Weekend update

Weekend Update: Zondag 17 mei 2015

Vrijdagavond:

Ik heb in de avond weer aan mijn boek gewerkt, maar niet heel lang, want Masterchef Holland begon. Daarna volgde Gtst. Na dat programma, ben ik weer verder gegaan met mijn boek. Ik heb in de ochtend een ISBN gekocht en ik ben benieuwd wanneer ik hem krijg.

Zaterdag:

In de ochtend heb ik lekker uitgeslapen tot half 11. Daarna ben ik om half 1 richting mijn tante vertrokken. Ze was met moederdag jarig en vierde het vandaag. Daar heb ik ook gegeten. Daarna ben ik naar wat vrienden gegaan. Daar hebben we een disney avondje gehouden. We gingen disney films kijken. We hebben despecible me en Peter Pan 2 gekeken. Het was een leuke avond.

Zondag:

Ik heb vandaag aan de voorkant van mijn boek gewerkt. Ik ben bijna klaar met het boek. Na deze stap volgt de prijs en dan wordt ie gepubliceerd. Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan gaan vinden. Ik heb een eerste berichtje op http://bravenewbooks.nl/demorebosman geschreven. Ik wil even iets zeggen over wat ik heb aangevinkt voor mijn boek. Ik heb jong volwassenen aangevinkt, terwijl het eigenlijk vanaf 14 jaar en voor daarna voor alle leeftijden. Ook is het aangevinkt bij: For Girls Only. Het kan voor zowel jongens als meisjes, maar de andere opties pasten er al helemaal niet bij. Dus, dan weten jullie dat even πŸ™‚ Ik heb ook Lekker Nederlands, Weet ik veel en Echt waar teruggekeken. Ik ga vanavond naar Smeris kijken.

Hoe was jouw weekend?

Liefs, Creabeaatje34

14 gedachten over “Weekend Update: Zondag 17 mei 2015

  1. Smeris was weer spannend! (Hier ook een fan πŸ˜€ ) Klikt als een leuk weekend! πŸ˜€
    Hier lekker gehardloopt, gelezen, geschreven en Marvel Agents of Shield gekeken. Oftewel: ook een lekker weekend gehad. πŸ™‚

    Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s