Films

Films top 5 september

Ik heb deze maand weer een vijftal films gezien. Kijken jullie mee?

  1. Ted 2

Wat kun je nu kwijt over Ted? Ja, Ted is Ted, haha. Het gescheld valt in deel 2 erg mee, en ik vond het een hele leuke film. Een stukje tegen het einde aan was erg grappig (vond ik) maar toch ook erg verrassend voor een komische film. Ik geef deze film een 9!

2. De Surprise

Een man en een vrouw, die beiden het leven niet meer zien zitten. Ze doen mee aan een soort programma, en ontmoeten elkaar. Zal de liefde dit overwinnen? Ik geef deze film een 8!

3. Guess Who

De vader ziet de vriend van zijn dochter niet zitten, en test hem op allerlei manieren. Zal haar vriend door de test heen komen? Ik geef deze film een 8!

4. Unstoppable

Een hele spannende film, wat je tot aan het einde toe vol in de aandacht houdt. Chris Pine doet het erg goed in deze film, maar oh wat is die Denzel Washington goed! Ik geef deze film een 7,5!

5. Fast & Furious

Ik moet natuurlijk eerst deel 1 kijken voor ik de andere delen kan kijken, haha! Heel veel actie (I love it) en heel leuk! Ik geef deze film een 8!

Ken je deze films? Wat vind je er van?

Liefs, Demi ❤

38 gedachten over “Films top 5 september

  1. Fast en Furious deel twee lijkt me zo leuk! Deel 1 heb ik al gezien maar deel twee nog niet. Ik vergeet het, heb geen tijd of wil liever vroeg slapen. Maar vanavond houd ik een filmavond met een vriendin, dus zal het leuk zijn om die film te gaan kijken.

    Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s