Week update

Week Update #Week 41 + Awards

Maandag

We hadden vandaag weer Duits. Daar maakten we kennis met onze invalster. We moesten ons in het Duits voorstellen. Iedereen kreeg een 7 πŸ™‚ Na Duits hadden we BEC. We zijn nu echt bijna klaar met beide hoofdstukken. Na BEC hadden we Engels. We moeten voor vrijdag een PowerPoint presentatie geven en een investeringsplan schrijven voor een bedrijf die wij zogenaamd met een geldbedrag moeten helpen niet nog meer verlies te draaien. Daarna hadden we ICT. Daar mochten we aan ons project werken, waarvan de uitvoering morgen is. We waren om 1 uur vrij en ik was om half 2 thuis. Ik ben daarna aan de slag gegaan met de tekst voor morgen leren. Tussendoor heb ik naar het filmpje van Dylan Haegens gekeken. In de avond keek ik naar Masterchef AustraliΓ« en GTST.

Dinsdag

We begonnen met SLB. Daarna hadden we project, waar we nog druk bezig gingen voor de ouderavond presentatie in de avond. We sloten af met CEV. Ik ging om 3 uur naar de studentenraadverkiezing om een vriendin van me te supporten en om op haar te stemmen. Helaas won ze niet, zelfs niet na de tweede ronde. Ze is wel de eerste reserve voor als er iemand weggaat. Ik was om 5 uur weer op school. We stelden alles in en maakten nog een groepsfoto. Om 7 uur druppelden de eerste ouders binnen. Om half 8 begonnen we. Ieder van ons had een stukje tekst, en ik was als laatste aan de beurt. Na mijn stukje volgde de quiz. We waren al om 8 uur klaar. Ik kon dus mooi nog wat van Theatersport meepikken. Toen ik daar binnenkwam, waren ze bezig met de oefening ‘verven.’ Daarbij verf je je lichaam van binnen om je ledematen goed los te maken, een soort gefocust stretchen zeg maar. Daarna gingen we in een kring staan. We moesten een handeling bedenken en daarbij een geluid maken. Dit gaf je aan een willekeurig iemand door. Daarna gingen we door de ruimte lopen. We werden aan een van onze ledematen getrokken door een touwtje. Aan onze navel, knie, hoofd en neus. Daarna moesten we in tweetallen op elkaars rug tekenen. Je deed de beweging die in je op kwam. Daarna deed je hetzelfde, maar na 3 tekeningen kwam er een beweging. Je vertelde daarbij aan de ander wat er was waardoor je zo deed. We sloten af met de survival. Er zijn 4 rollen. Na iedere keer mag er iemand gaan zitten. De andere 3 vervullen dezelfde rollen, ook van degene die weg was. Dit ging door tot er iemand overbleef. Diegene moest alle 4 de rollen spelen. We sloten af met de afsprong.

Woensdag

We begonnen bij BEC. Daarna hadden we CEV. Daarna hadden we burgerschap, waar we aan het project ‘Gezond leven’ gingen werken. Daarna hadden we vormgeving. We hadden nog rekenen en sloten af met Duits. We sloegen de pauze over en vroegen of we dat halfuurtje eerder les mochten hebben, dat mocht! We waren om half 5 vrij, woehoe! Ik was om 5 uur thuis. Mijn moeder was vandaag jarig πŸ™‚ Ik heb gekeken naar Dylan Haegens, StukTV en Gierige Gasten. En in de avond keek ik naar Masterchef AustraliΓ« en GTST.

Donderdag

We begonnen met sport. Ik was er al vroeg, maar dat had een reden. Ten eerste was de bus erg vroeg, en ten tweede moesten we modules kiezen voor de komende 12 weken, en ik wilde leuke dingen doen πŸ™‚ Ik ga de eerste 3 weken volleyballen. Daarna 3 weken dansen. Vervolgens 3 weken basketballen en ik sluit af met 3 weken racketsport. We deden rots en water. Daar oefen je om sterker in je schoenen te staan. We moesten elkaar proberen uit balans te brengen, we mochten slaan met van die stootpalen, een soort floorbal stick en stoten en trappen tegen een stootkussen. We moesten elkaar ook van de ene mat naar de andere mat trekken en duwen. Na sport hadden we SLB. Daarna hadden we Nederlands. We hadden nog CEV en sloten af met project. We waren om kwart voor 3 vrij. Ik was om kwart over 3 thuis. Ik keek in de avond naar Masterchef AustraliΓ« en GTST.

Vrijdag

We begonnen bij BEC. Daar moesten we zelf studeren, hoofdstuk 1 en 2. Daarna hadden we Engels. We moesten de PowerPoint presentatie doen. Ik kreeg een 8,5! Woehoe! Daarna hadden we rekenen. We sloten af met Nederlands. Daar kregen we onze portfolio schrijven terug. Ik had hem uitstekend, heel uitstekend gemaakt! Yes! Ik had paragraaf 1.2 af en was daarom om half 1 vrij. Ik was om 1 uur thuis. Ik ging in de avond bezig met mijn huiswerk en ik voelde me niet zo lekker. Ik keek wel naar Masterchef AustraliΓ«, GTST en TVOH.

Zaterdag

Vandaag veel aan mijn huiswerk gedaan. Ook had ik in de middag rijles. Dat ging heel goed. Alleen… Ik reed richting een brug, en daar stak een man ineens over, zijn kinderwagen vooruit duwend. Zijn vrouw of vriendin liep naast hem. Als ik niet zo snel afremde, had ik het kind waarschijnlijk aangereden. Wat een idioot! Toen ik terugkwam ben ik nog weer verder gegaan met mijn huiswerk. Ik was nog steeds niet helemaal lekker, maar ik moet woensdag een project inleveren, dus ik moet wel even doorwerken. In de avond heb ik StukTV Roadtrippers en naar dance dance dance gekeken.

