Fill in story

Invulverhaal: Laatste schooldag

Yes, vandaag is je laatste schooldag. Je kijkt heel erg uit naar de vakantie, want je gaat met… (3 familieleden) naar… (vakantieland) toe. Je gaat er voor… (getal) dagen heen. Vandaag krijg je je eindrapport mee. Als je hem krijgt, ben je best tevreden met het resultaat. Je hebt maar één onvoldoende, en dat op… (schoolvak). Je beste vriendin heeft ook een heel mooi rapport. Ze vraagt je of je zin hebt om na school een drankje te doen op het terras in… (plaats in Nederland), om het te vieren. Je knikt en pakt alvast je portemonnee. Je ziet dat je nog… (getal) euro hebt, dus je kunt zelfs twee drankjes bestellen. De docent legt uit hoe het er na de vakantie uit gaat zien. Je gaat immers na de vakantie naar het examenjaar. Je let  niet echt op, want je tekent je hele agenda vol met… (figuurtje). Je docent merkt het op en loopt naar je toe. Hij tikt je op je schouder. ‘Waar zijn we mee bezig?’ Je kijkt naar je docent en probeert een smoes te verzinnen. ‘Ik eh… Ik was aan het kijken wanneer school weer begint.’ De docent glimlacht en loopt weer terug naar het bord. Oef, dat scheelde niet veel. Je pakt vlug je… (kleur) markeerstift en gaat je uitjes in de vakantie onderstrepen. Je kijkt op je horloge. Nog maar… (getal onder de 10) minuten, en dan ben je vrij, dan heb je vakantie. Je probeert de laatste minuten bij de les te blijven, maar toch denk je weer aan dat gave concert waar je heen gaat. Je gaat eindelijk… (je idool) in real life zien! En dan niet te vergeten dat je nog met je beste vriendin naar… (pretpark) gaat. En dan, dan gaat de bel. Je beste vriendin sleurt je mee. ‘We hebben vakantie, zomervakantie!’ Jullie dansen samen de school door en lopen meteen naar de fietsenstalling toe. Want dat drankje, dat hebben jullie dik verdiend!

12 thoughts on “Invulverhaal: Laatste schooldag

 1. Yes, vandaag is je laatste schooldag. Je kijkt heel erg uit naar de vakantie, want je gaat met je ZUS, VADER en MOEDER naar ENGELAND toe. Je gaat er voor 7 dagen heen. Vandaag krijg je je eindrapport mee. Als je hem krijgt, ben je best tevreden met het resultaat. Je hebt maar één onvoldoende, en dat op GESCHIEDENIS. Je beste vriendin heeft ook een heel mooi rapport. Ze vraagt je of je zin hebt om na school een drankje te doen op het terras in UTRECHT, om het te vieren. Je knikt en pakt alvast je portemonnee. Je ziet dat je nog 5 euro hebt, dus je kunt zelfs twee drankjes bestellen. De docent legt uit hoe het er na de vakantie uit gaat zien. Je gaat immers na de vakantie naar het examenjaar. Je let  niet echt op, want je tekent je hele agenda vol met BLOEMETJES. Je docent merkt het op en loopt naar je toe. Hij tikt je op je schouder. ‘Waar zijn we mee bezig?’ Je kijkt naar je docent en probeert een smoes te verzinnen. ‘Ik eh… Ik was aan het kijken wanneer school weer begint.’ De docent glimlacht en loopt weer terug naar het bord. Oef, dat scheelde niet veel. Je pakt vlug je ROZE markeerstift en gaat je uitjes in de vakantie onderstrepen. Je kijkt op je horloge. Nog maar 8 minuten, en dan ben je vrij, dan heb je vakantie. Je probeert de laatste minuten bij de les te blijven, maar toch denk je weer aan dat gave concert waar je heen gaat. Je gaat eindelijk ED SHEERAN in real life zien! En dan niet te vergeten dat je nog met je beste vriendin naar WALIBI gaat. En dan, dan gaat de bel. Je beste vriendin sleurt je mee. ‘We hebben vakantie, zomervakantie!’ Jullie dansen samen de school door en lopen meteen naar de fietsenstalling toe. Want dat drankje, dat hebben jullie dik verdiend!

  Liked by 1 person

 2. Yes, vandaag is je laatste schooldag. Je kijkt heel erg uit naar de vakantie, want je gaat met… (je ouders en zus) naar Spanje) toe. Je gaat er voor… 14 dagen heen. Vandaag krijg je je eindrapport mee. Als je hem krijgt, ben je best tevreden met het resultaat. Je hebt maar één onvoldoende, en dat op… Rekenen. Je beste vriendin heeft ook een heel mooi rapport. Ze vraagt je of je zin hebt om na school een drankje te doen op het terras in… Amsterdam), om het te vieren. Je knikt en pakt alvast je portemonnee. Je ziet dat je nog…10 euro hebt, dus je kunt zelfs twee drankjes bestellen. De docent legt uit hoe het er na de vakantie uit gaat zien. Je gaat immers na de vakantie naar het examenjaar. Je let niet echt op, want je tekent je hele agenda vol met… hartjes). Je docent merkt het op en loopt naar je toe. Hij tikt je op je schouder. ‘Waar zijn we mee bezig?’ Je kijkt naar je docent en probeert een smoes te verzinnen. ‘Ik eh… Ik was aan het kijken wanneer school weer begint.’ De docent glimlacht en loopt weer terug naar het bord. Oef, dat scheelde niet veel. Je pakt vlug je… blauwe markeerstift en gaat je uitjes in de vakantie onderstrepen. Je kijkt op je horloge. Nog maar… 7) minuten, en dan ben je vrij, dan heb je vakantie. Je probeert de laatste minuten bij de les te blijven, maar toch denk je weer aan dat gave concert waar je heen gaat. Je gaat eindelijk… Feest DJ Ruud ) in real life zien! En dan niet te vergeten dat je nog met je beste vriendin naar…De eflteling) gaat. En dan, dan gaat de bel. Je beste vriendin sleurt je mee. ‘We hebben vakantie, zomervakantie!’ Jullie dansen samen de school door en lopen meteen naar de fietsenstalling toe. Want dat drankje, dat hebben jullie dik verdiend!

