen, een… kerstbal Je bedankt haar en geeft haar ook een kleinigheidje. Je geeft haar een… schoolagenda ). Ze is er heel blij mee en stopt hem gelijk in haar tas. Jullie rijden naar je huis en ze kijkt haar ogen uit. Ze haalt meteen een… rode slinger uit haar plastic tas en hangt hem over de kast heen. Je pakt de kerstboom uit de kelder en pakt de… (kleur) kerstballen van haar aan. Jullie hangen de boom helemaal vol. Alleen de piek mist nog. Jullie kunnen er beiden niet bij, en pakken… (een meubelstuk) om erbij te kunnen. Jij besluit erop te klimmen als… (naam zelfde familielid) beloofd je goed vast te houden. Dan voel je de stoel wankelen, en jullie vallen achterover. Lachend liggen jullie op de grond. Jullie staan op, en je pakt een… (kerstsnack) uit de kast. Jullie eten het op en besluiten de film… (kerstfilm) te gaan kijken. Na de film, gaan jullie eten. Je hebt… (kerstgerecht) klaargemaakt. … (naam zelfde familielid) valt aan, en leert weer wat nieuws te eten. Na het eten, spelen jullie een spel en gaan naar bed. De week vliegt voorbij, en het is algauw… (dag van de week). Je brengt… (naam zelfde familielid) terug naar het vliegveld en zwaait haar uit. Het was de beste vakantie ooit!

  Liked by 1 person

 4. Jullie rijden naar je huis en ze kijkt haar ogen uit. Ze haalt meteen een… rode slinger uit haar plastic tas en hangt hem over de kast heen. Je pakt de kerstboom uit de kelder en pakt de…blauwe kerstballen van haar aan. Jullie hangen de boom helemaal vol. Alleen de piek mist nog. Jullie kunnen er beiden niet bij, en pakken… stoel om erbij te kunnen. Jij besluit erop te klimmen als… Heleanne ) beloofd je goed vast te houden. Dan voel je de stoel wankelen, en jullie vallen achterover. Lachend liggen jullie op de grond. Jullie staan op, en je pakt een… kerstkoekje uit de kast. Jullie eten het op en besluiten de film…Home Alone te gaan kijken. Na de film, gaan jullie eten. Je hebt… Tong klaargemaakt. … (Heleanne ) valt aan, en leert weer wat nieuws te eten. Na het eten, spelen jullie een spel en gaan naar bed. De week vliegt voorbij, en het is algauw… Vrijdag Je brengt… Heleanne terug naar het vliegveld en zwaait haar uit. Het was de beste vakantie ooit!

  Soapie-MVoer hier je reactie in …Verzend

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s