Fill in story

Invulverhaal: Vakantie

Hé hé, je gaat eindelijk op vakantie. Je hebt je… (kleur) koffer al maanden geleden ingepakt. Je gaat met je ouders en… (naam leuke zanger/zangeres) op vakantie naar… (land in Europa). Jullie besluiten er met de/het… (vervoermiddel) heen te gaan. Je huisdier… (naam beste vriend/vriendin) gaat naar je oma en opa toe. Als jullie eindelijk in/op de/het… (zelfde vervoermiddel) zitten, pakt… (naam zelfde leuke zanger/zangeres) het spel… (reisspel) uit zijn of haar tas. Jullie vermaken je prima. Dan gaat je mobiel, het is… (naam klasgenootje). Je vraagt je af waarom ze al zo vroeg belt. Het blijkt dat ze wilde afspreken, maar niet wist dat je juist vandaag op vakantie zou gaan. Jammer, dan maar een andere keer. Niet veel later komt… (hetzelfde land in Europa) in zicht. Je begint te… (gekke emotie) van enthousiasme en stuitert op en neer. Je moeder geeft je een… (snoepje) waardoor je rustiger wordt. Na een klein uurtje zijn jullie op de bestemming aangekomen. Te voet gaan jullie naar de/het… (vorm van overnachting) toe. Het is druk, en dus duurt het even voor jullie aan de beurt zijn. Als jullie eindelijk de spullen hebben uitgepakt, trek je meteen je… (badkleding) aan. Je springt in het zwembad en geniet intens van de lekkere warmte. De andere dagen ga je met je ouders en… (naam zelfde leuke zanger/zangeres) naar musea, gebouwen en andere bezienswaardigheden toe. Je maakt overal foto’s van en hebt de tijd van je leven. Stiekem baal je dat je over… (getal) dagen al weer naar huis gaat. Maar jij verveelt je geen moment, aangezien je zelfs al een vakantievriendinnetje/vriendje hebt gevonden. Jullie gaan samen naar het strand en schrijven jullie namen in het zand. Hij/zij glimlacht en heeft kuiltjes, en als het tijd is om te vertrekken, wisselen jullie nummers uit, want… (naam leuke acteur/actrice) ga je nooit meer vergeten.

Einde

26 thoughts on “Invulverhaal: Vakantie

 1. Hé hé, je gaat eindelijk op vakantie. Je hebt je… blauw koffer al maanden geleden ingepakt. Je gaat met je ouders en… Ilse de Lange op vakantie naar… Finland. Jullie besluiten er met het… vliegtuig heen te gaan. Je huisdier… poes Julia gaat naar je oma en opa toe. Als jullie eindelijk in het… vliegtuig zitten, pakt… Ilse de Lange het spel… monopoly uit zijn of haar tas. Jullie vermaken je prima. Dan gaat je mobiel, het is… Suzanne. Je vraagt je af waarom ze al zo vroeg belt. Het blijkt dat ze wilde afspreken, maar niet wist dat je juist vandaag op vakantie zou gaan. Jammer, dan maar een andere keer. Niet veel later komt… Finland in zicht. Je begint te… koken van enthousiasme en stuitert op en neer. Je moeder geeft je een… Twix waardoor je rustiger wordt. Na een klein uurtje zijn jullie op de bestemming aangekomen. Te voet gaan jullie naar het… hotel toe. Het is druk, en dus duurt het even voor jullie aan de beurt zijn. Als jullie eindelijk de spullen hebben uitgepakt, trek je meteen je… badjas aan. Je springt in het zwembad en geniet intens van de lekkere warmte. De andere dagen ga je met je ouders en… Ilse de Lange naar musea, gebouwen en andere bezienswaardigheden toe. Je maakt overal foto’s van en hebt de tijd van je leven. Stiekem baal je dat je over… negen dagen al weer naar huis gaat. Maar jij verveelt je geen moment, aangezien je zelfs al een vakantievriendinnetje hebt gevonden. Jullie gaan samen naar het strand en schrijven jullie namen in het zand. Zij glimlacht en heeft kuiltjes, en als het tijd is om te vertrekken, wisselen jullie nummers uit, want… Tekla Reuten ga je nooit meer vergeten.

