Fill in story

Invulverhaal: Socialising

Je hebt je kort geleden ingeschreven voor een kennismakingsprogramma. Het lijkt je namelijk leuk om meer mensen te leren kennen. Je wilt niet meteen opvallen, maar wel een goed eerste indruk achterlaten. Je pakt een… (kleur) truitje uit de kast en een… (broek of rok). Je loopt naar je spiegel toe en zoekt de juiste make-up uit. Je pakt een… (make-up product) en maakt je op. Je kijkt vlug op de klok, en ziet dat je nog… (getal onder de 10) minuten hebt. Je kamt vlug je haar en trekt je schoenen aan. Dan ga je vlug op weg. Je komt net op tijd aan. Je gaat op een stoel zitten en wacht in spanning af. Een… (man of vrouw) komt voor de groep staan. Hij/zij stelt zich voor als de docent. Jullie doen een kort voorstelrondje. Je wordt steeds… (emotie) en kijkt om je heen. Je bent erg nieuwsgierig naar de/het… (jongen of meisje) met het… (kleur haar) haar. De eerste opdracht volgt. Jullie moeten een binnenste en buitenste kring vormen. De binnenste kring schuift iedere keer een persoon op. Dat betekent dat je niet met iedereen kennis maakt. Je komt tegenover een meisje te staan met… (gezichtskenmerk). Je begroet haar en stelt je voor. Ze heet… (voornaam leuke zangeres). Jullie hebben het over… (hobby) en over… (sport). Je draait door en komt tegenover een jongen met een… (kleur) jasje aan. Hij heet… (voornaam leuke zanger). Hij praat honderduit over zijn… (huisdier). Je stelt hem nog een paar vragen, en draait dan weer door. Dit keer kom je tegenover een oudere dame te staan. Ze heeft… (wit of grijs) haar en een… (patroon) jurkje aan. Ze stelt zich voor als… (voornaam leuke actrice). Ze vertelt over haar kleinzoon… (voornaam leuke acteur) die net is afgestudeerd als… (beroep). Haar kleinzoon klinkt als een leuke jongen. Na het voorstelrondje, waarin je bijna iedereen hebt gesproken, gaan jullie een namenspel doen. Je gooit een bal en noemt de naam van dat persoon. Het blijkt dat je er erg goed in bent. Je weet zelfs de naam van de stille jongen, … (voornaam familielid). Als het klaar is, is de les alweer voorbij. Je gaat nog even een drankje drinken met een groepje. Je bestelt… (frisdrank) en maakt gekke foto’s met… (voornaam zelfde leuke zangeres). Rond… (getal onder de 10) uur ga je naar huis. Het was super gezellig. Je kunt nu al niet wachten op les 2!

Liefs, Demi ❤

16 thoughts on “Invulverhaal: Socialising

 1. Je hebt je kort geleden ingeschreven voor een kennismakingsprogramma. Het lijkt je namelijk leuk om meer mensen te leren kennen. Je wilt niet meteen opvallen, maar wel een goed eerste indruk achterlaten. Je pakt een rood truitje uit de kast en een spijkerbroek. Je loopt naar je spiegel toe en zoekt de juiste make-up uit. Je pakt foundation en maakt je op. Je kijkt vlug op de klok, en ziet dat je nog zes minuten hebt. Je kamt vlug je haar en trekt je schoenen aan. Dan ga je snel op weg. Je komt net op tijd aan. Je gaat op een stoel zitten en wacht in spanning af. Een forse vrouw komt voor de groep staan. Zij stelt zich voor als de docent. Jullie doen een kort voorstelrondje. Je wordt steeds opgewonden en kijkt om je heen. Je bent erg nieuwsgierig naar de jongen met het blauwe haar. De eerste opdracht volgt. Jullie moeten een binnenste en buitenste kring vormen. De binnenste kring schuift iedere keer een persoon op. Dat betekent dat je niet met iedereen kennis maakt. Je komt tegenover een meisje te staan met een grote neus. Je begroet haar en stelt je voor. Ze heet Amy. Jullie hebben het over fotografie en over hardlopen. Je draait door en komt tegenover een jongen met een zwart jasje aan. Hij heet Ed. Hij praat honderduit over zijn Afghaanse windhond. Je stelt hem nog een paar vragen, en draait dan weer door. Dit keer kom je tegenover een oudere dame te staan. Ze heeft wit haar met een blauwe spoeling en een geruit jurkje aan. Ze stelt zich voor als Kate. Ze vertelt over haar kleinzoon David die net is afgestudeerd als Neerlandicus. Haar kleinzoon klinkt als een leuke jongen. Na het voorstelrondje, waarin je bijna iedereen hebt gesproken, gaan jullie een namenspel doen. Je gooit een bal en noemt de naam van die persoon. Het blijkt dat je er erg goed in bent. Je weet zelfs de naam van de stille jongen, Jacobus. Als het klaar is, is de les alweer voorbij. Je gaat nog even een drankje drinken met een groepje. Je bestelt tonic en maakt gekke foto’s met Amy. Rond zeven uur ga je naar huis. Het was super gezellig. Je kunt nu al niet wachten op les 2!

