Weekend update

Weekend Update: Zondag 3 mei 2015

Vrijdagavond:

Er kwam een goede vriendin van me gezellig langs. Ik heb daarvoor naar Masterchef gekeken. We hebben daarna samen naar Gtst gekeken. Vervolgens hebben we samen een film gekeken, Unstoppable. Die kwam op de televisie. Chris Pine is zo leuk! πŸ™‚ We hebben nog lekker gekletst en muziek geluisterd achteraf πŸ™‚

Zaterdag:

Ik ben op visite geweest bij mijn oma en opa en heb weer met het hondje van mijn oom en tante gespeeld en heb met hem gewandeld. Het was gisteren echt een lekker weertje om te gaan wandelen πŸ™‚ In de middag heb ik weer aan mijn boek gewerkt. Ik heb bij bol.com gekeken naar uitgeven. Ik ga morgen nog extra kijken, maar dan met mijn ouders. Wie weet dat dit het wordt. Wordt vervolgd… Ik heb in de avond naar Weet ik veel en Echt waar gekeken.

Zondag:

Ik heb in de ochtend lekker Nederlands teruggekeken. Ik ga pas vanavond naar bol.com kijken. Mocht er iets zijn, dan deel ik dat direct hier πŸ™‚ Ik heb in de middag wat gekleurd in mijn volwassen kleurboek, met een lekker muziekje op de achtergrond. Ook heb ik nog wat bedacht voor de voorkant van mijn boek en de ondertitel. Creatieve bui vandaag, hihi πŸ™‚ Ik ga in de avond naar Smeris kijken.

Ik plaats direct een update als ik nieuws heb.

Liefs,

Creabeaatje34βœ’

8 thoughts on “Weekend Update: Zondag 3 mei 2015

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s