Stories

Blind date

Chris is een gewone jongen. Hij draagt een spijkerbroek, een shirt, leren schoenen en een jasje. Hij heeft kort, blond haar wat met gel omhoog is gaan staan. Chris is 21 jaar, en sinds de beuk met zijn ex al 5 jaar single. Hij mist een vrouw in zijn leven. Chris zit op verschillende datingsites, maar hij heeft nog niet de vrouw van zijn dromen gevonden. Hij is op zoek naar een lief meisje, dat houdt van snowboarden en films kijken. Ze moet ook houden van honden en het niet erg vinden om eens per maand bij zijn ouders te gaan eten. Tot nu toe heeft nog geen meisje aan zijn eisen voldaan. Zijn goede vriend Brad is bang dat hij zo nooit meer aan de vrouw komt.
‘Misschien moet je wat weghalen.’ Hij wil de muis pakken, maar Chris is hem voor.
‘Ik wil een leuke vriendin, niet weer zoals Claire.’
‘Dat snap ik, maar er is echt niemand die al die dingen ook leuk vindt.’
‘Ooit zal ik haar vinden, ooit.’ Brad schudt zijn hoofd. Hij loopt naar beneden om nog wat te drinken te halen. Chris is druk bezig met de zoekresultaten, als zijn mobiel gaat. Hij heeft een uitnodiging voor een match. Hij opent het berichtje.

‘Hallo, ik ben Jennifer. Ik ben 22 jaar. Ik ga vaak naar de skipiste om te snowboarden, samen met mijn trouwe Sint-bernard. Ik kijk graag films, vooral actiefilms en ik eet om het weekend bij mijn ouders. Lijkt het je leuk af te spreken? Mail me dan terug.’ Chris drukt als een malle op de accepteer knop en schrijft haar een berichtje terug.

‘Hallo Jennifer, wat geweldig dat je reageert. Je lijkt me een toffe meid. Ik zou graag met je willen afspreken. Waar zou je willen afspreken?’ Hij verstuurd het berichtje, vlak voordat Brad terugkomt.
‘Ik heb een reactie! Ik heb een match!’ Brad zet het dienblad neer en drukt op haar profiel. Hij bekijkt het en schudt zijn hoofd.
‘Ze heeft geen foto.’
‘Ja? Dus?’
‘Ze kan nep zijn.’
‘Ach houd toch op, ze is de ideale vrouw!’ Brad kijkt twijfelend naar het beeldscherm. Dan ziet hij dat Jennifer heeft gereageerd.

‘Hallo, het lijkt me goed om in de bioscoop af te spreken. We kunnen daar eten in het restaurantje en naar de film gaan. Zie je dit zitten?’ Chris duwt Brad opzij en schrijft terug dat het goed is, en of half 7 goed is. Ze antwoordt terug dat het goed is.
‘Moet je niet weten hoe ze eruit ziet?’
‘Oh, dat is inderdaad wel slim.’ Dan ziet hij dat ze net offline gaat.
‘Te laat’, zegt hij sip.
‘Hopelijk zoekt zij jou op. Ze heeft je foto?’
‘Ja, mijn foto staat online.’ Brad heeft zijn twijfels, maar Chris is vastberaden, dit is zijn vrouw.

Wat denk jij, loopt hij te hard van stapel?

Wordt vervolgd

40 thoughts on “Blind date

 1. Het begint weer leuk Demi 🙂 . Natuurlijk loopt hij te hard van stapel , je wil toch zeker eerst iets van de ander weten voor dat je hotel de botel verliefd wordt op iemand en wie weet is het wel een grap van Brad die een profiel als vrouw heeft aangemaakt , hahaha , je weet maar nooit 😉 Fijne donderdag , liefs …

  Liked by 1 person

   1. Dank je Demi , heb min tijd vandaag , had tot net bezoek en nu ga ik met mijn hondje aan de wandel . Mocht je nog meer berichtjes geplaatst hebben , dan lees ik die morgen wel . Mooie dag nog , liefs …

    Liked by 1 person

   2. Oh zo , hahaha, hier in Limburg geloof ik pas achter 14 dagen herfstvakantie en ik , geniet altijd van mijn vrije tijd , hihihi . Wens je dan een fijn gezellig weekje toe , liefs…

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s