Week update

Week Update #Week 26

Maandag

Ik heb vandaag, zoals vanouds, weer niet veel gedaan. Ik heb wat creatieve dingen gedaan, gelezen en ik heb alvast voor vanavond de spellen nog voor de zekerheid ingelezen. Ik ben namelijk de captain, en dus moet ik alles uit mijn hoofd kennen. Gelukkig ben ik erg goed in het onthouden en kende ik al behoorlijk veel spellen van de lama’s. Mijn oma en opa komen vanavond, mijn ouders en mijn beste vriendin F. Ik ben niet zenuwachtig of gespannen, maar ik heb er juist heel erg veel zin in! Toen was het eindelijk zover. Ik heb het verslagje deze dinsdag gepost, Theatersport Training 10, daar kun je het gehele verslag op je gemak nog eens teruglezen. Het was een geslaagde avond!

Dinsdag

Ik heb vandaag de aflevering van Masterchef Canada en Gtst teruggekeken van gisteravond. Voor de rest heb ik weer niet veel gedaan. Ik heb weer wat gelezen, getekend en wat dingetjes uitgewerkt voor mijn blogje. Ik heb ook nog iets nieuws bedacht voor op mijn blog, maar dat wordt woensdag aanstaande geΓ―ntroduceerd πŸ™‚ Ik heb in de avond naar Masterchef Canada en Gtst gekeken.

Woensdag

In de middag kwam er een goede vriendin van me langs. We hebben de film ‘Love, Rosie’ gekeken. In de ochtend heb ik mijn klerenkast opgeruimd. Ja, de winterkleren hebben plaats gemaakt voor de zomerkleren. Als het goed is zullen de zomerkleren binnenkort bij iedereen gedragen worden. Het wordt de komende weken erg warm. Nadat mijn goede vriendin was vertrokken, ben ik bezig geweest met mijn boek. Ik heb mijn derde boek bijna af! En in de avond heb ik weer naar Masterchef Canada, Gtst en de laatste aflevering van Draadstaal gekeken, en of course naar StukTv.

Donderdag

Ik heb in de ochtend even een rondje gefietst om te kijken hoe mijn wijk nou precies in elkaar steekt. Ik ben er eindelijk achter en heb voor mezelf gekeken waar ik het beste kan beginnen. Ik heb ook weer wat gelezen en getekend en weer wat aan mijn boek geschreven. Ik heb in de avond weer naar Masterchef Canada en naar Gtst gekeken.

Vrijdag

Vandaag kwamen mijn oma en opa langs. Het was heel gezellig. We hebben gekletst en wat oude foto’s bekeken. Het is erg leuk om door oude fotoboeken te bladeren, hihi. We hebben ook nog een spelletje mens erger je niet gedaan. Mijn oma won! En in de avond heb ik als vanouds, weer naar Gtst gekeken en naar de finale van Masterchef Canada. En ik kon niet in slaap vallen. Er was bij ons een feest aan de gang wat tot één uur duurde. Harde beats vulden mijn kamer. En rond half twee, viel ik pas in slaap.

Zaterdag

Ik heb vandaag veel aan mijn boek geschreven, die nu echt bijna af is! De derde alweer, en dan binnenkort beginnen aan de vierde. Ik hoop dat ik binnenkort mijn tweede boek kan uitbrengen. Ik heb verder nog wat getekend en wat gekleurd in mijn kleurboek voor volwassenen. In de avond heb ik naar De Jongens Tegen De Meisjes gekeken.

Zondag

Vandaag heb ik lekker buiten gezeten met een goed boek. Het was heerlijk weer. Ik heb ook wat foto’s gemaakt. Ik heb in de middag nog wat geschreven aan mijn boek met een muziekje op de achtergrond. Ik heb ook nog wat gewerkt aan een logo voor mijn blog, maar ik ben er nog niet helemaal uit. To be continued… In de avond heb ik geen televisie gekeken. Maar ik heb wel de special van StukTv gekeken. En mijn beste vriendin F is vandaag jarig, hiep hiep, hoera! En boek 3 is af, dus ik ga binnenkort beginnen met boek 4! En dan komt boek 5 nog en dan is deze serie klaar πŸ™‚

Voor de aankomende week heb ik behoorlijk wat op de planning staan. Allereerst begint het nieuwe seizoen van Masterchef Nieuw-Zeeland. Op maandag heb ik rijles. Op dinsdag ga ik op het hondje van mijn oom en tante passen. Op woensdag ga ik naar mijn nieuwe school om mijn nieuwe klas voor mijn nieuwe opleiding te ontmoeten. We krijgen dan een lesrooster en een boekenlijst mee. Ik zal dan in mijn week update vertellen hoe het was. Op donderdag heb ik niets staan, en ook niet op vrijdag. Op zaterdag krijg ik dus de folders thuisgestuurd. Dan ga ik de zaterdag en zondag besteden aan het vouwen daarvan.

Hoe was jouw week?

Liefs, Demi ❀

16 thoughts on “Week Update #Week 26

      1. Ach awh, super lief! Doet me goed dit πŸ˜€ Ik moest deze middag vaak aan je blogpost denken over pesten, wat kan je ontzettend goed en mooi schrijven. Het heeft echt indruk op me gemaakt, ga zo door! You go girl! XO

        Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s