Weekend update

Weekend Update: Zondag 17 mei 2015

Vrijdagavond:

Ik heb in de avond weer aan mijn boek gewerkt, maar niet heel lang, want Masterchef Holland begon. Daarna volgde Gtst. Na dat programma, ben ik weer verder gegaan met mijn boek. Ik heb in de ochtend een ISBN gekocht en ik ben benieuwd wanneer ik hem krijg.

Zaterdag:

In de ochtend heb ik lekker uitgeslapen tot half 11. Daarna ben ik om half 1 richting mijn tante vertrokken. Ze was met moederdag jarig en vierde het vandaag. Daar heb ik ook gegeten. Daarna ben ik naar wat vrienden gegaan. Daar hebben we een disney avondje gehouden. We gingen disney films kijken. We hebben despecible me en Peter Pan 2 gekeken. Het was een leuke avond.

Zondag:

Ik heb vandaag aan de voorkant van mijn boek gewerkt. Ik ben bijna klaar met het boek. Na deze stap volgt de prijs en dan wordt ie gepubliceerd. Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan gaan vinden. Ik heb een eerste berichtje op http://bravenewbooks.nl/demorebosman geschreven. Ik wil even iets zeggen over wat ik heb aangevinkt voor mijn boek. Ik heb jong volwassenen aangevinkt, terwijl het eigenlijk vanaf 14 jaar en voor daarna voor alle leeftijden. Ook is het aangevinkt bij: For Girls Only. Het kan voor zowel jongens als meisjes, maar de andere opties pasten er al helemaal niet bij. Dus, dan weten jullie dat even πŸ™‚ Ik heb ook Lekker Nederlands, Weet ik veel en Echt waar teruggekeken. Ik ga vanavond naar Smeris kijken.

Hoe was jouw weekend?

Liefs, Creabeaatje34

14 thoughts on “Weekend Update: Zondag 17 mei 2015

  1. Smeris was weer spannend! (Hier ook een fan πŸ˜€ ) Klikt als een leuk weekend! πŸ˜€
    Hier lekker gehardloopt, gelezen, geschreven en Marvel Agents of Shield gekeken. Oftewel: ook een lekker weekend gehad. πŸ™‚

    Liked by 1 person

  2. Oh wat spannend allemaal van je boek!! Het komt nu allemaal wel heel dichtbij he?! πŸ˜€ top top top! Ik ben er wel benieuwd naar! ^^

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s