Week update

Week Update #Week 50

Maandag

We begonnen bij Engels, en daar achteraan volgde BEC. Na de pauze hadden we vormgeving. We hadden daarna 2,5 uur tussenuur omdat ICT uitviel en er herkansingen waren, en vervolgens nog Duits. Ik was om half 4 vrij en om 4 uur thuis. Ik ging huiswerk maken en keek in de avond naar Masterchef Australië en GTST.

Dinsdag

Vandaag begonnen we bij CEV, en daar achteraan rekenen. Na de pauze hadden we project. We hebben eindelijk een bedrijf voor ons filmpje. Het bedrijf was erg enthousiast, en we hebben voor vrijdag een afspraak gemaakt om kwart over 9. We waren om 12 uur vrij en ik ging op het hondje van mijn oom en tante passen. Ik ging vroeg naar huis en keek naar Dylan Haegens en de gierige gasten. Ik keek ook naar Masterchef Australië en GTST.

Woensdag

We begonnen bij rekenen, en daar achteraan volgde BEC. Na de pauze hadden we burgerschap en Engels. Na de pauze hadden we nog CEV en SLB. We waren om kwart over 4 vrij en ik was om half 5 thuis. Ik keek naar Dylan Haegens, SketchShe en StukTV. En ik keek ook nog naar Masterchef Australië en GTST.

Donderdag

We begonnen met gym. Ik had basketbal. We gingen dribbelen, passen en we leerden wat technieken. We speelden ook nog 2 potjes. Daarna hadden we pauze, en daarna een tussenuur en Nederlands. Na de pauze hadden we nog SLB. We waren om half 4 vrij en ik was om kwart voor 4 thuis. Ik ging huiswerk maken en keek naar Masterchef Australië en GTST.

Vrijdag

Ik begon vandaag bij project. We zouden een afspraak hebben met het bedrijf, maar de dochter van het contactpersoon was ziek, en dus is de afspraak verzet, maar met de datum zijn we nog bezig. Na project hadden we pauze. Daarna hadden we CEV en BEC. We waren om kwart voor 1 thuis en ik was om 1 uur vrij. Ik ging nog even naar de winkel en bracht mijn moeder naar de dokter. Ik ben daarna direct doorgegaan naar mijn vrienden, het was al laat, want ik ging Sinterklaas met ze vieren. Ik arriveerde er rond kwart over 7. Ik had al gegeten, maar mijn vrienden moesten nog beginnen. Rond kwart over 8 begonnen we met de eerste surprise. Er waren super mooie surprises gemaakt en leuke gedichten geschreven. Ook kreeg iedereen leuke cadeautjes. Ik was als ene laatste aan de beurt en had een heel mooi ‘Het grote boek van Demi’ surprise gekregen. Een van mijn vriendinnen kan heel mooi tekenen, en ze had een waterverf tekening op de voorkant gemaakt. Hij was echt prachtig. Ik kreeg een kattenbeeldje, een mandala kleurboekje en een quote boekje van haar 🙂 We hebben daarna nog een kwaliteitenspel gedaan die ik had meegenomen, geleend van een vriendin. Ik ging rond half 12 weg en was om kwart voor 12 thuis. Het was echt super gezellig 😀

Zaterdag

Ik was rond half 10 wakker en ging Masterchef Australië en GTST van gisteren terugkijken. Daarna ben ik aan de slag gegaan met het inplannen van de Kerstweek berichten met de Blogsquad en ik heb wat huiswerk gemaakt. Ik keek ook naar Dylan Haegens en Roadtrippers, en in de avond keek ik naar Ik hou van Holland.

Zondag

Vandaag is het 4 jaar geleden dat mijn hamstertje overleed. Mis hem nog steeds ❤ Maar ondanks dat, ben ik toch bezig gegaan met mijn huiswerk en met mijn blog. Mijn dieren betekenen altijd veel voor me, en ik zal altijd aan ze blijven denken. Eenmaal in mijn leven, nooit meer uit mijn hart. Ik keek vandaag nog naar Dylan Haegens en ik ga straks nog naar Vechtershart en Draadstaal kijken.

Aankomende week

We doen met de Blogsquad van 13 tot 19 december een kerstweek, en we sluiten de 20e af met de Kerstcollab. Heb er veel zin in ^^ En woensdag ben ik afwezig. Waarom? Dat horen en zien jullie donderdag of vrijdag 🙂 En voor de rest heb ik gewoon school. Nou ja, vrijdag heb ik waarschijnlijk de afspraak met het bedrijf en we gaan die dag met de klas naar de bioscoop, als het goed is. En oh ja, ik heb nu al mijn cijfers binnen! Ik ben super trots op mezelf, geen onvoldoendes! Hier komen ze:

Nederlands schrijven: 8,3
Nederlands lezen: 8,3
Engels: 8,9
Duits toets: 8,2
Duits mondeling: 7 (moet een 8 zijn, wordt nog aangepast)
Rekenen: 6,7
BEC: 8,2
Ouderavond: 8,5
Marktonderzoek: 6,5 (wordt waarschijnlijk nog hoger)
CEV: 7,8
Burgerschap toets: 8,4
Burgerschap werkstuk: 10
Gym: Voldoende en Goed

Ik ben echt zo trots op mezelf! 😀

Hoe was jouw week?

Liefs, Demi ❤

26 thoughts on “Week Update #Week 50

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s