Week update

Week Update #Week 33

Maandag

Vandaag heb ik niet veel gedaan. Ik heb alvast wat dingen geregeld voor de vakantie en de laatste folders gelopen. Ik ben blij dat ik daar nu vanaf ben. Ik heb een goede vriendin van me tips gegeven, want zij wil ook een blog beginnen. Ik heb nog wat laatste spulletjes gekocht voor de vakantie. In de avond heb ik naar Masterchef Nieuw-Zeeland, de lama’s en wie doet de afwas gekeken.

Dinsdag

Ik heb vandaag mijn koffer ingepakt. Ik ga namelijk morgen 3,5 dag weg naar Egmond aan Zee met een groepje vrienden. Ik heb alles ingepakt en klaargezet en mijn apparaten opgeladen. Ik weet niet zo goed wat voor weer het wordt, dus neem ik maar veel kleren mee. De koffer is al aardig vol, en dus pak ik nog een tas. Gelukkig ga ik morgen met de auto naar het station, omdat ik anders niet genoeg geld op mijn ov heb. Ik heb in de avond naar Masterchef Nieuw-Zeeland, de lama’s en wie doet de afwas gekeken.

Woensdag

Vandaag vertrok ik om 20 voor 12 van huis, met mijn bagage. Ik had om 12 uur met mijn vrienden afgesproken bij de ah to go op het station. We pakten om kwart over 12 de trein. Rond half 5 kwamen we aan bij de Stayokay. We gingen aan de overkant eten en gingen in de avond nog op zoek naar de Albert Heijn. We gingen rond half 11 slapen.

Donderdag

We stonden om 8 uur op, zodat we om half 9 konden ontbijten. We vertrokken om 10 uur naar het strand. Een deel ging lopen en een deel ging met de bus. We waren elkaar kwijt, maar vonden elkaar even later terug. We bleven tot 3 uur op het strand, en ondanks dat mijn vrienden zich hadden ingesmeerd, waren er toch een paar lelijk verbrand. Daar kwam de aftersun… Nadat we de spullen hadden gedumpt bij de Stayokay, zijn we op zoek gegaan naar een eetgelegenheid. We gingen naar de snackbar. We liepen terug en gingen na nog even buiten te hebben gezeten, terug naar onze benauwde kamers.

Vrijdag

We stonden weer om 8 uur op, zodat we weer om half 9 konden ontbijten. We splitsten op, omdat een van onze vrienden zich niet goed voelde, en dus ging een groepje alvast vooruit. Ik bleef wachten met 4 anderen, en nadat we om half 11 vertrokken, en net overstaken vanaf Amsterdam Centraal, kwamen we elkaar toevallig tegen. We gingen naar het kattencafe, waar we voor hadden moeten reserveren, vooral met zo’n grote groep. We gingen naar de Albert Heijn en zochten een gamewinkel, die we niet vonden. We gingen terug naar het station. Vanaf daar gingen we na het terras splitsen. Ik ging met 4 anderen naar de Dam en de andere 4 gingen shoppen. We speelden met Star Wars zwaarden in de Intertoys en we gingen een kledingwinkel binnen met gamefiguren erop. Verder keken we nog naar straatartiesten en vertrokken richting de pizzeria waarvoor we hadden gereserveerd. De serveerster praatte leuk Engels en ik had nog een gesprekje met haar. We gingen terug naar huis en kwamen rond half 10 terug bij de Stayokay. Na het buiten zitten gingen we rond 11 uur slapen.

Zaterdag

We stonden weer om 8 uur op zodat we om half 9 konden ontbijten. We pakten onze spullen in en checkten uit. De tantes van de jongen uit onze vriendengroep kwamen langs en we stonden nog een tijdje te kletsen. Twee van onze vriendengroep vertrokken eerder in verband met tijd. De tantes waren heel erg aardig. We pakten om kwart over 11 de bus en waren na 7 treinen verder eindelijk rond kwart over 4 terug op het station. We deden een groepsknuffel en ik gaf iedereen nog een individuele knuffel. Ik was rond kwart voor 5 thuis en knuffelde mijn katje zowat plat. Ik pakte mijn koffer uit en ging douchen. In de avond heb ik het rustig aangedaan en gekeken naar wie ben ik en de jongens tegen de meisjes. Ik ben rond 10 uur naar bed gegaan, want ik was kapot.

Zondag

Vanmorgen lekker lang uitgeslapen en rustig aangedaan. Foto’s geupload en nieuwe berichten ingepland. Ik heb ook StukTv, Masterchef Nieuw-Zeeland en wie doet de afwas teruggekeken. Ik speel sinds kort de sims, en die waren behoorlijk eh, uitgeput. Ik ga in de avond naar ranking the stars kijken.

Aankomende week

Op maandag staat er niets op de planning, dinsdag ga ik op het hondje van mijn oom en tante passen. Woensdag ga ik wellicht bij mijn goede vriendin langs om haar te helpen met haar blog en donderdag en vrijdag zijn nog leeg. Zaterdag ga ik weer op het hondje van mijn oom en tante passen en zondag is ook nog leeg.

Hoe was jouw week?

Liefs, Demi ❤

28 thoughts on “Week Update #Week 33

  1. Makkelijk deze week dat je nu 3 dagen al had opgeschreven, hahaha Mijn week was prettig druk en komende week ook weer, vandaag laatste rustige dag, maar ik ga zo al de keuken in om voor morgen en dinsdag voor te bereiden 😉 Indisch koken moet je liefst een dag van tevoren doen 😀

    X

    Liked by 2 people

    1. Jaa, dat was inderdaad makkelijk, haha. Heerlijk, want je moet ook even een rust momentje pakken. Dat is waar, dat staat meestal ook in recepten 🙂 Veel succes met koken 🙂 Liefs

      Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s