Week update

Week Update #Week 35

Maandag

Ik heb vandaag weer niet veel gedaan. Ik heb al wel vast wat berichten ingepland voor volgende week. Doordat ik weer naar school ga zal ik een stuk minder gaan bloggen of reageren op jullie reacties en berichten, maar ik denk dat er wel meer zijn hier die daar ook mee zitten. Maar goed, laten we de pret niet drukken, ik heb de rest van de middag een beetje getekend en gelezen. In de avond heb ik naar Masterchef Nieuw-Zeeland, de lama’s en de slimste mens gekeken.

Dinsdag

Ik ging vandaag weer op het hondje van mijn oom en tante passen. Ze hebben altijd een radiozender op, en ik hoorde dat je kaarten kon winnen voor een musical. Ik belde erheen en kwam in de uitzending. En guess what? Ik won! Om bepaalde redenen mag ik niet zeggen welke radiozender en welke musical, maar dat vertel ik wel als ik erheen ben geweest, deal? Maar goed, een goede vriendin van me nam het op en stuurde het naar mij. Volgens mijn ouders klonk ik heel beleefd en wist ik heel veel van wat ze me vroegen, yes! Toen ik thuis kwam werd ik overladen met berichtjes van kennissen die het hadden gehoord. Nadat de rust was teruggekeerd, heb ik naar Masterchef Nieuw-Zeeland, de lama’s en de slimste mens gekeken.

Woensdag

Vandaag heb ik alvast mijn schooltas ingepakt en de bustijden gecheckt. Ik moet met de bus 20 minuten naar school reizen. Ik wilde die van 8 uur pakken, maar dan zou ik net te laat komen, aangezien de bus steeds vertraging heeft. Dus ik besluit maar de bus van half 8 te pakken, dan ben ik in ieder geval op tijd. Ik heb de rest van de middag gelezen en getekend. In de avond heb ik naar Masterchef Nieuw-Zeeland, de lama’s en de slimste mens gekeken. En ik heb natuurlijk de nieuwste aflevering van StukTv gekeken.

Donderdag

Vandaag was mijn eerste schooldag en tevens de kennismaking. Ik was om 8 uur op school en we werden pas om kwart voor 9 geroepen. Ik heb een klas van 19. 9 jongens en 10 meisjes. Ik ben de oudste van de klas, en de jongste is 15. Toen ik mijn intake had waarschuwde de intaker me ervoor dat deze opleiding veel jonge mensen aantrekt, en een enkele keer zoals ik een achttienjarige. Maar ik ben niet de enigste van 18, al denk ik dat ik iets ouder ben dan het andere meisje, zal wel niet veel schelen. We hebben veel informatie gekregen. We kregen ook nog een rondleiding. Daarna moesten we onszelf voorstellen. We zeiden onze naam, onze leeftijd en vertelden wat onze competenties waren ten opzichte van onze opleiding. Daarna gingen we een vragen speurtocht doen. We splitsen ons op in groepjes en gingen op pad. We hadden afgesproken bij een restaurantje waar we koffie, thee of een milkshake kregen. Daarna waren we vrij, en dat was rond half 2. Toen ik thuiskwam heb ik mijn rooster uitgeprint, alvast de boeken uitgezocht voor de aankomende schoolweek. Ik heb in de avond een programma geïnstalleerd voor een les op dinsdag. Die moesten we hebben. En in de avond heb ik naar Masterchef Nieuw-Zeeland, de lama’s en de slimste mens gekeken.

Vrijdag

Vandaag kwamen mijn oma en opa op visite. Ik heb nog gebiljart op de Wii met mijn opa. Dat was heel leuk. Daarna kwam rond 2 uur een goede vriendin van me. We hebben samen een verhaal geschreven voor onze blogjes. De delen komen binnenkort online 😀 Daarna heb ik nog wat extra berichten ingepland. In de avond heb ik naar Masterchef Nieuw-Zeeland, de lama’s, de slimste mens en professor Nicolai en dr. Beckand gekeken.

Zaterdag

Vandaag ging ik op het hondje van mijn oom en tante passen. Ik ben daarna naar Hans Anders gegaan, voor een nieuwe bril. Deze was al zo oud, ik gok 4 jaar, dus een nieuwe was wel nodig. En ik heb een gymshirtje gekocht 🙂 Ik heb daarna nog wat gelezen en getekend. In de avond heb ik naar wie ben ik en de jongens tegen de meisjes gekeken.

Zondag

Vandaag heb ik naar het net geïnstalleerde programma gekeken, samen met mijn vader. Hij heeft me het een en ander uitgelegd. Nu weet ik hoe het werkt 😉 Ik heb ook alvast mijn schooltas ingepakt, voor de lange dag morgen. Verder heb ik nog wat geschreven, gelezen en getekend. Straks ga ik naar ranking the stars kijken en ik ben zeer benieuwd naar de eerste schooldag morgen.

Aankomende week

Mijn rooster is ineens drastisch veranderd, dus in plaats van dit:

Maandag heb ik tot 5 uur les, en deze vakken komen aan bod:
SLB, Rekenen, ICT, Nederlands, Engels, Project en Bedrijfseconomie.
Dinsdag heb ik tot half 1 les, en deze vakken komen aan bod:
Communicatie & Evenementen, Vormgeving en Bedrijfseconomie.
Dinsdag ga ik nog op het hondje van mijn oom en tante passen en in de avond begint Theatersport, super veel zin in! 😀
Woensdag heb ik tot half 4 les, en deze vakken komen aan bod:
Duits, Engels, Communicatie & Evenementen, Rekenen en Burgerschap.
Donderdag heb ik tot half 1 les, en deze vakken komen aan bod:
Sport, SLB en Duits.
Vrijdag heb ik tot half 4 les, en deze vakken komen aan bod:
Nederlands, Project, SLB en Communicatie & Evenementen

Is het nu dit:

Maandag heb ik tot half 3 les, en deze vakken komen aan bod:
Nederlands, Engels, Duits, Bedrijfseconomie en SLB.
Dinsdag heb ik tot 1 uur les, en deze vakken komen aan bod:
Engels, Duits, Communicatie & Evenementen en Nederlands.
Woensdag moet ik om 10 uur beginnen en heb ik tot 5 uur les, en deze vakken komen aan bod:
Burgerschap, Vormgeving, Bedrijfsecomomie, Project en Rekenen.
Donderdag heb ik tot half 4 les, en deze vakken komen aan bod:
Sport, SLB, Communicatie & Evenementen, Rekenen en Bedrijfsecomomie.
Vrijdag heb ik tot 1 uur les en deze vakken komen aan bod:
Communicatie & Evenementen, ICT, Project en SLB.

Zaterdag ga ik weer op het hondje van mijn oom en tante passen. En zondag ga ik lekker chillen en weer mijn tas inpakken en eventueel huiswerk maken.

Hoe was jouw week? Had je school?

Liefs, Demi ❤

34 thoughts on “Week Update #Week 35

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s