Weekend update

Weekend Update: Zondag 26 april 2015

Vrijdagavond:

Niet heel veel gedaan. Ik heb eerst Masterchef Holland gekeken. Later in de avond GTST, it’s a kind of magic en nog een stukje van superkids.

Zaterdag:

Ik heb een leuk puzzelboekje gekocht, dat heeft met kleuren en patronen te maken. Weer eens wat anders dan Zweedse puzzels en woordzoekers. Daar heb ik een aantal bladzijden uitgemaakt. Ik heb de film Dumb and Dumber gekeken, echt hilarisch! Ik heb ook weer aan mijn boek gewerkt en heb mijn foto’s geselecteerd en in mappen verdeeld, zodat ik ooit op een dag alles op mijn gemak kan nakijken, again ๐Ÿ™‚ Ik heb ook een site gevonden waarop je heel gemakkelijk gratis mp3 liedjes kunt downloaden. Het is echt super makkelijk! Je drukt op play, checkt of het overeenkomt met die op YouTube en drukt op download. Tadaa! Ik ben alleen de site naam even vergeten, oeps! Type het maar in bij Google, dan vind je hem vast wel ๐Ÿ™‚ En ja, ik heb nog een mp3 speler. Hij werkt al bijna drie jaar, en zolang hij het nog doet, hoef ik absoluut geen duurdere versie aan te schaffen. Mee eens? Ik heb in de avond naar weet ik veel en naar echt waar gekeken.

Zondag:

In de ochtend ben ik met mijn drie eerste en beste vriendinnen naar de bioscoop geweest. Ik had kaartjes gewonnen via de troskompas. Het is een familiefilm, maar gratis is gratis, toch? En ik sla een gratis film nooit af. We moesten de kaartjes om 10 uur ophalen. De film zelf begon om half 11. De film was: De Boskampi’s. Het was wel een leuke film, maar het is niet echt mijn genre. Maar het was niet vreselijk, hihi. Het was eigenlijk erg leuk! ๐Ÿ™‚ In de middag heb ik een beetje geschilderd. Ik ben weer bezig met een schilderen op nummer schilderijtje, en dit keer van een kitten. Ik deel hem zodra hij af is ๐Ÿ™‚ Ik heb lekker Nederlands teruggekeken. Ik ga straks smeris kijken.

Morgen is het koningsdag, super leuk! Ik hoop dat het weer een beetje meevalt. Er komt nog een leuk verhaaltje online, dus houd mijn blog in de gaten ๐Ÿ™‚

Hoe was jou weekend?

Liefs,

Creabeaatje34โœ’

20 thoughts on “Weekend Update: Zondag 26 april 2015

  1. Leuk zo’n overzicht! Zelf kijk ik al die series ook en sinds een tijdje kijk ik ook Smeris. Toen ik het laatst zat te kijken zag ik opeens dat een jongen uit mijn klas in de serie zat, en hij had ons helemaal niks verteld!

    Liked by 1 person

      1. Hij had maar een klein rolletje hoor, ik weet zijn naam niet meer haha. Maar hij zat in de aflevering ‘het zwarte gat’. Hij was de jongen op het paard. Ik kan het niet zo goed beschrijven haha.

        Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s