Week update

Week Update #Week 43 + Award

Maandag

Ik heb vandaag om 1 uur rijles, de laatste rijles voor morgen, en dan hoop ik te slagen. Ik ben wel een beetje zenuwachtig. Maar ik moet proberen het morgen als een rijles te zien, en gewoon normaal te rijden, niet extra. Na de rijles, die wel goed ging, heb ik rustig aangedaan. Ik heb wat gelezen en geschreven. In de avond keek ik naar Masterchef Australiรซ en GTST. Ik ben om 10 uur naar bed gegaan, om goed uitgerust te zijn voor het examen.

Dinsdag

Vandaag heb ik om 09:50 het rijexamen. Mijn instructeur haalt me om 9 uur op, om nog even te rijden. Ik heb zaterdag en maandag goed gereden, en dus hoop ik op goed nieuws. Hij had zich wat verslapen, en dus moesten we nog langs het benzinestation en langs de wasstraat. Om 20 voor 10 kwamen we bij het CBR aan. De examinator was erg aardig en stelde me op mijn gemak. De ogentest ging goed, en hij vroeg wat over de lampjes in de auto. We gingen rijden, en ik moest parkeren op een parkeerplaats, omkeren en de hellingproef doen. En na een tijdje gingen we stilstaan op een parkeerplaats. Daar kreeg ik een situatiebevraging. We reden weg, richting het CBR. Ik wist dat ik onderweg een klein foutje had gemaakt, en was bang dat ik was gezakt. We liepen naar binnen. Hij zei: ‘Alsjeblieft, een voldoende. Neem hem maar.’ Hij schudde me de hand. Ik was helemaal verbaasd. Ik vroeg twee keer: ‘Wat zei u?’ Ze moesten beiden lachen. We hadden het daarna nog even over de kleine foutjes, maar ik was zo blij. Mijn instructeur reed me naar huis en ik bedankte hem voor alle lessen. Ik vertelde mijn moeder het goede nieuws en stuurde mijn vader een berichtje. Ik zette het op Facebook en meldde het aan mijn vrienden. En ik belde meteen voor een afspraak naar het gemeentehuis. Morgen om 5 over half 2 mag ik mijn rijbewijs aanvragen, exciting! Ik ben daarna nog naar mijn oma en opa gegaan en daarna nog naar het hondje van mijn oom en tante. Ik had in de avond geen Theatersport, i.v.m de herfstvakantie. Ik heb naar Masterchef Australiรซ en GTST gekeken. En naar Dylan Haegens en naar de Gierige Gasten.

Woensdag

Ik ben om half 1 al richting het gemeentehuis gegaan, ik moest namelijk nog een pasfoto laten maken. De foto lukte na 3 pogingen en werd gelukkig goedgekeurd. Ik pakte een bonnetje en was iets voor half 2 aan de beurt. Ik gaf de foto’s, mijn ID kaart en ik zette een handtekening. Ik mag hem volgende week woensdag ophalen, maar ik ga hem waarschijnlijk donderdag of vrijdag ophalen, omdat ik volgende week weer naar school moet. Maar goed, dat zien we dan wel weer. Toen ik terugkwam, heb ik nog even gelezen, want om half 6 ben ik met 2 vriendinnen gaan kijken bij StukTV. Het was even reizen, maar het was het waard. We stonden vlakbij, en toen liep 1 van de 3 langs me heen en stootte me aan. Als ik 12 was geweest, was ik vast flauwgevallen ๐Ÿ˜‰ De meeste meisjes daar waren keihard aan het gillen, tja… Het zijn ook maar gewoon mensen. Ik heb wel wat mooie foto’s geschoten en mooie video’s gemaakt. We zijn kort geweest, want het was erg druk. Ik heb in de avond naar Masterchef Australiรซ, GTST en StukTV gekeken.

Donderdag

Ik heb vandaag een stukje van de livestream van StukTV gekeken. Ook keek ik naar Night at the museum 3. Ik heb verder nog wat huiswerk gemaakt en gelezen. En mijn tas ingepakt, want ik ga morgen een dagje weg met mijn oma en opa ๐Ÿ™‚ In de avond keek ik naar Masterchef Australiรซ en GTST.

Vrijdag

Ik ben vandaag met mijn oma en opa naar het Ellert en Brammert museum geweest. We moesten er even voor reizen, maar het was het waard. Ik was er al eens eerder geweest, maar ik was toen erg jong en ik wist er niet veel meer van. Ik wilde er graag nog een keer heen, en ook om goeie foto’s te maken, waarvan gisteren een plog online is gekomen. We gingen om 11 uur weg en waren om half 5 weer terug. We hebben de geschiedenis mooi herbeleefd en ik vond het heel interessant, al die kleine plaggenhutjes en hoe ze vroeger leefden. Ik zou er best nog eens heen willen en ik raad het ook zeker aan, want het is heel mooi en interessant. Toen ik thuis was, keek ik nog een filmpje van Dylan Haegens. Ik heb in de avond verder nog naar Masterchef Australiรซ en GTST gekeken, en een klein deel van TVOH. Ik ben namelijk vroeg naar bed gegaan, omdat ik morgen een lange dag heb in Walibi, met de Fright Nights.

