Q&A

Q&A: Answers

Zo, wat heb ik een boel vragen binnen gekregen. Het zijn er in totaal 21, en ik ga ze allemaal beantwoorden. Zullen we dan maar beginnen?

Vraag 1 van Sophie: Als je je blog niet had, wat zou je dan doen?

Ik denk dat ik dan gek zou worden 😉 Nee, zonder te dollen… Ik denk dat ik dan niet veel zou doen. Ik schrijf bijna dagelijks verhaaltjes of andere leuke dingen op in mijn schriftje. Zo heb ik altijd wel wat te posten. Ik zou dan misschien nog meer met mijn boek bezig zijn, maar ik wil al die reacties niet missen.

Vraag 2 van AstridHoe oud ben je eigenlijk, omdat je geen foto van jezelf hebt?

Ik ben 18 jaar, net geworden in februari 🙂

Vraag 3 van NienkeMag ik een foto van je zien? En mag ik je echte naam weten?

Nou, een foto deel ik liever niet, maar ik heb besloten dat het, met 100 volgers, weleens tijd is als jullie mijn naam weten. Nu wil ik niet meteen alles delen, dus heb ik besloten alleen mijn voornaam te delen. Mijn naam is, tromgeroffel……………………………. Demi.

Vraag 4 van Mijnverhaal130: Wat zou je als superkracht willen hebben?

Ik zou heel graag willen vliegen. Dan hoef ik nooit meer in de file te staan of in een warme auto te zitten. Dat lijkt me echt heerlijk. I believe I can fly!

Vraag 5 van Indian2dayWaar haal jij inspiratie vandaan voor het bloggen?

Ik haal mijn inspiratie uit dingen die om me heen gebeuren. Ik neem weleens een voorbeeld van een andere blog en pas dat dan in mijn eigen stijl aan. Ook vind ik het leuk om soms eens andere dingen te doen, een beetje variatie dus. Verder heb ik gewoon heel veel inspiratie in mijn hoofd zitten. Daar ben ik heel erg trots op.

Vraag 6 van AnjasourenWat wordt de titel van je eerste boek?

Ja, eerlijk gezegd wil ik dat pas delen voor hij uitkomt, als dat gebeurd, want wie weet wie er anders met mijn titel vandoor gaat. Ik kan je wel zeggen dat ik af en toe nog nadenk over een andere titel, dus er eerlijk gezegd ook nog niet helemaal over uit ben. Ik beloof mijn titel zo snel mogelijk onder de aandacht te brengen, en al helemaal als hij ergens wordt uitgegeven.

Vraag 7 van Wendy de Jong: Welk verhaal of boek van iemand anders had je graag zelf geschreven?

Wat een mooie vraag! Eentje waarbij ik echt heel diep moest nadenken. Dan kies ik voor Tamar. Ik heb dat boek ooit gelezen voor een boekpresentatie.

Tamar kreeg haar naam op verzoek van haar grootvader William Hyde. Hij werkte in de Tweede Wereldoorlog voor de Britse geheime dienst in Nederland, waar hij het verzet moest helpen ondersteunen. Als ze 15 jaar is, pleegt William zelfmoord. Tamar gaat op zoek naar zijn verleden, om te begrijpen waarom hij dat deed. Het verhaal springt heen en weer in de tijd. Na de proloog uit 1979 speelt het verhaal wisselend in 1944 en 1995. De delen die in de oorlog spelen, worden verteld door een alwetende verteller. In de delen die in 1995 spelen, is de 15-jarige Tamar als ik-verteller aan het woord. Zij vertelt achteraf over de gebeurtenissen, wat blijkt uit de vooruitwijzingen die regelmatig in het verhaal voorkomen.

Ik wilde dat ik dit boek had geschreven. Het gaat zo mooi heen en weer, dat je er na een tijdje wel aan went. Het is zo waar geschreven, dat je je erin gaat verdiepen.

Vraag 8 van XocharlieceOp welke sporten zit je als je op een sport zit?