  Einde

  Liked by 1 person

 2. Hé hé, je gaat eindelijk op vakantie. Je hebt je groene koffer al maanden geleden ingepakt. Je gaat met je ouders en Jessie op vakantie naar Italië. Jullie besluiten er met de auto heen te gaan. Je huisdier Nina gaat naar je oma en opa toe. Als jullie eindelijk in de auto zitten, pakt Jessie het spel galgje uit haar tas. Jullie vermaken je prima. Dan gaat je mobiel, het is Kim. Je vraagt je af waarom ze al zo vroeg belt. Het blijkt dat ze wilde afspreken, maar niet wist dat je juist vandaag op vakantie zou gaan. Jammer, dan maar een andere keer. Niet veel later komt Italië in zicht. Je begint te stuiteren van enthousiasme en stuitert op en neer. Je moeder geeft je een dropje waardoor je rustiger wordt. Na een klein uurtje zijn jullie op de bestemming aangekomen. Te voet gaan jullie naar de camping toe. Het is druk, en dus duurt het even voor jullie aan de beurt zijn. Als jullie eindelijk de spullen hebben uitgepakt, trek je meteen je bikini aan. Je springt in het zwembad en geniet intens van de lekkere warmte. De andere dagen ga je met je ouders en Jessie naar musea, gebouwen en andere bezienswaardigheden toe. Je maakt overal foto’s van en hebt de tijd van je leven. Stiekem baal je dat je over 5 dagen al weer naar huis gaat. Maar jij verveelt je geen moment, aangezien je zelfs al een vakantievriendje hebt gevonden. Jullie gaan samen naar het strand en schrijven jullie namen in het zand. Hij glimlacht en heeft kuiltjes, en als het tijd is om te vertrekken, wisselen jullie nummers uit, want Taylor ga je nooit meer vergeten.Einde

  Liked by 1 person

 3. Hé hé, je gaat eindelijk op vakantie. Je hebt je rode koffer al maanden geleden ingepakt. Je gaat met je ouders en Katy op vakantie naar Spanje. Jullie besluiten er met het vliegtuig heen te gaan. Je huisdier Demi gaat naar je oma en opa toe. Als jullie eindelijk in het vliegtuig zitten, pakt Katy het spel levensweg uit haar tas. Jullie vermaken je prima. Dan gaat je mobiel, het is Iris. Je vraagt je af waarom ze al zo vroeg belt. Het blijkt dat ze wilde afspreken, maar niet wist dat je juist vandaag op vakantie zou gaan. Jammer, dan maar een andere keer. Niet veel later komt Spanje in zicht. Je begint te gil-huilen van enthousiasme en stuitert op en neer. Je moeder geeft je een kauwgombal waardoor je rustiger wordt. Na een klein uurtje zijn jullie op de bestemming aangekomen. Te voet gaan jullie naar het hotel toe. Het is druk, en dus duurt het even voor jullie aan de beurt zijn. Als jullie eindelijk de spullen hebben uitgepakt, trek je meteen je badpak aan en springt in het zwembad en geniet intens van de lekkere warmte. De andere dagen ga je met je ouders en Katy naar musea, gebouwen en andere bezienswaardigheden toe. Je maakt overal foto’s van en hebt de tijd van je leven. Stiekem baal je dat je over 12 dagen al weer naar huis gaat. Maar jij verveelt je geen moment, aangezien je zelfs al een vakantievriendje hebt gevonden. Jullie gaan samen naar het strand en schrijven jullie namen in het zand. Hij glimlacht en heeft kuiltjes, en als het tijd is om te vertrekken, wisselen jullie nummers uit, want Josh ga je nooit meer vergeten.