Zaterdag

Ik heb vlug mijn tas ingepakt vanmorgen en ben naar het station gegaan. We hadden om 12 uur afgesproken op het station, om om kwart over 12 de trein te pakken. We kwamen om half 3 in het park aan. We moesten lang wachten voor we naar binnen konden. Onze tassen werden gecontroleerd. Toen we erdoor waren, keken we bij de achtbanen. De rijen waren immens lang, en ik baalde verschrikkelijk. Dus gingen we eerst naar de zweefmolen. Daarna gingen we naar de spinning vibe. Vervolgens gingen we naar het schip en we liepen ook door een paar nu nog ‘veilige’ scarezones heen. Na het schip gingen we eten, want het was inmiddels half 5, en we wilden genoeg tijd hebben om nog even naar Merlijns kasteel te gaan en om lekker lang te genieten van de scarezones, en de show van Eddie de clown. We liepen om half 6 richting het kasteel, toen een van mijn vriendinnen misselijk werd. We brachten haar naar de uitgang en ze ging alleen naar huis. Ze zou ons appen als ze thuis was. We liepen terug naar het kasteel. Toen we eruit kwamen, begonnen de Fright Nights. We gingen eerst naar Quarantaine. Daarna gingen we naar Game Over. Vervolgens liepen we door naar Hellfire. Vanaf daar gingen we naar Twisted, om om half 8 naar de show van Eddie te gaan. Na de show liepen we naar Scarecrows, en aansluitend Campsite of Carnage en Firepit. We liepen daarna naar de laatste, Things. Toen wilden we nog even iets lekkers kopen en twee van mijn vriendinnen kochten een trui van de Fright Nights. Daarna liepen we nog even weer naar Quarantaine, om vervolgens terug te gaan naar de bus. We hadden het gezien en waren erg moe. We haalden de bus van 20 voor 10 en waren om kwart voor 12 terug op het station. Ik was om kwart over 12 thuis. Het was een leuk dagje. De make-up was zo goed gedaan, en ze zaten goed in hun rol. Ik vond het vorig jaar al niet eng, en nu ook niet. Mijn vriendinnen vonden het dit keer ook minder eng, we wisten namelijk wat we moesten verwachten. Maar dat maakte niets uit, want we genoten van de zombies, vogelverschrikkers en andere ‘monsters.’

Zondag

Vandaag lekker rustig aangedaan. Nog even genoten van mijn laatste vakantie dagje. Morgen weer naar school. Ik heb vandaag wat foto’s opgeslagen op mijn laptop en alvast mijn schooltas ingepakt. Ik keek Roadtrippers, Playback je gek en Ik hou van Holland terug. En ik keek nog naar Dylan Haegens.

Aankomende week

Weer naar school. Dinsdag weer oppassen op het hondje van mijn oom en tante, en in de avond de laatste auditiedag van Theatersport. Dan gaan we weer evalueren. En als het goed is, hoor ik dan of ik echt door mag, en lid wordt. Ik ga vrijdagmiddag mijn rijbewijs ophalen en het weekend wordt waarschijnlijk weer huiswerk maken, maar ook een beetje relaxen.

Ik was ook nog genomineerd voor de Liebster Award door Jolieke, thanks girl ^^

1. Wat vind je van mijn blog?

Ik vind hem super leuk en bezoek hem met veel plezier ๐Ÿ™‚

2. Wat zou je willen bereiken met je blog?

Poe, dat vind ik een lastige. Ik denk dan dat ik hoop dat mensen het over een jaar of twee nog steeds met plezier bezoeken ๐Ÿ™‚

3. Sport je, zo ja? Welke sport?

Ja, ik doe aan zwemmen ๐Ÿ™‚

4. Wat zou je willen als alles mogelijk was? Wees origineel.

Dat ik mijn dierbaren nooit zou verliezen, dat ze voor eeuwig bij me zouden blijven. Dat zou ik het allerliefste willen.

5. Wat is je lievelingskleur?

Paars en geel ๐Ÿ™‚

6. Waar ben je bang voor?

Voor een ongeluk.

7. Stel dat je een rol mag spelen in een film, welke rol kies je?

De slechterik, dat lijkt me zo gaaf om te mogen spelen, moehahaha ๐Ÿ˜‰

8. Girl crush?

Die heb ik niet.

9. Liever voor altijd 1.20 of 2.20 meter zijn?

Doe dan maar 2.20, ik ben niet klein maar redelijk lang, dus ik ben wel wat gewend, haha.

10. Liever zomerkleren in de winter dragen of winterkleren in de zomer?

Doe dan maar zomerkleren in de winter, want anders smelt ik ๐Ÿ˜‰

11. Voor hoeveel euro zou je, je blog willen opzeggen? (Nooit meer een blog!)

Voor โ‚ฌ0,00 euro, zelfs voor geen goud. Het is mijn stukje internet, en ik voel me hier meer dan thuis ๐Ÿ™‚

Nogmaals bedankt meid ^^

Hoe was jouw (vakantie)week?

Follow my blog with Bloglovin’

Liefs, Demi โค

22 thoughts on “Week Update #Week 43 + Award

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s