  Liked by 2 people

 2. Je hebt je kort geleden ingeschreven voor een kennismakingsprogramma. Het lijkt je namelijk leuk om meer mensen te leren kennen. Je wilt niet meteen opvallen, maar wel een goed eerste indruk achterlaten. Je pakt een… blauw truitje uit de kast en een…broek Je loopt naar je spiegel toe en zoekt de juiste make-up uit. Je pakt een… mascara en maakt je op. Je kijkt vlug op de klok, en ziet dat je nog… (8 minuten hebt. Je kamt vlug je haar en trekt je schoenen aan. Dan ga je vlug op weg. Je komt net op tijd aan. Je gaat op een stoel zitten en wacht in spanning af. Een…man komt voor de groep staan. Hij/zij stelt zich voor als de docent. Jullie doen een kort voorstelrondje. Je wordt steeds… nerveuzer en kijkt om je heen. Je bent erg nieuwsgierig naar de jongen) met het… zwarte haar. De eerste opdracht volgt. Jullie moeten een binnenste en buitenste kring vormen. De binnenste kring schuift iedere keer een persoon op. Dat betekent dat je niet met iedereen kennis maakt. Je komt tegenover een meisje te staan met… (een eierhoofd Je begroet haar en stelt je voor. Ze heet… Jeniffer ). Jullie hebben het over… bloggen en over… (zwemmen Je draait door en komt tegenover een jongen met een… zwart ) jasje aan. Hij heet Koen Hij praat honderduit over zijn… ( hond Je stelt hem nog een paar vragen, en draait dan weer door. Dit keer kom je tegenover een oudere dame te staan. Ze heeft… (grijs haar en een… (bloemetjes jurkje aan. Ze stelt zich voor als Jette Ze vertelt over haar kleinzoon… (Buddy ) die net is afgestudeerd als… medewerker personeel en arbeid,). Haar kleinzoon klinkt als een leuke jongen. Na het voorstelrondje, waarin je bijna iedereen hebt gesproken, gaan jullie een namenspel doen. Je gooit een bal en noemt de naam van dat persoon. Het blijkt dat je er erg goed in bent. Je weet zelfs de naam van de stille jongen, Willem Als het klaar is, is de les alweer voorbij. Je gaat nog even een drankje drinken met een groepje. Je bestelt… (Cola en maakt gekke foto’s met… (Jette . Rond… 9 ) uur ga je naar huis. Het was super gezellig. Je kunt nu al niet wachten op les 2!

  Liked by 1 person

 3. Je hebt je kort geleden ingeschreven voor een kennismakingsprogramma. Het lijkt je namelijk leuk om meer mensen te leren kennen. Je wilt niet meteen opvallen, maar wel een goed eerste indruk achterlaten. Je pakt een rood truitje uit de kast en een spijkerbroek. Je loopt naar je spiegel toe en zoekt de juiste make-up uit. Je pakt een mascara en maakt je op. Je kijkt vlug op de klok, en ziet dat je nog 3 minuten hebt. Je kamt vlug je haar en trekt je schoenen aan. Dan ga je vlug op weg. Je komt net op tijd aan. Je gaat op een stoel zitten en wacht in spanning af. Een man komt voor de groep staan. Hij stelt zich voor als de docent. Jullie doen een kort voorstelrondje. Je wordt steeds gestoord en kijkt om je heen. Je bent erg nieuwsgierig naar het meisje met het blauwe haar. De eerste opdracht volgt. Jullie moeten een binnenste en buitenste kring vormen. De binnenste kring schuift iedere keer een persoon op. Dat betekent dat je niet met iedereen kennis maakt. Je komt tegenover een meisje te staan met een wipneus. Je begroet haar en stelt je voor. Ze heet Sanne. Jullie hebben het over bloggen en over atletiek. Je draait door en komt tegenover een jongen met een groen jasje aan. Hij heet Ed. Hij praat honderduit over zijn paard. Je stelt hem nog een paar vragen, en draait dan weer door. Dit keer kom je tegenover een oudere dame te staan. Ze heeft wit haar en een geruit jurkje aan. Ze stelt zich voor als Carice. Ze vertelt over haar kleinzoon Ben die net is afgestudeerd als arts. Haar kleinzoon klinkt als een leuke jongen. Na het voorstelrondje, waarin je bijna iedereen hebt gesproken, gaan jullie een namenspel doen. Je gooit een bal en noemt de naam van dat persoon. Het blijkt dat je er erg goed in bent. Je weet zelfs de naam van de stille jongen, Abel. Als het klaar is, is de les alweer voorbij. Je gaat nog even een drankje drinken met een groepje. Je bestelt Rivella en maakt gekke foto’s met Sanne. Rond 8 uur ga je naar huis. Het was super gezellig. Je kunt nu al niet wachten op les 2!

