Life update

LifeUpdate: Woensdag 20 mei 2015

Hoi allemaal,

Ik heb vandaag niet heel veel gedaan. Ik ben namelijk ziek. Ik ben verkouden en heb een klein beetje last van mijn keel. Ik heb laatst een nieuw hoesje voor mijn telefoon gekocht. Hij is paars en het is een soort safe case. Je kunt aan de linkerkant pasjes bewaren en je telefoon zit goed vast in een houdertje. Een ideaal, fijn hoesje.

Featured image

Ook heb ik laatst een potloodje gekocht. Het is geen echt potloodje, maar een touchscreen potlood voor je telefoon of tablet. Ik gebruik hem voor mijn telefoon. Scheelt heel wat vingervlekken op je beeldscherm.

Featured image

Ik heb vandaag maar wat filmpjes gekeken. Onder andere de nieuwste special van StukTv. Ik kan niet wachten tot hun nieuwste filmpje straks online komt.

Featured image

En voor de rest heb ik vandaag dus niet veel gedaan. Beetje bankhangen en wat blogjes lezen. Ik ga vanavond Masterchef Holland, GTST en Hotter Than My Daughter kijken.

Hoe was jouw woensdag?

Liefs, Creabeaatje34

28 thoughts on “LifeUpdate: Woensdag 20 mei 2015

  1. Beterschap! Mijn woensdag was niet heel bijzonder. Therapie, naar een paar winkels geweest en even bij m’n paard geweest 🙂

    Liked by 1 person

  2. Die speciale potloot ziet er gaaf uit mag ik vragen waar je die gekocht hebt ? Hier een redelijk rustig dagje. Heel veel beterschap en even extra lief zijn voor jezelf

    Liked by 1 person

  3. Een voorspoedig herstel toegewenst! Effin, gisteren heb ik voor het eerst een 10+ jaar een tekening met pastelkrijt gemaakt en verder heb ik nog een aantal B-potloden gekocht. Dat laatste is ook broodnodig, aangezien ik gisteren en eergisteren heb ik aardig wat tekeningen gemaakt.

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s