Week update

Week Update #Week 37 + Awards

Maandag

Vandaag begon de dag met Nederlands, waar we ons huiswerk bespraken en nieuwe opdrachten kregen. Daarna hadden we Engels, waar we opdrachten gingen maken. Na de pauze hadden we Duits, waar we opdrachten maakten en inplanden en daarna bedrijfseconomie waar we het huiswerk bespraken en een hoofdstuk zelf gingen bestuderen. En na de pauze hadden we in plaats van SLB 2 instaptoetsen voor Engels. Dat bepaald of je op 1F, 2F of 3F zit. We waren vrij als we klaar waren en ik was om kwart over 2 vrij en om 3 uur thuis. Daarna ging ik aan de slag met mijn huiswerk voor Nederlands en Duits. In de avond heb ik naar Masterchef Australië en GTST gekeken.

Dinsdag

We hadden eerst Engels. Daar kregen we de resultaten. Op grammatica had ik de hoogste score van de klas, 94%, 3F dus. Op lezen had ik 3F/B1, 25 van de 30 goed. Daarna hadden we Duits. Ik liet mijn uitgeschreven sommen en vertaling van alinea 1 en 2 zien en het was super goed. Daarna hadden we commerciële economische vorming. Daar bespraken we nieuwe theorie. En het laatste uur, Nederlands, viel uit. Ik was om 12 uur vrij. Ik ben daarna meteen door gegaan naar het hondje van mijn oom en tante. Ik heb op hem gepast en lekker met hem gewandeld. Ik heb nog bij hun thuis Masterchef Australië gekeken. In de avond had ik weer Theatersport. We deden eerst weer een namen rondje. Er zijn 2 weggegaan en er is 1 bijgekomen. We gingen daarna door de ruimte lopen. We deden het spel: ‘Laten we gaan…’ Daarna deden we tikkertje. Je had een kat en een muis. Je stond hand in hand. Als er een drietal was doordat iemand aan de kat was ontkomen, dan moest diegene aan de andere kant de kat zijn en heel hard: ‘Kat!’ roepen. Dus de vorige kat werd dan de muis. Daarna deden we Billie Billie Bob, met een olifant en broodrooster. We moesten in viertallen een product bedenken en steeds iets bedenken met: ‘Ja, maar…’ & ‘Ja, en…’ Daarna in tweetallen elkaar interviewen en steeds beginnen met ja. Daarna nogmaals in tweetallen elkaar interviewen, maar dan dat degene een uitvinding had gedaan. Weer beginnen met ja. We gingen spelen. We deden eerst slowmotion wk. De eerste sport was kuikenhockey. De tweede was klinkhamer stuiteren en de derde was verwarming lopen. Daarna deden we tell sell. Het product was een strijkstoom en een wipwap whipe-out. 2 beeldden uit en 2 waren hun stemmen. We sloten af met de afsprong.

Woensdag

Ik was het eerste uur vrij en moest om 10 uur beginnen. Vandaag begonnen we met burgerschap. Daar gingen we discussiëren over bepaalde onderwerpen en stellingen. Daarna hadden we vormgeving. De docent vond mijn voorkantjes super mooi, yay ^^ De volgende opdracht is ‘not for sale’, dus iets wat je voor geen goud wilt verkopen. Daarna hadden we bedrijfseconomie, waarbij we lastige theorie kregen. Daarna hadden we het project. We kozen een uitnodiging uit en verdeelden de onderwerpen. We eindigden met de instaptoets voor rekenen. Ik was om 5 uur vrij en om half 6 thuis. Ik heb GTST terug gekeken en de nieuwe aflevering van StukTv. Ik heb in de avond naar Masterchef Australië en GTST gekeken.

Donderdag

We hadden eerst gym. Ik deed niet mee, ik was namelijk tijdens Theatersport op mijn knie terecht gekomen en dat deed een beetje zeer. De klas ging eerst met matten schuiven bezig en het proberen van 2 matjes met 6 voeten naar de overkant te krijgen. Daarna deed ik even mee, met het op de mat van de jongens tegen de meisjes. Dat er bepaalde ledematen op de mat moeten liggen zeg maar. Daarna deden ze tikkertje, met pionnen, en ze sloten af met trefbal. Ik zat met nog 2 meisjes aan de kant, en daar was het nou niet bepaald veilig… Au schouder. En het meisje naast mij had hem tegen haar hoofd aangekregen. Na gym hadden we SLB. Daarna hadden we commerciële economische vorming. Daarna hadden we rekenen en we sloten af met bedrijfseconomie. Ik heb gisteravond nog mijn huiswerk daarvoor gemaakt en kon het vandaag nakijken. Ik geloofde het zelf niet, maar ik had alles goed! Hurray! Samen met een ander meisje was ik om 3 uur al vrij. Ik was om half 4 thuis. In de avond heb ik naar Masterchef Australië en GTST gekeken. En vandaag was mijn hamstertje jarig geweest, miss you my dear 💜