  Liked by 1 person

 4. Je hebt je kort geleden ingeschreven voor een kennismakingsprogramma. Het lijkt je namelijk leuk om meer mensen te leren kennen. Je wilt niet meteen opvallen, maar wel een goed eerste indruk achterlaten. Je pakt een ROZE truitje uit de kast en een BROEK. Je loopt naar je spiegel toe en zoekt de juiste make-up uit. Je pakt een LIPPENSTIFT en maakt je op. Je kijkt vlug op de klok, en ziet dat je nog 5 minuten hebt. Je kamt vlug je haar en trekt je schoenen aan. Dan ga je vlug op weg. Je komt net op tijd aan. Je gaat op een stoel zitten en wacht in spanning af. Een VROUW komt voor de groep staan. Zij stelt zich voor als de docent. Jullie doen een kort voorstelrondje. Je wordt steeds BLIJER en kijkt om je heen. Je bent erg nieuwsgierig naar de JONGEN met het RODE haar. De eerste opdracht volgt. Jullie moeten een binnenste en buitenste kring vormen. De binnenste kring schuift iedere keer een persoon op. Dat betekent dat je niet met iedereen kennis maakt. Je komt tegenover een meisje te staan met SPROETEN. Je begroet haar en stelt je voor. Ze heet KATY. Jullie hebben het over PUZZELEN en over ZEILEN. Je draait door en komt tegenover een jongen met een GEEL jasje aan. Hij heet CHRIS. Hij praat honderduit over zijn RAT. Je stelt hem nog een paar vragen, en draait dan weer door. Dit keer kom je tegenover een oudere dame te staan. Ze heeft GRIJS haar en een RUITJES jurkje aan. Ze stelt zich voor als ANNE. Ze vertelt over haar kleinzoon RYAN die net is afgestudeerd als MEESTER. Haar kleinzoon klinkt als een leuke jongen. Na het voorstelrondje, waarin je bijna iedereen hebt gesproken, gaan jullie een namenspel doen. Je gooit een bal en noemt de naam van dat persoon. Het blijkt dat je er erg goed in bent. Je weet zelfs de naam van de stille jongen, BEN. Als het klaar is, is de les alweer voorbij. Je gaat nog even een drankje drinken met een groepje. Je bestelt COLA en maakt gekke foto’s met KATY. Rond 1 uur ga je naar huis. Het was super gezellig. Je kunt nu al niet wachten op les 2!

  Liked by 1 person

 5. Je hebt je kort geleden ingeschreven voor een kennismakingsprogramma. Het lijkt je namelijk leuk om meer mensen te leren kennen. Je wilt niet meteen opvallen, maar wel een goed eerste indruk achterlaten. Je pakt een GROEN truitje uit de kast en een BROEK. Je loopt naar je spiegel toe en zoekt de juiste make-up uit. Je pakt een EYELINER en maakt je op. Je kijkt vlug op de klok, en ziet dat je nog 2 minuten hebt. Je kamt vlug je haar en trekt je schoenen aan. Dan ga je vlug op weg. Je komt net op tijd aan. Je gaat op een stoel zitten en wacht in spanning af. Een MAN komt voor de groep staan. Hij stelt zich voor als de docent. Jullie doen een kort voorstelrondje. Je wordt steeds GELUKKIGER en kijkt om je heen. Je bent erg nieuwsgierig naar het MEISJE met het ROZE haar. De eerste opdracht volgt. Jullie moeten een binnenste en buitenste kring vormen. De binnenste kring schuift iedere keer een persoon op. Dat betekent dat je niet met iedereen kennis maakt. Je komt tegenover een meisje te staan met EEN WIPNEUS. Je begroet haar en stelt je voor. Ze heet JESSIE. Jullie hebben het over GAMEN en over TENNIS. Je draait door en komt tegenover een jongen met een BLAUW jasje aan. Hij heet SHAWN. Hij praat honderduit over zijn SCHILDPAD. Je stelt hem nog een paar vragen, en draait dan weer door. Dit keer kom je tegenover een oudere dame te staan. Ze heeft WIT haar en een STREEPJES jurkje aan. Ze stelt zich voor als KATHERINE. Ze vertelt over haar kleinzoon CHANNING die net is afgestudeerd als BRANDWEERMAN. Haar kleinzoon klinkt als een leuke jongen. Na het voorstelrondje, waarin je bijna iedereen hebt gesproken, gaan jullie een namenspel doen. Je gooit een bal en noemt de naam van dat persoon. Het blijkt dat je er erg goed in bent. Je weet zelfs de naam van de stille jongen, BASTIAAN. Als het klaar is, is de les alweer voorbij. Je gaat nog even een drankje drinken met een groepje. Je bestelt SINAS en maakt gekke foto’s met JESSIE. Rond 4 uur ga je naar huis. Het was super gezellig. Je kunt nu al niet wachten op les 2!

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s