Zondag

Vandaag ook nog weer wat huiswerk gemaakt en ik heb nog wat gelezen. Ik heb ook nog wat YouTube video’s gekeken. Ik ga straks naar ontvoerd kijken.

Aankomende week

Ik heb weer school. Dinsdag ben ik echter vrij, wij hebben een margedag. Ik ga dan naar het hondje van mijn oom en tante toe en eventueel huiswerk maken. In de avond heb ik dan Theatersport, en dit is al de ene laatste keer van de auditie periode! De laatste keer is pas na de herfstvakantie. En de 27e gaan we met de definitieve groep een groepsfoto maken πŸ™‚ Voor de rest dus gewoon school en zaterdag zie ik het hondje van mijn oom en tante weer en heb ik weer rijles. En woensdagavond ga ik nog naar een cabaret voorstelling toe, dus dan ben ik afwezig πŸ™‚

Ik ben ook nog genomineerd voor The Sisterhood Award door Claire van ItsCstyle, dankje meid ^^

1. Wat doe je het liefste?

Schrijven is echt wat ik het liefste doe, dag in, dag uit πŸ™‚

2. Wat is je favoriete beauty product?

Ik denk dat ik dan nagellak kies. Dat is eigenlijk ook het enige wat ik gebruik. Ik houd wel van een vrolijk kleurtje op mijn nagels πŸ™‚

3. Welke series kijk je?

Ik kijk GTST, Divorce, Smeris en Moordvrouw πŸ™‚

4. Hoe lang blog je al?

Ik blog nu een jaar πŸ™‚

5. Wat vind je het leukste aan bloggen?

Dat mensen je waarderen en dat je echt gelezen en gehoord wordt, dat vind ik heel mooi πŸ™‚

6. Als je een tijdmachine had, naar welke tijd zou je als eerst naartoe vliegen?

Naar de tijd dat mijn eerste kat kitten was. Ik was toen nog niet geboren en heb dat dus niet meegemaakt. Gelukkig heb ik mijn huidige katje wel meegemaakt toen hij kitten was, en dat had ik voor geen goud willen missen πŸ™‚

7. Een random feitje over jezelf?

Ik ben geen uitgaanstype, maar een echte huismus πŸ™‚

8. Wat is je leukste foto?

De foto die op de achterkant van mijn boek staat πŸ™‚

9. Welke beroemdheid wil je nog ontmoeten?

Nathan Sykes, hij is zo lief en heeft zelfs zijn fans thuis bezocht! Dat lijkt me echt amazing πŸ™‚

10. Wat is je favoriete film?

Dan kies ik Safe House πŸ™‚

En ik ben ook nog genomineerd door Maricia, thanks girl ❀

1. Wat vind je van mijn blog?

Super leuk! Ik hoop dat er gauw weer een verhaal online komt ^^

2. Ben je tevreden met je eigen blog?

Jaa, het heeft de perfecte naam, uitstraling en onderwerpen ^^

3. Wie is jouw inspiratie qua kleding en wie qua bloggen?

Bij beiden heb ik niemand, hihi ^^ Ik heb mijn eigen style, zowel in kleding als op mijn blog πŸ™‚

4. Waar heb jij nou echt veel plezier van?

Van een ritje in een achtbaan met een kurkentrekker en loopings πŸ˜€

5. Wat wil je nog eens doen in je leven?

Een boekenreeks uitgeven of een YouTube kanaal starten πŸ™‚

6. Ben je blij met je naam? Zo nee, waarom niet en hoe zou je dan willen heten?

Ik ben wel blij met mijn naam, maar ik vind Lisa of Daphne ook erg mooi πŸ™‚

7. De perfecte herfst outfit in jouw ogen?

Een spijkerbroek, trui, sneakers en een leuke jas πŸ™‚

8. Liever je haar verzorgd en mooi of je gezicht?

Mijn haar, want ik ben dol op mijn lange haren πŸ™‚ Ook op mijn gezicht hoor, maar ik wil niet dat mensen kijken naar een mooi gezichtje, maar naar de binnenkant πŸ™‚

9. Nog leuke games om mobiel te spelen?

Poe, eerlijk gezegd zou ik het niet weten, hihi ^^

10. Wat vind je nou echt mooi aan jezelf?

Mijn lange haar, mooi van kleur en mooie lengte πŸ™‚

Nogmaals bedankt meiden ^^

Hoe was jouw week?

Follow my blog with Bloglovin’

Liefs, Demi ❀

32 thoughts on “Week Update #Week 41 + Awards

 1. Masterchef was leuk deze week! Ben benieuwd wie er nog meer komen deze week πŸ™‚ Gefeliciteerd trouwens met je cijfers, super goed!

  En het is idd vervelend als mensen niet op letten in het verkeer, kan van mijn rijlessen nog goed een landbouwvoertuig herinneren die veel te hard en niet oplettend over de wegen zat te scheuren..

  Veel plezier met ontvoerd kijken straks πŸ™‚

  Liked by 1 person

  1. Ja, echt super leuk! Ik vond het leuk dat ze oud kandidaten terughaalden πŸ™‚ Dankjewel, super lief van je ^^ Jeetje, dat is toch niet normaal? Zeker met zo’n groot voertuig. Dankje, nog een fijne avond gewenst πŸ™‚ Liefs

   Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s