Vrijdag

We begonnen de dag met commerciële economische vorming. Ik had het huiswerk gedaan. De docent wist niet wat hij ermee moest, hij had het niet verwacht haha. Ik mocht even iets voor mezelf doen. Daarna hadden we ICT. We gingen met excel aan de slag. Daarna hadden we project, waar ik in mijn groepje de verkregen onderwerpen ging verdelen. Als laatste hadden we SLB. Nou, alleen 2 andere meisjes en ik. We hadden een kennismakingsgesprek. Ik ging eerst. We hadden het over of ik het leuk vindt hier en wat precies. Aan het einde zei ze: ‘Je bent een vrolijke, actieve, slimme en leergierige meid, top. Die positiviteit houden we er in.‘ Yay! Mijn rooster is trouwens helemaal veranderd, maar de tijden zijn nog wel hetzelfde, alleen zijn de vakken omgedraaid. In de avond kwam er een goede vriendin langs, L. We hebben naar Masterchef Australië, GTST, you’re back in the room en professor Nicolai en dr. Beckand gekeken.

Zaterdag

Ik heb uitgeslapen tot half 11, heerlijk! Daarna heb ik het lekker rustig aangedaan, want ik had in de middag rijles. Daarna ben ik bezig gegaan met Duits, morgen ga ik vormgeving doen. In de avond ging ik met 2 vriendinnen naar ted 2. Het was echt hilarisch! We hebben in een deuk gelegen, echt een aanrader!

Zondag

Ik heb eerst dance dance dance terug gekeken. Daarna ben ik aan de slag gegaan met vormgeving. De rest van de dag heb ik rustig aangedaan, veelal gelezen en geschreven. In de avond ga ik naar ontvoerd kijken.

Aankomende week

Ik heb weer dagelijks school. Dinsdag en zaterdag ga ik op het hondje van mijn oom en tante passen en dinsdagavond heb ik weer Theatersport.

Ik was genomineerd door Hajar, thanks girl 🙂

1. Wat vind je leuk aan mijn blog?

Eigenlijk alles! Ik lees alles en vindt het super leuk 🙂

2. Wat is jouw favoriete land?

Nederland, geboren en nog steeds in wonend 🙂

3. Wie is je voorbeeld?

Carry Slee 🙂

4. Wat wil je nog in je leven bereiken?

Een boekenreeks uitbrengen 🙂

5. In welke film zou je willen spelen?

In een film van Carry Slee 🙂

6. Noem 1 tip voor mijn blog en 1 top?

Ik vind je schrijfstijl en onderwerpen echt super leuk, en ik heb echt geen tips.

7. In welke provincie woon je?

Dit houd ik liever privé.

8. Hoe oud ben je?

18,5 🙂

9. Wat is je lievelingssport?

Zwemmen 🙂

10. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Omdat ik mijn verhalen met de wereld wilde delen 🙂

Ik ben ook nog genomineerd door Joëlle voor de Liebster Award 🙂

1. Als je een beroemdheid was, wie zou dat dan zijn?

Chantal Janzen. Een fijne uitstraling en zacht karakter 🙂

2. Welke muziek heb jij meestal aan als je een artikel aan het schrijven bent?

Popmuziek, alles wat in is. Maar meestal mijn eigen samengestelde playlist met van alles en nog wat 🙂

3. Stel, je kreeg één minuut gratis shoppen in de supermarkt, waar zou je dan als eerste heen rennen?

Naar de tijdschriften en puzzelboekjes afdeling, die zijn altijd zo duur!

4. Koffie of thee?

Ik drink geen van beiden, maar dan kies ik thee.

5. Hoe zou je ideale huwelijksaanzoek eruit zien en voor de mannen, hoe pak jij dit aan?

Ik denk daar nog helemaal niet aan, haha. Maar ik zou het mooi vinden als ik een katje kreeg met een strikje, en aan dat strikje zit de ring vast 🙂

6. Wat is je favoriete dag van de week?

Vrijdag! Dan is het namelijk bijna weekend 🙂

7. Als er dit jaar één ding gebeurd is, dat heel speciaal voor je is, wat zou dat dan zijn?

Dat ik 18 jaar werd 🙂

8. Favoriete film?

I am number four.

9. Waar kan je je ongelooflijk aan irriteren?

Aan klasgenoten die de opleiding en lessen niet serieus nemen.

10. Huil je snel tijdens films?

Nee, ik huil nooit tijdens films.

11. Waar ben je bang voor?

Dat ook deze opleiding wordt beëindigd, maar volgens mij gaat dat niet gebeuren, daar geloof ik in 🙂

Bedankt meiden! 😀

Hoe was jouw (school)week?

Liefs, Demi ❤

40 thoughts on “Week Update #Week 37 + Awards

  1. 94%? Woah dat is echt heel erg hoog! Mag je trots op zijn! Mijn week was nogal druk.. ik ging naar Londen met mijn klas maar ben daar ziek geworden. Erg jammer. X

    Liked by 1 person

      1. Ben bang dat je dat altijd wel zal houden! Focus lekker op school, heb het leuk met de leuke klasgenoten en geniet! Dn doe vooral lekker je best, haha 😀

        Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s