Ik zit op zwemmen. Ik doe al vanaf mijn vijfde aan zwemmen. Tussen mijn veertiende en vijftiende deed ik kort aan wedstrijdzwemmen. Ik zwem nog steeds, maar iets minder dan voorheen. Ik heb vroeger op turnen gezeten, op dansen en op basketbal.

Vraag 9 van KellyWat is je thuissituatie? Bij ouders? Broers, zussen?

Ik woon bij mijn ouders. Ik heb geen broers of zussen, en ik heb het hier reuze naar mijn zin!

Vraag 10 van ShoppingsarahHoe zou je jezelf omschrijven (leeftijd, eigenschappen) en hoe zie je er uit (omschrijving)?

Ik zou mezelf omschrijven als een dierenliefhebbende, creatieve, stoere, slimme meid. Ik draag een bril, ik heb donkerblond, lang haar, ik heb blauwe ogen en ik ben ongeveer 1,76 meter lang.

Vraag 11 van Laury Kun jij met je tong je neus aanraken? Hoge hakken of sneakers?

Ja, ik kan met het puntje van mijn tong net mijn neus aanraken, maar het scheelt niet veel hoor, haha. Ik draag het liefst sneakers. Ik heb geen enkel paar hoge hakken in mijn kast staan, daar houd ik eigenlijk niet zo van. Ik ben een echt sneaker meisje.

Vraag 12 van Sas: In welke film zou je wel willen spelen?

Dan kies ik voor Night At The Museum. Het lijkt me leuk om in een geschiedenis kostuum een historisch figuur te mogen vormgeven.

Vraag 13 van Suzan: Ben je een natuurmens?

Ja, heel erg zelfs. Ik ben dol op de natuur. Ik houd van de geur van de bloeiende bomen, de veelzijdige kleuren bloemen en de mooie, unieke dieren die er leven. Ik vind daarom ook dat de bomen moeten blijven en de dieren met rust gelaten moeten worden.

Vraag 14 van Katja: Ben je weleens op een eiland geweest?

Jazeker, één keer op Ameland en twee keer op Schiermonnikoog. Ameland was met vakantie met mijn familie en Schiermonnikoog, beide keren was met school.

Vraag 15 van Naomi: Heb je posters in je kamer hangen?

Ja, van goede zangeressen of leuke zangers. Ik heb vooral veel bands hangen. Onder andere The Wanted, Imagine Dragons en Maroon5.

Vraag 16 van Vera: Wat betekent bloggen voor jou?

Bloggen betekent heel veel voor me. Ik kan er mijn ei kwijt of kan mijn inspiratie laten lopen. Ik krijg zulke lieve reacties, zoveel heb ik in mijn hele leven nog niet gehad! Dat vind ik zo fijn, en dat geeft me een echt warm welkomstgevoel.

Vraag 17 van Lianne: Ben je een echt meisje-meisje of meer een jongenstype?

Ik draag weinig make-up. Als ik het draag, is het bijna altijd nagellak. Voor een feestje doe ik wel wat meer op. Ik heb lang haar en ik koop altijd leuke shirtjes met print. Ik houd ervan als er iets opstaat, en het moet een leuk kleurtje hebben. Ik draag wel graag spijkerbroeken en sneakers, maar tegenwoordig loopt bijna iedereen daar op, haha. Ik ben wat dat betreft een mengeling denk ik. Ik draag graag mooie shirtjes, met spijkerbroek en sneakers. Maar hee, wie niet tegenwoordig. Ik vind sneakers zo lekker zitten, en ze zijn er in allerlei soorten en kleuren, eindeloos te combineren met je kleding.

Vraag 18 van BeautypraatjesAls er iets is in je leven dat je zou mogen veranderen, wat zou dat dan zijn?

