Memories

Blogverjaardag!

Het is vandaag zover, mijn blogje bestaat een jaar. Vorig jaar, 3 augustus 2014 om half 2 werd Creabealounge “geboren”. Ik heb in dat jaar heel veel gepost, lieve reacties ontvangen en heel veel volgers mogen verwelkomen. Even een rijtje met korte statistieken:

♡202 volgers (197 WordPress en 5 email volgers)
♡554 berichten
♡1869 bezoekers
♡15017 bezichtigingen
♡7577 reacties

Mooi rijtje, al zeg ik het zelf. Ik ben ook echt super trots op wat ik heb bereikt en op mijn blog. Ik ga speciaal voor mijn 1 year anniversary een Q&A houden ter ere en in het teken van mijn blog, wat woensdag online komt. En voor nu zeg ik: op naar het tweede jaar!

image

Liefs, Demi ❤

81 thoughts on “Blogverjaardag!

  1. Wat een geweldig plaatje. Ik wist dat je ergens in augustus 1 jaar bestaat, maar dat is gewoon vandaag. Gefeliciteerd en ik hoop dat Creabealounge in het tweede jaar nog meer wordt opgevuld met leuke items. Gefeliciteerd. 🙂

    Liked by 1 person

  2. Wauw ik dacht dat jij echt al veel langer aan het bloggen was! Maar je bent dus iets ladeter dan mij begonnen en al zo veel volgers en toff! Ik krijg binnenkort hulp van een bekende youtuber waarschijnlijk dus hopelijk groei ik ook wat groter. Gefeliciteerd en hopelijk blijf je nog lang bloggen.

    Liked by 1 person

  3. Super leuk! Ik ben zo trots💖 niemand weet dat ik pas een maand besta en je pas 27 dagen ken ofzo, idc😂💖 het volgende jaar mag ik gelukkig wel meemaken en daar ben ik super blij mee😊 love💕

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s