Week update

Week Update #Week 45 + Awards

Maandag

Vandaag begonnen we bij Duits. Daarna hadden we BEC. Ik heb vanmorgen een enquête voor mijn opleiding online gezet, en ik had in de avond de 50 bereikt, hoger dan dat zelfs, super bedankt voor jullie bijdrage ^^ Na de pauze hadden we Engels waar we moesten overleggen in groepjes van 4 voor de laatste opdracht. Daarna hadden we ICT en in plaats van pauze aansluitend SLB. We waren om half 2 vrij en ik was om 2 uur thuis. Ik leerde voor de toetsweek en keek naar Masterchef Australië en GTST.

Dinsdag

We begonnen vandaag bij SLB. Daarna hadden we project. Als laatste hadden we CEV. We waren om 12 uur vrij en ik ging oppassen op het hondje van mijn oom en tante. Ik reed mezelf naar huis in de spits, wat was het druk! Er reed zelfs nog bijna iemand tegen de auto aan… Er waren verkeersregelaars en een taxi stond ergens waar hij blijkbaar niet mocht staan. Hij stuurde hem weg, en hij was boos. Het scheelde niet veel… Toen het voor me ging rijden reed ik snel weg. Ik heb na het kijken van Masterchef Australië, mezelf voor het eerst in het donker naar Theatersport gereden. Ik vond het niet eng in het donker, maar juist leuk! Ik kwam aan en we gingen als eerste hard schreeuwen, of nou ja, getallen. We deden onze rechterarm 8 keer omhoog, en vervolgens onze linkerarm. Daarna stampten we 8 keer met rechts en 8 keer met links. Dit deden we tot aan de 1. We klapten, en gaven die klap aan elkaar door. Je maakte oogcontact en klapte tegelijkertijd. Je mocht hem ook teruggeven, en dat deed je door 2 keer te klappen. Daarna liepen we door de ruimte. Je moest zo snel mogelijk als dat werd omgeroepen in een tweetal een prins en prinses vormen, een koning en koningin of een ridder en paard. Ieder had een eigen handeling. We waren in een museum. Er was een gids, die ons over de schilderijen vertelde, en vertelde wat hij of zij zoal zag. We deden dit 2 keer. Wij, de toeristen, mochten vragen stellen. We speelden de diashow. Iemand vertelde en de andere 3 waren de dia’s. We deden ACE. Iemand begint in het midden een verhaal. Je tikt elkaar af, en de plek waar je staat bepaald waar je over gaat vertellen. De A is actie, de C is kleur, details, omgeving en E is emotie. Het laatste spel was de flashback. 2 spelers ontmoeten elkaar toevallig, ze hebben iets gemeen en meegemaakt. De andere 2 spelen de flashbacks na. We sloten af met de afsprong.

Woensdag

We begonnen vandaag bij BEC. Daarna hadden we CEV. Na de pauze hadden we burgerschap. Na die pauze hadden we vormgeving. Ik heb in de les mijn portfolio gemaakt en opgestuurd. We hadden daarna nog rekenen en vroegen of we om kwart over 3 Duits mochten. Dat mocht, en we waren om kwart over 4 vrij. Ik was om kwart voor 5 thuis. Ik stond middenin de spits… In de avond druk bezig geweest met leren voor de toetsweek. Maar ook naar Masterchef Australië gekeken, de aflevering van GTST van gisteren en die van vandaag en ik heb naar een filmpje gekeken van StukTV en SketchShe.

Donderdag

We begonnen bij gym. De laatste les van volleybal. Ik heb een voldoende gekregen, waar ik blij mee ben. Volgende week is er geen gym in verband met de toetsweek, maar daarna ga ik 3 weken dansen. Na gym hadden we pauze, en vervolgens SLB en Nederlands. Ik heb daar mijn portfolio lezen ingeleverd. Na de pauze hadden we nog CEV en project. We waren om kwart voor 3 vrij en ik was om 3 uur thuis. Ik heb weer geleerd en of course naar Masterchef Australië en GTST gekeken. En ook nog naar de Gierige Gasten.

