Week update

Week Update #Week 44

Maandag

We begonnen vandaag bij Duits. We kregen de lesstof voor de toets en bespraken de vertaling van een eerdere opdracht. Daarna hadden we BEC. We kregen sommen om te kijken of we nog bekend waren met de stof van hoofdstuk 1. Bij mij zat het er nog goed in. Daarna hadden we pauze. Na de pauze hadden we Engels. Na Engels hadden we nog ICT. Dit is de laatste keer dat SLB voor degenen zonder gesprek uitvalt, want de kennismakingsgesprekken zijn nu klaar. Jammer, maar helaas. Ik was om kwart voor 1 vrij en om half 2 thuis. Ik ging nog wat huiswerk maken en keek in de avond naar Masterchef Australië en GTST.

Dinsdag

Vandaag begonnen we bij SLB. Daar kregen we de studiegids. Daarna hadden we project. We hadden vervolgens pauze en daarna nog een uurtje CEV. Ik was om 12 uur vrij en ben daarna naar mijn oom en tante gegaan, om weer op hun hondje te passen. Ik kwam er rond 2 uur aan. Ik heb met hem gewandeld en gespeeld. Ik keek in de avond nog naar Masterchef Australië en ging op weg naar de 8e Theatersport, die wordt verlengd met 2 weken omdat een meisje afwezig is. Ik moest er om kwart voor 8 zijn, omdat we een team groen groepsfoto gingen maken. We begonnen daarna met tikkertje. Er was een virus, en iedere keer als iemand werd getikt breidde dat virus zich uit. Daarna liepen we door de ruimte. We kregen een opdracht: Op een kluitje staan, een kruis vormen of een diagonale lijn, zonder te praten. Als we dachten dat we goed stonden, liepen we verder. We moesten allen een stoel pakken en die ergens neerzetten. We moesten ervoor zorgen dat de degene die shuffelde niet op de stoel tereht kwam. Je moest dus steeds verplaatsen. Er werden 3 stoelen neergezet. Je moest zonder te praten tegelijk opstaan. Daarna deden we weer de blind date. We gingen daarna zitten, staan, liggen spelen. Er moest steeds iemand zitten, staan en liggen. We deden als laatste strawberry sunday. Twee spelen en twee zijn alle voorwerpen in die scene. We sloten vervolgens af met de afsprong.

Woensdag

Ik begon vandaag bij BEC. Daarna had ik CEV. Na de pauze had ik burgerschap. We begonnen aan een nieuw hoofdstuk. Je mocht daar eerder weg als je je opdrachten af had. Na die pauze hadden we vormgeving, waar we een nieuwe opdracht kregen en aansluitend rekenen. We mochten daar om kwart over 3 weg en vroegen of we eerder Duits mochten. Dat mocht, en dus waren me om kwart over 4 vrij. Toen ik thuis kwam maakte ik nog wat huiswerk en keek GTST van gisteravond terug. Ik keek ook een filmpje van de Gierige Gasten en Dylan Haegens, en natuurlijk de nieuwe aflevering van StukTV. Daarna keek ik naar de nieuwe aflevering van Masterchef Australië en GTST.

Donderdag

Vandaag begonnen we bij gym. Dit was mijn 2e les volleybal. We gingen eerst langzaam opbouwen en in groepen van 4 keer 4 overgooien en vangen. Daarna gingen we in tweetallen tegen elkaar spelen en draaiden de winnaars en verliezers door. We moesten ons afmelden, wat ons de vorige keer niet was verteld. Gelukkig ben ik altijd aanwezig en heeft ze het veranderd. Na gym hadden we pauze, en daarna SLB en Nederlands. De docent Nederlands was ziek, en dus moesten we zelfstandig werken. Na de pauze hadden we nog CEV en project. We waren om kwart voor 3 vrij. Ik ben daarna naar het gemeentehuis gegaan en heb mijn rijbewijs opgehaald! Wat heerlijk om dat in je handen te hebben! Ik reed mezelf naar huis, in de auto van mijn oma en opa. Hij is klein en ideaal om in te beginnen. Morgen rijd ik mezelf vanaf school weer naar huis en dan ga ik in de middag even rondrijden en wellicht nog even naar de winkel. Ik keek in de avond naar Masterchef Australië en GTST.

Vrijdag

We begonnen vandaag bij BEC. Daarna hadden we Engels. Na de pauze hadden we rekenen en Nederlands. We waren om half 1 vrij en ik mocht mezelf lekker naar huis rijden. In de middag ben ik met mijn oma en opa en met mijn moeder naar de winkel geweest. Ze vonden dat ik heel goed reed, zeker voor de eerste keer in een andere auto zonder instructeur naast me. Nu moet mijn vader nog even mijn driving skills ondervinden 😉 Ik heb in de avond huiswerk gemaakt en gekeken naar Masterchef Australië, GTST en TVOH. En ik keek ook nog een filmpje van Dylan Haegens.

Zaterdag

Vandaag veel huiswerk gemaakt, en of course ook even gerelaxed. Ik ben ook in een nieuw boek begonnen en heb nog wat geschreven. Ik keek in de avond naar 5 tegen 5, Playback je gek en Ik hou van Holland. En ik keek naar Roadtrippers.

Zondag

Ook vandaag weer veel huiswerk gemaakt. Ook wat gelezen en geschreven. In de avond heb ik geen televisie gekeken. Ik keek nog wel naar Dylan Haegens.

Aankomende week

Weer school, de laatste week voor de toetsweek. De 9e Theatersport is dinsdagavond en op donderdag is de laatste volleybal les van gym. Na de toetsweek begin ik aan 3 weken dansen met gym.

Hoe was jouw week?

Follow my blog with Bloglovin’

Liefs, Demi ❤

16 thoughts on “Week Update #Week 44

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s