Films

Films top 5 oktober

Ik heb deze maand weer een vijftal films gezien. Kijken jullie mee?

  1. The Voices

Ryan Reynolds speelt een man die bij een fabriek werkt die gaat over badartikelen. Hij kan praten met zijn hond en kat, en die geven hem tegengestelde adviezen, waardoor hij de grootste fout ooit begaat. Ik vond het een grappige film, met bijzondere wendingen. Ik geef deze film een 7,5!

2. Fast & Furious 2

Ook dit deel is een snelle en leuke film. De personages doen het heel goed en er zit lekker veel actie in. Ik geef deze film een 8!

3. Bedtime Stories

Een vader vertelt zijn kinderen verhaaltjes voor het slapengaan. Als hij erachter komt dat wat ze vertellen echt uitkomt, probeert hij dat te gebruiken om promotie te maken. Heerlijke lachfilm, vooral als het kauwgomballen regent. Ik geef deze film een 8,5!

4. Marly & Me

Ik heb deze film al vaak gezien, maar het blijft een mooie, maar tegen het einde aan zielige film. Het echtpaar wil graag kinderen, maar de man wil eerst oefenen met een hond. De hond groeit op en het laat zien hoe hecht de band kan zijn tussen baasje en hond. Ik geef deze film een 8,5!

5. The Pelican Brief

Een wat oudere thriller, maar zeker een aanrader. Twee rechters worden vermoord. Julia Roberts wil de waarheid ontdekken. Ze verzamelt alle gegevens van haar theorie en noemt het de “Pelikaan”-zaak. Ze werkt samen met een journalist die haar beschermt, omdat ze haar willen ombrengen voor de informatie die ze bezit. Ik geef deze spannende film een 9!

Ken je deze films? Wat vind je er van?

P.S. Vandaag ben ik afwezig 🙂

Follow my blog with Bloglovin’

Liefs, Demi ❤

42 gedachten over “Films top 5 oktober

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s