  Einde

  Liked by 1 person

 4. Hé hé, je gaat eindelijk op vakantie. Je hebt je… blauwe koffer al maanden geleden ingepakt. Je gaat met je ouders en… Ed Sheeran op vakantie naar… Portugal. Jullie besluiten er met de/het… step heen te gaan. Je huisdier… Kim gaat naar je oma en opa toe. Als jullie eindelijk in/op de/het… step zitten, pakt… Ed Sheeran het spel… reisbingo uit zijn of haar tas. Jullie vermaken je prima. Dan gaat je mobiel, het is… Rosanne. Je vraagt je af waarom ze al zo vroeg belt. Het blijkt dat ze wilde afspreken, maar niet wist dat je juist vandaag op vakantie zou gaan. Jammer, dan maar een andere keer. Niet veel later komt… Portugal in zicht. Je begint te… krijsen van enthousiasme en stuitert op en neer. Je moeder geeft je een… dropveter waardoor je rustiger wordt. Na een klein uurtje zijn jullie op de bestemming aangekomen. Te voet gaan jullie naar de/het… tent toe. Het is druk, en dus duurt het even voor jullie aan de beurt zijn. Als jullie eindelijk de spullen hebben uitgepakt, trek je meteen je… duikpak aan. Je springt in het zwembad en geniet intens van de lekkere warmte. De andere dagen ga je met je ouders en… Ed Sheeran naar musea, gebouwen en andere bezienswaardigheden toe. Je maakt overal foto’s van en hebt de tijd van je leven. Stiekem baal je dat je over… 83 dagen al weer naar huis gaat. Maar jij verveelt je geen moment, aangezien je zelfs al een vakantievriendinnetje/vriendje hebt gevonden. Jullie gaan samen naar het strand en schrijven jullie namen in het zand. Hij/zij glimlacht en heeft kuiltjes, en als het tijd is om te vertrekken, wisselen jullie nummers uit, want… Zac ga je nooit meer vergeten.
  Einde

  Liked by 1 person

 5. Hé hé, je gaat eindelijk op vakantie. Je hebt je… grijze koffer al maanden geleden ingepakt. Je gaat met je ouders en… John Mayer op vakantie naar… Italië. Jullie besluiten er met de/het…vliegtuig heen te gaan. Je huisdier… Juul gaat naar je oma en opa toe. Als jullie eindelijk in/op de/het… vliegtuig zitten, pakt… John het spel… galgje uit zijn of haar tas. Jullie vermaken je prima. Dan gaat je mobiel, het is… Lotte. Je vraagt je af waarom ze al zo vroeg belt. Het blijkt dat ze wilde afspreken, maar niet wist dat je juist vandaag op vakantie zou gaan. Jammer, dan maar een andere keer. Niet veel later komt… Italië in zicht. Je begint te… lachen van enthousiasme en stuitert op en neer. Je moeder geeft je een… Napoleon waardoor je rustiger wordt. Na een klein uurtje zijn jullie op de bestemming aangekomen. Te voet gaan jullie naar de/het… hotel toe. Het is druk, en dus duurt het even voor jullie aan de beurt zijn. Als jullie eindelijk de spullen hebben uitgepakt, trek je meteen je… bikini aan. Je springt in het zwembad en geniet intens van de lekkere warmte. De andere dagen ga je met je ouders en… John naar musea, gebouwen en andere bezienswaardigheden toe. Je maakt overal foto’s van en hebt de tijd van je leven. Stiekem baal je dat je over… 2 dagen al weer naar huis gaat. Maar jij verveelt je geen moment, aangezien je zelfs al een vakantievriendinnetje/vriendje hebt gevonden. Jullie gaan samen naar het strand en schrijven jullie namen in het zand. Hij/zij glimlacht en heeft kuiltjes, en als het tijd is om te vertrekken, wisselen jullie nummers uit, want Kristen ga je nooit meer vergeten.

