Life update

LifeUpdate: Woensdag 27 mei 2015

Ik heb vandaag weer een lekker rustig dagje gehad. Ik heb eerst weer wat aan mijn boek geschreven en muziek geluisterd. Dit liedje stond vanmorgen een hele tijd op repeat. Ik vind de beat erg fijn en de zanger zingt heel erg mooi.

image

Nadat ik weer een paar bladzijden had volgeschreven, ging ik mijn website van Brave New Books wat bijwerken. Je kunt nog steeds mijn volger worden. Dat doe je daar door je email adres in te vullen. Je kunt me natuurlijk ook een bericht sturen πŸ™‚

image

Ik heb daarna wat aardbeien gegeten. Het is mijn lievelingsfruit en vooral tegen de zomertijd aan zijn ze het lekkerst. Dan zijn ze mooi rood, vol van smaak en lekker zoet.

image

Na het gezonde snackje heb ik de nieuwe Fashionista gelezen. Ik deed een muziekje op de achtergrond en ging lekker relaxed op de bank lezen.

image

Ik ga straks naar StukTv kijken, en dan Masterchef. Degene die ik leuk vond is er nu uit… Dat vind ik heel erg jammer 😦 Daarna ga ik naar Gtst kijken, dan Hotter Than My Daughter en ik sluit de avond af met Draadstaal.

Wat heb jij vandaag gedaan? En wat is jouw lievelingsfruit?

Liefs,

Demiβœ’

32 thoughts on “LifeUpdate: Woensdag 27 mei 2015

 1. Een lekker en leuk relaxt dagje!! Ben jij op woensdag vrij omdat je elke woensdag een life update maakt! πŸ˜€ (totaal niet nieuwsgierig ofzo :P)
  Ik ben DOL op bananen!! Maar goede aardbeien gaan er ook wel in! πŸ˜€

  Liked by 1 person

 2. Wat een heerlijke dag! Ik ben op schoenenjacht geweest samen met mijn man..voor mijn man. Hij is gelukkig geslaagd, want anders hadden we binnenkort weer gemoeten, en hou niet zo van winkelen. Het was wel een gezellige dag! Ook van de heerlijke zon genoten op een terrasje! Ik kan niet zo goed kiezen welk fruit ik het lekkerste vind. Eet graag aardbeien, maar ook appels, meloen…:)

  Liked by 1 person

  1. Zeker ^^ Wat leuk! Fijn dat je geslaagd bent, dat is toch altijd fijn na een lang dagje shoppen πŸ™‚ Heerlijk dat zonnetje πŸ™‚ Ik vind appels en meloen ook erg lekker πŸ™‚ Liefs

   Like

 3. Dat liedje van armin van buuren vind ik echt vet! Oh hotter than my daughter! Ik heb het ook gekeken, wat erg die moeders! Die eerste jongen is ook echt veranderd van die moeder.

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s