Vrijdag

We begonnen vandaag bij BEC. Daarna hadden we Engels. Daar heb ik een klasgenootje geholpen met vormgeving. We zijn vervolgens in de pauze naar rekenen en Nederlands gegaan. We hadden rekenen af, en mochten weg. Toen liepen we naar Nederlands. We moesten onze naam opschrijven en een handtekening zetten en we waren al om half 11 vrij. Ik heb mezelf naar huis gereden en ben in de middag cadeautjes gaan kopen voor een getrokken lootje met Sinterklaas. Een paar vrienden en ik gaan het namelijk vieren, met gedichten en surprises. Ik heb weer geleerd en in de avond gekeken naar Masterchef Australië, GTST en TVOH. En nog een filmpje van Dylan Haegens.

Zaterdag

Vandaag veel huiswerk gemaakt en geleerd voor mijn toetsen. Ik keek om 5 uur naar Roadtrippers en ik keek in de avond naar 5 tegen 5, playback je gek en Ik hou van Holland.

Zondag

Ook vandaag weer veel huiswerk gemaakt en geleerd. Ik heb in de avond geen televisie gekeken. Maar nog wel een filmpje van Dylan Haegens. En mijn katje is vandaag 1,5 jaar oud! 😀

Aankomende week

Maandag heb ik 3 toetsen, dinsdag ben ik vrij. Woensdag heb ik ook 3 toetsen en donderdag 2. In de middag hebben we een klassenuitje. Vrijdag ben ik vrij en moet ik naar de tandarts en ga ik naar de bioscoop met een goeie vriendin.

Ik ben nog genomineerd door Inge, thanks girl ❤

1. Wat vind je van mijn blog?

Ik vind je blog super leuk 😀

2. Wat vind je het leukste aan een blog schrijven?

Dat ik mijn creativiteit en inspiratie kwijt kan in mijn verhalen en andere creatieve berichten 🙂

3. Wat is je favoriete herfst kledingstuk?

Een trui, met een leuk opdrukje van een tijger of leeuw.

4. Wat is je favoriete winkel?

Poe, geen idee. Ik heb niet echt een favoriet…

5. Waar kun je niet zonder?

Mijn dieren. Ik word gek als ik mijn lieve diertjes niet om me heen heb. Ik houd teveel van ze ^^

6. Welke 3 dingen liggen nu naast je?

Mijn schriftje, mijn blauwe pen en mijn mobiel.

7. Waarom blog je?

Om mijn creativiteit kwijt te kunnen, en om te laten zien hoe creatief ik ben 🙂

8. Hoe ben je op je blognaam gekomen?

Ik ben erg creatief, een echte creabea. En een lounge is een plek waar veel dingen gebeuren, en zo kan ik dus een grote variatie maken op creatieve berichten 🙂

9. Wat vind je een inspirerende quote?

Beauty isn’t about having a pretty face. It’s about having a pretty mind, a pretty heart and a pretty soul.

10. Beauty of fashion?

Doe dan maar fashion. Ik gebruik namelijk geen make-up, en heb mijn eigen kledingstijl. Ik volg namelijk geen trends.

Ik was ook nog genomineerd door Nancy, thanks meid ^^

1. Wat is je favoriete eten?

Pannenkoeken 🙂

2. Wat is het eerste wat je doet als je wakker wordt?

Doordeweeks: mijn wekker uitzetten. In het weekend/in vakanties: me nog even omdraaien.

3. Hoe zie je je leven over 5 jaar?

Ik hoop dat ik dan een beroepsgericht diploma heb en een bekende schrijfster ben 🙂

4. Wat is je favoriete boek?

Het meisje in de trein.

5. Wat is je favoriete winkel?

Ik heb geen favoriet, hihi ^^

6. Wat is je droomvakantie?

Ik wil nog graag een keer naar Parijs 🙂

7. Katten of honden?

Katten! 😀 Alhoewel ik honden ook super leuk vindt ^^

8. Wat wil je bereiken met je blog?

Dat mensen met plezier mijn blog bezoeken en genieten van mijn verhalen/artikelen.

9. Wat is je favoriete make-up item?

Nagellak 😀

10. Omschrijf jezelf in 1 woord

Dierenvriend 🙂

Nogmaals bedankt lieve Inge 🙂 En jij ook bedankt lieve Nancy 🙂

Hoe was jouw week?

Follow my blog with Bloglovin’

Liefs, Demi ❤

28 thoughts on “Week Update #Week 45 + Awards

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s