Week update

Week Update #Week 30

Maandag

Vandaag moest ik weer de folders bezorgen. Maar ik had eerst rijles. Je gaat niet geloven wat hij zei: ‘Als je nu examen had gedaan, was je geslaagd geweest’ en ‘Ik had met mijn ogen dicht naast je kunnen zitten.’ Ik mag in augustus afrijden, dus laten we dan maar hopen dat de berichten dan ook zo goed zijn πŸ™‚ Na de folders te hebben bezorgd, ben ik op de bank gaan liggen en heb ik wat gelezen, met mijn oortjes in. Lekker muziek luisteren en lezen, dat vind ik erg fijn om te doen. Ik heb in de avond naar Masterchef Nieuw-Zeeland, de lama’s en wie doet de afwas gekeken.

Dinsdag

Ik heb vandaag weer op het hondje van mijn oom en tante gepast. Het was lekker weer en dus heb ik lekker veel buitenfoto’s gemaakt. Ik heb toen ik thuis kwam getekend en naar muziek geluisterd. Verder heb ik niet veel gedaan. Ik heb in de avond naar Masterchef Nieuw-Zeeland, de lama’s en wie doet de afwas gekeken.

Woensdag

Vandaag kwamen de kranten, en samen met mijn moeder heb ik ze in elkaar gevouwen. Ik had verschrikkelijke zwarte handen van de kranten. Nadat we ze hadden gevouwen (3 stuks) moesten we ze bezorgen. Men wilde liever kranten dan folders, en dus duurde het iets langer. Na het bezorgen, ben ik weer gaan tekenen. Ik heb ook mijn tas ingepakt voor morgen. In de avond heb ik naar Masterchef Nieuw-Zeeland, de lama’s en wie doet de afwas gekeken. En natuurlijk de nieuwste aflevering van StukTV.

Donderdag

Vandaag moest ik om half 8 opstaan. Ik ging met een goede vriendin van me naar de Efteling. We zouden haar om half 9 ophalen. We moesten 2,5 uur rijden. We kwamen om 11 uur in het park aan. We zijn eerst in de Fata Morgana gegaan, daarna in de Baron 1898. Vervolgens zijn we naar de Pandadroom gegaan en daarna naar Spookslot. Daarna zijn we nog in de Vliegende Hollander geweest en in Droomvlucht. We vertrokken om 5 uur en gingen rond 6 uur eten bij de Mac Donalds. Rond 7 uur vertrokken we weer en we kwamen om 9 uur thuis, nadat we mijn goede vriendin hadden afgezet. Het fotoverslag staat online πŸ™‚ Ik heb in de avond gedoucht en mijn spullen uitgepakt.

Vrijdag

Vandaag heb ik niet veel gedaan. Ik heb veel op de bank gelegen en veel gelezen. Ik heb Masterchef Nieuw-Zeeland en wie doet de afwas teruggekeken, de lama’s kon helaas niet teruggekeken worden. Verder heb ik nog een oude film teruggekeken van mijn reis naar Praag met mijn derde klas middelbare school en in de avond heb ik naar Masterchef Nieuw-Zeeland, de lama’s en wie doet de afwas gekeken.

Zaterdag

Vandaag is mijn vader jarig! Ik gaf hem zijn cadeautjes en een gedichtje. Daarna heb ik op het hondje van mijn oom en tante gepast. Toen ik terugkwam, kwamen mijn oma en opa nog even langs. Nadat ze waren vertrokken, kwam er nog een extra filmpje van StukTV. Seizoen 2 Roadtrippers, voorbereidingen treffen. In de avond heb ik naar wie ben ik en de jongens tegen de meisjes gekeken.

Zondag

Vandaag heb ik de folders gevouwen, die trouwens gisteren zijn bezorgd. Het zijn 6 winkels. Daarna heb ik weer getekend, gelezen en een race spelletje gespeeld. Ik heb ook nog wat foto’s bewerkt en uitgeprint, want ik wil een soort fotoalbum maken met mijn mooiste herinneringen en uitjes. En ik ga nog een tweede extra aflevering van StukTv kijken πŸ™‚ Ik ga straks nog naar ranking the stars kijken.

Aankomende week

Ik ga maandag of dinsdag de folders bezorgen, wat nog even van het weer afhangt. En ik ga dinsdagavond naar de bioscoop met een goede vriendin van me. Op woensdagochtend heb ik weer een rijles en in de middag moet ik weer kranten bezorgen. Op de donderdag ga ik niets doen. Nou ja, mijn tas inpakken en koekjes bakken, want ik ga weer iets leuks doen vrijdag, met mijn beste vriendin. Ze nodigde me uit, maar ik ga nog niet verklappen waar we naartoe gaan. Ik ga denk ik het plogje verwerken in een nieuw artikel, wat End of Month gaat heten. Maar dat zien jullie vrijdag wel πŸ™‚ Op zaterdag ga ik weer op het hondje van mijn oom en tante passen en op de zondag ga ik weer folders vouwen.

Hoe was jouw week?

Liefs, Demi ❀

22 thoughts on “Week Update #Week 30

 1. Leuk om te lezen! Ik moet ook oppassen op een hondje, hij is van mijn opa en oma. Even een vraagje; hoeveel verdien jij met je krantenwijk? Ik had mij aangemeld voor een krantenwijk en kreeg voor het bezorgen van 165 kranten iets van 3,65 per week, dus heb me maar snel afgemeld. Xx

  Liked by 1 person

 2. Leuk om die weekupdates te lezen. Heb zelf ook een krantenwijkje en daar verdien je zowiezo niet zo veel mee. Je kan beter blij zijn dat je een baantje hebt, voor veel mensen blijft dit moeilijk. Dus mooi dat je nu een baantje hebt, ik zou hem wel proberen te houden.

  Mijn week was vooral werken, heb de hele zomervakantie een baantje bij de thuiszorg, Verdient lekker en kan denk ik weer flink vooruit, Helaas geen mogelijkheden om dit als vast bijbaantje te doen.

  Liked by 1 person

  1. Dankjewel πŸ˜€ πŸ˜€ Ja, daar heb je gelijk in, maar het is echt veel werk en ik weet mijn schoolrooster niet en ik wil echt al mijn aandacht op school vestigen πŸ™‚ Liefs

   Like

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s