  Einde

  Leuk weer! 😉 Xoxo

  Liked by 1 person

 6. Hé hé, je gaat eindelijk op vakantie. Je hebt je…rode koffer al maanden geleden ingepakt. Je gaat met je ouders en Madcon op vakantie naar… Frankrijk Jullie besluiten er met de/het…vliegtuig ) heen te gaan. Je huisdier… Romée gaat naar je oma en opa toe. Als jullie eindelijk in/op de/het…vliegtuig ) zitten, pakt…Madcon) het spel… (Wie is het ? uit zijn of haar tas. Jullie vermaken je prima. Dan gaat je mobiel, het is… Ritzo . Je vraagt je af waarom ze al zo vroeg belt. Het blijkt dat ze wilde afspreken, maar niet wist dat je juist vandaag op vakantie zou gaan. Jammer, dan maar een andere keer. Niet veel later komt… Frankrijk in zicht. Je begint te… gillen van enthousiasme en stuitert op en neer. Je moeder geeft je een… pepermuntje waardoor je rustiger wordt. Na een klein uurtje zijn jullie op de bestemming aangekomen. Te voet gaan jullie naar de/het… hotel toe. Het is druk, en dus duurt het even voor jullie aan de beurt zijn. Als jullie eindelijk de spullen hebben uitgepakt, trek je meteen je… bikini ) aan. Je springt in het zwembad en geniet intens van de lekkere warmte. De andere dagen ga je met je ouders en… Madcon naar musea, gebouwen en andere bezienswaardigheden toe. Je maakt overal foto’s van en hebt de tijd van je leven. Stiekem baal je dat je over… 14 dagen al weer naar huis gaat. Maar jij verveelt je geen moment, aangezien je zelfs al een vakantievriendinnetje/vriendje hebt gevonden. Jullie gaan samen naar het strand en schrijven jullie namen in het zand. Hij/zij glimlacht en heeft kuiltjes, en als het tijd is om te vertrekken, wisselen jullie nummers uit, want…Madcon ga je nooit meer vergeten.

  Liked by 1 person

 7. Hé hé, je gaat eindelijk op vakantie. Je hebt je roze koffer al maanden geleden ingepakt. Je gaat met je ouders en Simon Le Bon op vakantie naar Monaco. Jullie besluiten er met het vliegtuigheen te gaan. Je huisdier Babooshka gaat naar je oma en opa toe. Als jullie eindelijk in het vliegtuig zitten, pakt Simon het spel Uno uit zijn of haar tas. Jullie vermaken je prima. Dan gaat je mobiel, het is Brenda. Je vraagt je af waarom ze al zo vroeg belt. Het blijkt dat ze wilde afspreken, maar niet wist dat je juist vandaag op vakantie zou gaan. Jammer, dan maar een andere keer. Niet veel later komt Griekenland in zicht. Je begint te springen van enthousiasme en stuitert op en neer. Je moeder geeft je een… (snoepje) waardoor je rustiger wordt. Na een klein uurtje zijn jullie op de bestemming aangekomen. Te voet gaan jullie naar de/het… (vorm van overnachting) toe. Het is druk, en dus duurt het even voor jullie aan de beurt zijn. Als jullie eindelijk de spullen hebben uitgepakt, trek je meteen je… (badkleding) aan. Je springt in het zwembad en geniet intens van de lekkere warmte. De andere dagen ga je met je ouders en… (naam zelfde leuke zanger/zangeres) naar musea, gebouwen en andere bezienswaardigheden toe. Je maakt overal foto’s van en hebt de tijd van je leven. Stiekem baal je dat je over… (getal) dagen al weer naar huis gaat. Maar jij verveelt je geen moment, aangezien je zelfs al een vakantievriendinnetje/vriendje hebt gevonden. Jullie gaan samen naar het strand en schrijven jullie namen in het zand. Hij/zij glimlacht en heeft kuiltjes, en als het tijd is om te vertrekken, wisselen jullie nummers uit, want… (naam leuke acteur/actrice) ga je nooit meer vergeten.

