Fill in story

Invulverhaal: Concert

Vandaag is het zover. Je gaat met… (naam huisdier) naar het concert van je leven. Je kan niet wachten om je grote held… (zanger) in het echt te zien optreden. De avond voor het concert heb je je… (kleur) rugzak al helemaal volgestopt met flesjes… (drinken) en boterhammen met… (broodbeleg). Je hebt de tickets in je portemonnee gestopt en hebt… (getal boven de twintig) euro op zak. De volgende ochtend heb je moeite met het uitkiezen van je outfit. Uiteindelijk kies je een… (kleur) jurkje en een zwarte panty met… (figuurtjes) erop. Je trekt je lievelingssneakers aan, de nieuwste sneakers van… (merk). Je telefoon gaat. Je ziet dat het… (naam huisdier) is. ‘Hey, ben je zover? Ik sta bij… (voorwerp) op het station te wachten. Tot zo!’ Je stopt je telefoon in je broekzak, opent de voordeur en stopt de sleutels in je speciale broekzak. Je loopt naar de bushalte toe. Daar zie je dat lijn… (getal) over… (getal) minuten arriveert. Je gaat op het bankje zitten en ziet een oud vrouwtje aankomen. Voor haar ga je omhoog. Ze bedankt je en gaat zitten. Niet lang daarna komt de bus aan. Je checkt in en ziet dat de bus aardig vol is. Je gaat naast een meisje zitten met knal… (kleur) haar. Je groet haar vriendelijk en kijkt de andere kant op. Na… (getal) minuten kom je aan op het station. Je checkt uit en loopt naar… (voorwerp) waar… (naam huisdier) al op je staat te wachten. Jullie geven elkaar een knuffel en lopen naar spoor… (getal) toe. Daar staat dat de trein richting… (stad in Nederland) vertraging heeft. Oh nee hé, straks komen jullie te laat! Het is nu… (tijdstip) en het concert begint over… (getal onder de vijf) uur! Gelukkig komt de trein toch redelijk op tijd aan. Jullie zoeken vlug een plekje op en genieten van het uitzicht. Na… (getal) minuten arriveren jullie op het station in… (stad in Nederland). Er staat al een bus klaar voor de concertgangers. Jullie gaan vlug in de rij staan en komen net met de eerste bus mee. Na… (getal onder de tien) minuten arriveren jullie bij het concertgebouw. Vrijwel direct begint het concert. Tijdens het concert zing je luidkeels mee met… (lievelingsliedje van de zanger). Na afloop scoor je zijn handtekening en je staat met hem op de foto. Best concert ever!

Liefs,

Creabeaatjedemi✒

10 thoughts on “Invulverhaal: Concert

 1. Vandaag is het zover. Je gaat met LOENA naar het concert van je leven. Je kan niet wachten om je grote held ED SHEERAN in het echt te zien optreden. De avond voor het concert heb je je BLAUWE rugzak al helemaal volgestopt met flesjes COLA en boterhammen met HAGELSLAG. Je hebt de tickets in je portemonnee gestopt en hebt 45 euro op zak. De volgende ochtend heb je moeite met het uitkiezen van je outfit. Uiteindelijk kies je een ROOD jurkje en een zwarte panty met HARTJES erop. Je trekt je lievelingssneakers aan, de nieuwste sneakers van ALLSTARS. Je telefoon gaat. Je ziet dat het LOENA is. ‘Hey, ben je zover? Ik sta bij het BANKJE op het station te wachten. Tot zo!’ Je stopt je telefoon in je broekzak, opent de voordeur en stopt de sleutels in je speciale broekzak. Je loopt naar de bushalte toe. Daar zie je dat lijn 7 over 10 minuten arriveert. Je gaat op het bankje zitten en ziet een oud vrouwtje aankomen. Voor haar ga je omhoog. Ze bedankt je en gaat zitten. Niet lang daarna komt de bus aan. Je checkt in en ziet dat de bus aardig vol is. Je gaat naast een meisje zitten met knal GROEN haar. Je groet haar vriendelijk en kijkt de andere kant op. Na 15 minuten kom je aan op het station. Je checkt uit en loopt naar het BANKJE waar LOENA al op je staat te wachten. Jullie geven elkaar een knuffel en lopen naar spoor 11 toe. Daar staat dat de trein richting UTRECHT vertraging heeft. Oh nee hé, straks komen jullie te laat! Het is nu HALF 11 en het concert begint over 3 uur! Gelukkig komt de trein toch redelijk op tijd aan. Jullie zoeken vlug een plekje op en genieten van het uitzicht. Na 20 minuten arriveren jullie op het station in UTRECHT. Er staat al een bus klaar voor de concertgangers. Jullie gaan vlug in de rij staan en komen net met de eerste bus mee. Na 5 minuten arriveren jullie bij het concertgebouw. Vrijwel direct begint het concert. Tijdens het concert zing je luidkeels mee met THINKING OUT LOUD. Na afloop scoor je zijn handtekening en je staat met hem op de foto. Best concert ever!

