Films

Films top 5 mei

Ik heb deze maand een vijftal films gezien en die wil ik graag met jullie delen. Ik heb ze gewoon op dvd, op tv en heel misschien één in de bioscoop gezien 🙂 Kijken jullie mee?

1. Jack Ryan: Shadow Recruit

Een hele spannende film. Je zit de gehele film op het puntje van je stoel. En hunk Chris Pine speelt de hoofdrol! Ik geef deze film een 9!

2. Love, Rosie

Een hele leuke, romantische film. Lily Collins, de dochter van de zanger Phil Collins, speelt hier de hoofdrol in. Ze is ook bekend van haar rol als Snow White en in de film: City Of Bones. Ik geef deze film een 8!

3. The Maze Runner

Dit is een spannende sciencefiction film. Zullen ze uit het labyrint ontsnappen en het overleven? Binnenkort komt deel 2 in de bioscoop. Die ga ik zeker weten kijken! Ik geef deze film een 8!

4. The Big Year

Een komische film over vogels spotten. De 3 mannen hierboven strijden om de meeste vogelspotters. Wie spot de meesten? Het is een komische film en de beelden van de natuur en de verschillende vogelsoorten zijn echt prachtig. Ik geef deze film een 8!

5. Henry’s Crime

Een komische film, wat af en toe vraagtekens opwekt of een beetje onlogisch is. Maar, omdat Keanu Reeves zijn karakter heel goed speelt, blijf je toch geboeid kijken. Ik geef deze film een 7!

Zo, dit was mijn top 5. Ken je deze films? Zo ja, wat vind je er van?

Liefs,

Demi

18 gedachten over “Films top 5 mei

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s