Award

Liebster Award 11

Ik ben voor de elfde keer genomineerd voor de Liebster Award, en dit keer door de lieve Linda. Hier komen haar elf vragen en mijn elf antwoorden ๐Ÿ™‚

1. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik mijn verhalen wilde delen. Ik wilde weten wat anderen ervan vonden en anderen plezieren met mijn verhalen.

2. Wat staat bovenaan je bucketlist?

Mijn boek zo snel mogelijk publiceren. Wat echt bovenaan staat is een serie maken. Ik ben er al hard mee bezig, maar ik wil dat het ooit echt gaat gebeuren. Ik wil eerst even afwachten hoe mijn eerste boek gaat.

3. Wie is je favoriete muzikant/band/artiest en welk liedje van hen vind je het allerleukst?

Mijn lievelingsband is zonder twijfel The Wanted. Helaas zijn ze twee jaar geleden uit elkaar gegaan. Mijn lievelingszanger van hun, die nu bezig is met zijn solocarriรจre, is Nathan Sykes. Van de band is mijn lievelingsliedje Dagger en van Nathan Sykes is dat Kiss Me Quick.

4. Wat is je allergrootste angst?

Ik denk dat mijn allergrootste angst is dat de beรซindiging van mijn opleiding weer gebeurd. Ik wil dat niet nog eens meemaken, en juist daar ben ik bang voor. Maar het is meer een soort ‘ik wil niet dat.’ Ik heb niet echt een hele grote angst, nee dat niet.

5. Wat is je favoriete kleur?

Mijn favoriete kleuren zijn geel en paars ๐Ÿ™‚

6. Als je jezelf zou moeten omschrijven met vijf woorden, welke woorden zouden dit dan zijn?

Creatief, Slim, Dierenliefhebster, Muziekliefhebster en Behulpzaam.

7. Als je zou moeten emigreren, naar welk land zou je dan gaan en waarom?

Ik wil niet emigreren. Ik ben tevreden met het land waar ik nu in woon. Maar ik denk dat ik dan Belgiรซ kies, omdat dat redelijk dichtbij is en de taal goed verstaanbaar is. Ik wil mijn familie en vrienden niet missen.

8. Zonder welke twee dingen ga jij echt de deur niet uit?

Ik ga nooit zonder mijn mobiel de deur uit. Je weet maar nooit wanneer je hem het hardst nodig hebt. En ik ga nooit de deur uit zonder mijn portemonnee. Die komt in de benardste situaties altijd van pas.

9. Aan welk tv-programma was jij als kind heel stiekem verslaafd?

Oh jeetje, dat weet ik echt niet meer. Ik denk dat ik dan maar Zoopย kies, want dat is toch wel iets waar de meesten toen naar keken. Ik had vroeger niet echt een serie waaraan ik echt verslaafd was of perse alle afleveringen wilde zien. Ik vond het wel leuk omdat het met dieren te maken had en laat ik nu net dol zijn op dieren ๐Ÿ™‚

10. Wat heb je liever: chips of chocola?

Ik heb liever chocola. Ik vind melkchocolade het lekkerst.

11. Wat wil je op dit moment nog aan iedereen meegeven?

Geniet van het leven en geniet van alles wat je hebt. Koester de kleine dingen, want die kunnen uiteindelijk de allergrootste betekenis voor je hebben. Geef zo nu en dan een cadeautje aan je familie of aan je vrienden, het zal je goed doen te weten dat je heel veel voor ze betekent. Laat je nooit uit het veld slaan, je bent dat echt niet waard.

Ik heb al een hele tijd geleden mensen genomineerd voor deze tag en inmiddels heeft bijna iedereen hem al ingevuld. Heb jij hem nog niet ingevuld? Dan nomineer ik jou ๐Ÿ™‚

Liefs,

Demi

12 thoughts on “Liebster Award 11

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s