  Liked by 1 person

 2. Vandaag is het zover. Je gaat met… Pippelientje naar het concert van je leven. Je kan niet wachten om je grote held. Daniël Correa in het echt te zien optreden. De avond voor het concert heb je je… blauw rode rugzak al helemaal volgestopt met flesjes…water en boterhammen met… pindakaas.. Je hebt de tickets in je portemonnee gestopt en hebt… 25 euro op zak. De volgende ochtend heb je moeite met het uitkiezen van je outfit. Uiteindelijk kies je een… (blauw jurkje en een zwarte panty met… tijgerprint erop. Je trekt je lievelingssneakers aan, de nieuwste sneakers van… Le Coq Sportive. Je telefoon gaat. Je ziet dat het… Pippelientje is. ‘Hey, ben je zover? Ik sta bij… Het Peerd van ome loeks ) op het station te wachten. Tot zo!’ Je stopt je telefoon in je broekzak, opent de voordeur en stopt de sleutels in je speciale broekzak. Je loopt naar de bushalte toe. Daar zie je dat lijn 6 over… 4 minuten arriveert. Je gaat op het bankje zitten en ziet een oud vrouwtje aankomen. Voor haar ga je omhoog. Ze bedankt je en gaat zitten. Niet lang daarna komt de bus aan. Je checkt in en ziet dat de bus aardig vol is. Je gaat naast een meisje zitten met knal… rood haar. Je groet haar vriendelijk en kijkt de andere kant op. Na… 20 minuten kom je aan op het station. Je checkt uit en loopt naar het peerd van ome Loeks ) waar Pippelientje al op je staat te wachten. Jullie geven elkaar een knuffel en lopen naar spoor…4B toe. Daar staat dat de trein richting… Amsterdam) vertraging heeft. Oh nee hé, straks komen jullie te laat! Het is nu… 14:00 uur ) en het concert begint over… 4 uur ) uur! Gelukkig komt de trein toch redelijk op tijd aan. Jullie zoeken vlug een plekje op en genieten van het uitzicht. Na… 180 minuten arriveren jullie op het station in… (Amsterdam. Er staat al een bus klaar voor de concertgangers. Jullie gaan vlug in de rij staan en komen net met de eerste bus mee. Na… 7 minuten arriveren jullie bij het concertgebouw. Vrijwel direct begint het concert. Tijdens het concert zing je luidkeels mee met… Don’t stop. Na afloop scoor je zijn handtekening en je staat met hem op de foto. Best concert ever!

  Leuk invulverhaal. Ze mogen er wat mij betreft vaker komen.

