Q&A

Special: Q&A

Speciaal voor het 100 volgers jubileum heb ik besloten dat ik vandaag een Q&A berichtje ga doen. Dat betekent het volgende:

Heb jij altijd al een brandende vraag gehad? Of ben je ergens nieuwsgierig naar?

Dan is dit je kans om het te vragen! Stel je vraag hieronder in de comments en wie weet kies ik jouw vraag wel uit! Ik probeer ze natuurlijk allemaal te beantwoorden, maar er zullen altijd wel een paar tussen zitten die ik liever voor mezelf houd. Maar ja, misschien is het ook weleens goed om zulk soort vragen te beantwoorden. Ik wilde eerst heel erg graag een winactie houden, maar ik heb dus niets om weg te geven. Ik hoop dat ik snel iets vind, want het lijkt me leuk om dat een keertje te doen 🙂 Voor nu is dit mijn speciale cadeau voor jullie.

Ik ben zeer benieuwd naar de vragen. En wil al mijn volgers nogmaals bedanken voor het volgen. Maar natuurlijk wil ik ook al mijn lezers bedanken. Zonder jullie allen voelde ik me op dit moment niet dolgelukkig. Ik ben blij dat ik zoveel mensen heb leren kennen door dit stukje internet. Dat vind ik mooi, aan WordPress. Misschien dat ik ooit een eigen domein neem, maar dat moet ik nog even bekijken. Voor nu, nogmaals bedankt en stel je vraag!

Ik beantwoord de vragen volgende week vrijdag 🙂

Liefs,

Creabeaatje34

46 thoughts on “Special: Q&A

 1. Super leuk! Hoe zou je jezelf als persoon omschrijven (leeftijd, eigenschappen) en hoe zie je er uit(omschrijving)? Ik probeer me altijd een voorstelling van een blogger te maken maar het is me op heden nog niet gelukt hihi.

  Liked by 1 person

   1. Oké laat ik eens lekker random vragen posten…
    1) Kun jij met je tong je neus aanraken?
    2) Hoge hakken of sneakers?

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s