Dat vind ik een erg moeilijke vraag. Ik ben erg blij met mijn vrienden, familie en huisdier, dus dan moet ik het ergens anders gaan zoeken. Ik denk dat ik zou veranderen hoe het is gegaan met mijn opleiding. Ik denk dat ik ondanks dat ik alleen maar negativiteit te horen kreeg, gewoon had moeten worden hoe hun dat wilden. Maar dat wilde ik niet, en ik ben er achteraf erg trots op dat ik niet zo over me heen liet lopen. Maar toch… wat was er gebeurd als ik dat wel had gedaan? Dus ja, misschien zou ik dat dan veranderen.

Vraag 19 van NathalieWat is je favoriete vakantieland?

Ik ga heel erg weinig op vakantie. Ik houd er gewoon niet zo van, net zo min als mijn ouders. Maar, ik ben ooit op vakantie geweest in Frankrijk. Dat zou ik graag weer eens willen doen. Het is een prachtig land met veel mooie bezienswaardigheden. Ik ben er heen geweest toen ik ongeveer acht jaar oud was. Toen ben ik ook naar Disneyland Parijs geweest. Ik ben er heen geweest met mijn ouders, een vriend van mijn vader met zijn vrouw en hun toen twee jaar oude dochtertje, waarvoor het voor mij voelde alsof ze mijn zusje was.

Vraag 20 van Kimberley: Heb je ooit een beugel gehad?

Nee, nog nooit. Ik heb volgens mijn tandarts altijd een heel mooi gebit gehad, en nog steeds trouwens 🙂

Vraag 21 van Lisa: Ben je een uitgaanstype?

Nee, ik houd echt niet van uitgaan. Misschien ben ik saai, maar ik houd daar echt niet van. Ik drink niet, ik rook niet en ik ga niet uit. Ja, dat soort meisjes bestaan nog, haha. Ik heb er een hele toepasselijke afbeelding bij gevonden, die hieronder staat. Maar, tuurlijk ga ik weleens een dagje weg of een avondje ergens heen, zoals een voorstelling, maar ik houd niet van discotheken. Ik houd wel van dansen, maar dan bijvoorbeeld met Just Dance.

Featured image

Zo, dit waren alle vragen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties en ik ben reuze benieuwd wat jullie van mijn antwoorden vonden. Ik hoop dat het begrijpelijk is dat ik bij sommige vragen geen volledig antwoord heb gegeven, maar dat komt dan omdat ik liever niet teveel prijs geef. Maar toch hoop ik dat jullie me hierdoor weer een beetje beter hebben leren kennen.

Heel veel liefs van Creabeaatje34

33 thoughts on “Q&A: Answers

 1. Je hebt hele leuke antwoorden gegeven. Ik vind het toch dapper dat je zoveel hebt vrijgegeven 🙂 Leuk dat je mijn erg late vraag nog hebt beantwoord 😀

  Liked by 1 person

 2. Leuke vragen en antwoorden! Je blijft toch een beetje mysterieus door niet te veel te willen prijsgeven 😉 Knap dat je niet meegaat met de rest van de bloggers, want er zijn amper nog blogs zonder (persoonlijke) foto’s! Doe vooral waar jij je goed bij voelt! (Maar dat neemt niet weg dat ik nog steeds nieuwsgierig ben haha)

  Liked by 1 person

  1. Dankjewel 😀 😀 Ja, dat snap ik helemaal. Nieuwsgierig zijn hoort erbij, dus dat mag gerust hihi. Bedankt voor je lieve, begripvolle reactie 🙂

   Like

 3. Leuke antwoorden heb je gegeven, ik vind het knap dat je ondanks de veelvuldige verzoekjes ”redelijk” anoniem wil blijven! Nieuwsgierig zijn we allemaal maar je moet doen waar jij je het beste bij voelt! Wel leuk om je op deze manier beter te leren kennen, moet je vaker doen zulke tags, Demi! 🙂

  Liked by 1 person

 4. Leuk, Demi, om zo wat meer over je te weten te komen! Het boek Tamar kende ik nog niet, maar na jouw enthousiaste verhaal ga ik het eens in de bieb opzoeken.
  Ik zal sportief zijn en zelf ook mijn eigen vraag beantwoorden: ik zou graag De Alchemist van Paulo Coelho geschreven hebben…

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s