  Liked by 1 person

 3. Vandaag is het zover. Je gaat met… ❤ Maily ❤ naar het concert van je leven. Je kan niet wachten om je grote held… ❤ Beyonce ❤ in het echt te zien optreden. De avond voor het concert heb je je… ❤ roze ❤ rugzak al helemaal volgestopt met flesjes… ❤bacardi razz / 7up❤ en boterhammen met… ❤philedelphia kruidensmeerkaas met kalkoenfilet peper en zout❤. Je hebt de tickets in je portemonnee gestopt en hebt… ❤100❤ euro op zak. De volgende ochtend heb je moeite met het uitkiezen van je outfit. Uiteindelijk kies je een… ❤zwart❤ jurkje en een zwarte panty met ❤ananas printjes❤ erop. Je trekt je lievelingssneakers aan, de nieuwste sneakers van… ❤nike❤. Je telefoon gaat. Je ziet dat het… ❤Maily❤ is. ‘Hey, ben je zover? Ik sta bij ❤de kiosk met koffie❤ op het station te wachten. Tot zo!’ Je stopt je telefoon in je broekzak, opent de voordeur en stopt de sleutels in je speciale broekzak. Je loopt naar de bushalte toe. Daar zie je dat lijn ❤17❤ over… ❤4❤ minuten arriveert. Je gaat op het bankje zitten en ziet een oud vrouwtje aankomen. Voor haar ga je omhoog. Ze bedankt je en gaat zitten. Niet lang daarna komt de bus aan. Je checkt in en ziet dat de bus aardig vol is. Je gaat naast een meisje zitten met knal ❤groen❤ haar. Je groet haar vriendelijk en kijkt de andere kant op. Na… ❤8❤ minuten kom je aan op het station. Je checkt uit en loopt naar ❤de kiosk❤ waar ❤Maily met koffie❤al op je staat te wachten. Jullie geven elkaar een knuffel en lopen naar spoor ❤2❤ toe. Daar staat dat de trein richting ❤Amsterdam bijlmer arena❤ vertraging heeft. Oh nee hé, straks komen jullie te laat! Het is nu… ❤18.00 uur❤ en het concert begint over… ❤1❤ uur! Gelukkig komt de trein toch redelijk op tijd aan. Jullie zoeken vlug een plekje op en genieten van het uitzicht. Na…❤25❤ minuten arriveren jullie op het station in ❤Amsterdam bijlmer arena❤. Er staat al een bus klaar voor de concertgangers. Jullie gaan vlug in de rij staan en komen net met de eerste bus mee. Na… ❤5❤ minuten arriveren jullie bij het concertgebouw. Vrijwel direct begint het concert. Tijdens het concert zing je luidkeels mee met… ❤1+1❤. Na afloop scoor je haar handtekening en je staat met haar op de foto. Best concert ever!

  Liked by 1 person

 4. Vandaag is het zover. Je gaat met Grijpster naar het concert van je leven. Je kan niet wachten om je grote held Darren Hayes in het echt te zien optreden. De avond voor het concert heb je je grijze rugzak al helemaal volgestopt met flesjes Spa Rood en boterhammen met tonijnsalade. Je hebt de tickets in je portemonnee gestopt en hebt 50 euro op zak. De volgende ochtend heb je moeite met het uitkiezen van je outfit. Uiteindelijk kies je een fel blauw jurkje en een zwarte panty met vlekjes erop. Je trekt je lievelingssneakers aan, de nieuwste sneakers van Nike. Je telefoon gaat. Je ziet dat het Grijpster is. ‘Hey, ben je zover? Ik sta bij het meetingpoint op het station te wachten. Tot zo!’ Je stopt je telefoon in je broekzak, opent de voordeur en stopt de sleutels in je speciale broekzak. Je loopt naar de bushalte toe. Daar zie je dat lijn 204 over 10 minuten arriveert. Je gaat op het bankje zitten en ziet een oud vrouwtje aankomen. Voor haar ga je omhoog. Ze bedankt je en gaat zitten. Niet lang daarna komt de bus aan. Je checkt in en ziet dat de bus aardig vol is. Je gaat naast een meisje zitten met knal rood haar. Je groet haar vriendelijk en kijkt de andere kant op. Na… 12 minuten kom je aan op het station. Je checkt uit en loopt naar… meetingpoint waar Grijpster al op je staat te wachten. Jullie geven elkaar een knuffel en lopen naar spoor 1 toe. Daar staat dat de trein richting Amsterdam vertraging heeft. Oh nee hé, straks komen jullie te laat! Het is nu 16 uur en het concert begint over… 4 uur! Gelukkig komt de trein toch redelijk op tijd aan. Jullie zoeken vlug een plekje op en genieten van het uitzicht. Na… 50 minuten arriveren jullie op het station in Amsterdam. Er staat al een bus klaar voor de concertgangers. Jullie gaan vlug in de rij staan en komen net met de eerste bus mee. Na… 8 minuten arriveren jullie bij het concertgebouw. Vrijwel direct begint het concert. Tijdens het concert zing je luidkeels mee met Look what we’ve started. Na afloop scoor je zijn handtekening en je staat met hem op de foto. Best concert ever!

  Grappig dit hahahaha

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s