Award

Awards

Ik ben door Kim voor the Versatile Blogger Award genomineerd en door Morgaine getagd voor de Liebster Award, en ik heb besloten ze te combineren.

Eerst doe ik de 7 feitjes voor The Versatile Blogger Award.

1. Ik ben heel erg goed in Engels.
2. Ik zit in team groen van Theatersport ๐Ÿ™‚
3. Ik ben dol op cabaret voorstellingen.
4. Ik heb een boek uitgebracht.
5. Ik kan niet meer zonder het bloggen.
6. Ik vind StukTv en Gierige Gasten leuk.
7. Jeff Dunham vind ik een hele goede buikspreker, en mijn favoriet is Peanut ๐Ÿ™‚

En dan nu de vragen voor de Liebster Award

1. Hoe maak jij jouw dromen waar? Werk jij er actief aan? Of blijft het bij dromen?

Ik probeer (als het haalbaar is) mijn dromen waar te maken. Zo is bijvoorbeeld mijn droom om een boek uit te brengen gelukt. Nu ga ik hard aan de slag om die droom uit te breiden.

2. Een koophuis of een huurhuis en waarom?

Een koophuis zodat ik alles mag doen wat ik wilt en een huurhuis omdat dat niet meteen betaald hoeft te worden. Maar ik denk dat ik dan toch voor een huurhuis ga. Liever een bedrag per maand dan in รฉรฉn keer.

3. Als jij zou mogen emigreren naar waar ook ter wereld, waar zou je dan gaan wonen, werelddeel, plek of plaats?

Ik zou dan gewoon in Nederland blijven. Ik ben hier opgegroeid en vind mijn buurt geweldig, plus mijn familie en vrienden wonen dichtbij.

4. Gelukkig zijn, kies jij daarvoor of vind jij dat het je overkomt?

Ik kies ervoor, maar ik vind ook dat het je overkomt. Je kunt geluk creeรซren en je kunt het krijgen. Geef mij maar beiden, dubbel zoveel geluk ๐Ÿ˜‰

5. Heb jij groene vingers?

Ik ben dol op de natuur en ik ben graag bezig met het tuintje, dus ja, ik denk wel dat ik groene vingers heb ๐Ÿ™‚

6. Fiets jij veel of graag?

Ik fiets veel en ik vind het leuk. Vooral met muziek in mijn oren, dan is het helemaal een feestje, zelfs met slecht weer, hihi.

7. Kook je zelf elke dag? Of ben je van de kant en klare maaltijden?

Ik kook graag. Maar mijn moeder kookt ook, en dus doen we het om en om.

8. Wat heb jij nooit gedaan maar zou je wel graag willen doen?

Ik zou wel graag eens een keer willen diepzeeduiken, en dan mooie onderwater foto’s maken.

9. Wat is jouw lievelingsbloem?

Ik vind een roos een hele mooie bloem, maar een lelie ook. Eigenlijk vind ik alle bloemen wel mooi en ik zet ze dan ook graag op de foto ๐Ÿ™‚

10. Stel, je krijgt de baan van je dtomen aangeboden, en je kunt alles doen, maar… Er wordt van jou gevraagd om te stoppen met bloggen, zou jij dat doen?

Nee, ik zou voor geen miljoen stoppen met bloggen. Het is nu een deel van mij en dat zal het altijd blijven. Niets of niemand kan dat stoppen.

11. Heb je nog een vraag aan mij, zo ja, vraag het en ik kom als ik er een antwoord op kan geven, deze geven aan jou.

Wat zou je willen veranderen in je leven en wat wil je juist nooit meer kwijt?

Bedankt voor de awards! ๐Ÿ˜€

Liefs, Demi โค

44 thoughts on “Awards

  1. Super leuk dat je alweer genomineerd bent! Ik had je maar niet genomineerd, anders moet je hem zo vaak doen, haha.๐ŸŒ™ c

    Liked by 1 person

  2. Hoe heet je boek?
    Echt cool dat je een boek hebt uitgeven, haha. Het is altijd mijn droom geweest om een echte boek uit te geven, maar ik heb noot de kans gekregen ๐Ÿ™‚

    Liked by 1 person

      1. Ik wil een fantasie boek uitbrengen. Maar wanneer ik halverwege ben, heb ik last van writer block. Zo irritant. Ik schrijf al bijna twee maanden niet.
        Ken je misschien Wattpad? Daar kan je gratis boeken schrijven ๐Ÿ™‚
        Groetjes.

        Liked by 1 person

  3. hahahaha Demi, heb je nu bewust een stuk van vraag 10 weg gehaald? je krijgt de baan van je dromen aangeboden met alles erop en eraan.. maar… ๐Ÿ˜‰

    en jouw vraag aan mij, wat ik zou willen veranderen is dat ik een betaalde baan, gewoon goed, waar ik voor opgeleid ben, alsnog zou kunnen vinden en mijn eigen inkomen kan genereren. Een liefde mag ook mijn leven binnen komen lopen. Wat ik wil houden of behouden, is toch mijn vrijheid, wat erg dubbel klinkt, ben al zolang gewend toch ook om alleen te leven, dat het best lastig is, of daar wel een partner in past ooit nog. We zullen het zien.

    En als die liefde of partner mijn leven binnen komt lopen, een LAT is dat wel een prรฉ, elk ons eigen huisje zodat we allebei iets behouden wat van ons is en zal blijven.

    X

    Liked by 1 person

    1. Nee, dat was de vraag toch? Maar er wordt van je gevraagd te stoppen met bloggen? Of las ik dat verkeerd, hihi ^^ Heel mooi antwoord, vooral de vrijheid behouden ๐Ÿ™‚ Liefs

      Like

      1. Ja, dat klopt, dat is het einde van de vraag, maar ik mis het begin bij jou… stel, je krijgt de baan van je dromen aangeboden, en je kunt alles doen, maar er wordt van je gevraagd om te stoppen met bloggen, zou jij dat doen? nu staat er alleen.. stel je mag alles, … beetje gek zo, maar geeft niet, haha.

        Liked by 1 person

Een reactie plaatsen