  Liked by 1 person

 3. Ondanks het feit dat ik al sinds eind maart niet meer naar school ga wil ik hem toch nog even invullen ^^.

  Yes, vandaag is je laatste schooldag. Je kijkt heel erg uit naar de vakantie, want je gaat met papa, mama en Daphne naar Spanje toe. Je gaat er voor 14 dagen heen. Vandaag krijg je je eindrapport mee. Als je hem krijgt, ben je best tevreden met het resultaat. Je hebt maar één onvoldoende, en dat op wiskunde. Je beste vriendin heeft ook een heel mooi rapport. Ze vraagt je of je zin hebt om na school een drankje te doen op het terras in Dronten, om het te vieren. Je knikt en pakt alvast je portemonnee. Je ziet dat je nog 20 euro hebt, dus je kunt zelfs twee drankjes bestellen. De docent legt uit hoe het er na de vakantie uit gaat zien. Je gaat immers na de vakantie naar het examenjaar. Je let niet echt op, want je tekent je hele agenda vol met… vierkantjes. Je docent merkt het op en loopt naar je toe. Hij tikt je op je schouder. ‘Waar zijn we mee bezig?’ Je kijkt naar je docent en probeert een smoes te verzinnen. ‘Ik eh… Ik was aan het kijken wanneer school weer begint.’ De docent glimlacht en loopt weer terug naar het bord. Oef, dat scheelde niet veel. Je pakt vlug je roze markeerstift en gaat je uitjes in de vakantie onderstrepen. Je kijkt op je horloge. Nog maar 7 minuten, en dan ben je vrij, dan heb je vakantie. Je probeert de laatste minuten bij de les te blijven, maar toch denk je weer aan dat gave concert waar je heen gaat. Je gaat eindelijk Basto in real life zien! En dan niet te vergeten dat je nog met je beste vriendin naar Walibi gaat. En dan, dan gaat de bel. Je beste vriendin sleurt je mee. ‘We hebben vakantie, zomervakantie!’ Jullie dansen samen de school door en lopen meteen naar de fietsenstalling toe. Want dat drankje, dat hebben jullie dik verdiend!

  Liked by 1 person

 4. Yes, vandaag is je laatste schooldag. Je kijkt heel erg uit naar de vakantie, want je gaat met BROERTJE, VADER EN MOEDER… (3 familieleden) naar LEFKAS… (vakantieland) toe. Je gaat er voor 26 (getal) dagen heen. Vandaag krijg je je eindrapport mee. Als je hem krijgt, ben je best tevreden met het resultaat. Je hebt maar één onvoldoende, en dat op WISKUNDE (schoolvak). Je beste vriendin heeft ook een heel mooi rapport. Ze vraagt je of je zin hebt om na school een drankje te doen op het terras in LEEUWARDEN (plaats in Nederland), om het te vieren. Je knikt en pakt alvast je portemonnee. Je ziet dat je nog 1 (getal) euro hebt, dus je kunt zelfs twee drankjes bestellen. De docent legt uit hoe het er na de vakantie uit gaat zien. Je gaat immers na de vakantie naar het examenjaar. Je let niet echt op, want je tekent je hele agenda vol met… STERRETJES (figuurtje). Je docent merkt het op en loopt naar je toe. Hij tikt je op je schouder. ‘Waar zijn we mee bezig?’ Je kijkt naar je docent en probeert een smoes te verzinnen. ‘Ik eh… Ik was aan het kijken wanneer school weer begint.’ De docent glimlacht en loopt weer terug naar het bord. Oef, dat scheelde niet veel. Je pakt vlug je ROZE (kleur) markeerstift en gaat je uitjes in de vakantie onderstrepen. Je kijkt op je horloge. Nog maar 2 (getal onder de 10) minuten, en dan ben je vrij, dan heb je vakantie. Je probeert de laatste minuten bij de les te blijven, maar toch denk je weer aan dat gave concert waar je heen gaat. Je gaat eindelijk KATY PERRY (je idool) in real life zien! En dan niet te vergeten dat je nog met je beste vriendin naar WALIBI (pretpark) gaat. En dan, dan gaat de bel. Je beste vriendin sleurt je mee. ‘We hebben vakantie, zomervakantie!’ Jullie dansen samen de school door en lopen meteen naar de fietsenstalling toe. Want dat drankje, dat hebben jullie dik verdiend!

  Echt een heel leuk invulverhaal! Xx

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s