  Einde

  Liked by 1 person

  1. Hé hé, je gaat eindelijk op vakantie. Je hebt je roze koffer al maanden geleden ingepakt. Je gaat met je ouders en Simon Le Bon op vakantie naar Monaco. Jullie besluiten er met het vliegtuigheen te gaan. Je huisdier Babooshka gaat naar je oma en opa toe. Als jullie eindelijk in het vliegtuig zitten, pakt Simon het spel Uno uit zijn of haar tas. Jullie vermaken je prima. Dan gaat je mobiel, het is Brenda. Je vraagt je af waarom ze al zo vroeg belt. Het blijkt dat ze wilde afspreken, maar niet wist dat je juist vandaag op vakantie zou gaan. Jammer, dan maar een andere keer. Niet veel later komt Griekenland in zicht. Je begint te springen van enthousiasme en stuitert op en neer. Je moeder geeft je een Mars waardoor je rustiger wordt. Na een klein uurtje zijn jullie op de bestemming aangekomen. Te voet gaan jullie naar het hotel toe. Het is druk, en dus duurt het even voor jullie aan de beurt zijn. Als jullie eindelijk de spullen hebben uitgepakt, trek je meteen je bikini aan. Je springt in het zwembad en geniet intens van de lekkere warmte. De andere dagen ga je met je ouders en Simon naar musea, gebouwen en andere bezienswaardigheden toe. Je maakt overal foto’s van en hebt de tijd van je leven. Stiekem baal je dat je over 4 dagen al weer naar huis gaat. Maar jij verveelt je geen moment, aangezien je zelfs al een vriendje hebt gevonden. Jullie gaan samen naar het strand en schrijven jullie namen in het zand. Hij glimlacht en heeft kuiltjes, en als het tijd is om te vertrekken, wisselen jullie nummers uit, want Simon ga je nooit meer vergeten.

   Einde

   Liked by 1 person

 8. Hé hé, je gaat eindelijk op vakantie. Je hebt je… groene koffer al maanden geleden ingepakt. Je gaat met je ouders en… Jan Smit op vakantie naar… Engeland. Jullie besluiten er met de roeiboot heen te gaan. Je huisdier… Tim gaat naar je oma en opa toe. Als jullie eindelijk in/op de/het… roeiboot zitten, pakt… Jan Smit het spel… Party Animals uit zijn of haar tas. Jullie vermaken je prima. Dan gaat je mobiel, het is… Sophie. Je vraagt je af waarom ze al zo vroeg belt. Het blijkt dat ze wilde afspreken, maar niet wist dat je juist vandaag op vakantie zou gaan. Jammer, dan maar een andere keer. Niet veel later komt…Engeland in zicht. Je begint te… te brullen van enthousiasme en stuitert op en neer. Je moeder geeft je een… dropje waardoor je rustiger wordt. Na een klein uurtje zijn jullie op de bestemming aangekomen. Te voet gaan jullie naar de/het… hotel toe. Het is druk, en dus duurt het even voor jullie aan de beurt zijn. Als jullie eindelijk de spullen hebben uitgepakt, trek je meteen je… bikini aan. Je springt in het zwembad en geniet intens van de lekkere warmte. De andere dagen ga je met je ouders en… Jan Smit naar musea, gebouwen en andere bezienswaardigheden toe. Je maakt overal foto’s van en hebt de tijd van je leven. Stiekem baal je dat je over… 3 dagen al weer naar huis gaat. Maar jij verveelt je geen moment, aangezien je zelfs al een vakantievriendinnetje/vriendje hebt gevonden. Jullie gaan samen naar het strand en schrijven jullie namen in het zand. Hij/zij glimlacht en heeft kuiltjes, en als het tijd is om te vertrekken, wisselen jullie nummers uit, want… Leonardo DiCaprio ga je nooit meer vergeten.

  Nog best ingewikkeld om de antwoorden te bedenken. Leuk idee zo!

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s