Weekend update

Weekend Update: Zondag 24 mei 2015

Vrijdagavond:

Ik heb vandaag foto’s gemaakt en heb de gehele avond aan de kaft gewerkt. Ik heb een proefversie besteld om te kijken of het boek geheel naar wens is. Dan als hij goed is mag ik op publiceren drukken! Ik heb ook mijn gezicht aan jullie laten zien en ik krijg hele lieve reacties, grote dank daarvoor. Ik heb in de avond naar Masterchef gekeken en naar Gtst.

Zaterdag:

Ik ben in de ochtend op het hondje van mijn oom en tante gaan passen. Daarna ben ik om half 2 naar de bowlingbaan vertrokken waar ik met twee goede vriendinnen een uurtje heb gebowld. Het was heel erg gezellig. Toen ik thuiskwam ben ik verder gaan werken aan mijn derde boek, want dat ben ik ook al een tijdje aan het schrijven. Ik heb in de avond naar weet ik veel en naar echt waar gekeken.

Zondag:

Ik heb vandaag weer aan mijn derde boek geschreven en ik heb weer filmpjes gekeken van StukTv. Ook heb ik nog wat getekend en wat opgeruimd. Ja, opruimen moet ook gebeuren. Ik ga straks taco’s en roti’s maken. Mijn oma en opa komen eten en mijn ouders eten natuurlijk ook mee πŸ˜‰ Ik ga de ingrediΓ«nten snijden zodat ze ze zelf kunnen vullen. Ik neem uiteraard geen vlees, omdat ik vegetarisch ben. Vanavond ga ik naar Smeris kijken.

Morgen komt er een goede vriendin langs en we gaan dan een film kijken.

Hoe was jouw weekend? Ga je morgen nog iets doen?

Liefs,

Demiβœ’

16 thoughts on “Weekend Update: Zondag 24 mei 2015

  1. Ik ben gisteren naar een winkel geweest voor “art materials”. Heb door o.a. een set aquarelpotloden gekocht (40 kleuren) en tekenpapier. Vervolgens heb ik uiteraard de potloden uitgeprobeerd en voor een eerste keer was het aardig gelukt.

    Liked by 1 person

  2. Je hebt die twee goede vriendinnen ingemaakt las ik haha. Goed bezig, leuk dat het gezellig was. Ik ben veel aan het afronden voor school dus ik doe geen bijzondere dingen dit weekend behalve een terrasje gepakt.

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s