Weekend update

Weekend Update: Zondag 5 april 2015

Vrijdagavond:

Er kwamen drie goede vriendinnen langs. We hebben eerst allemaal een liedje gekozen op Just Dance 2015. Daarna hebben we het iets rustiger aangedaan en hebben we Wii Party gespeeld. We hebben vragen over elkaar beantwoord. Daarna hebben we Wereldreis gespeeld. Ook mocht Bingo niet ontbreken en speelden we nog Woordenbom. Het was een hele gezellige avond πŸ™‚

Zaterdag:

Ik ben vandaag op visite geweest bij mijn oma en opa. Het hondje van mijn oom en tante was er ook, inclusief mijn oom en tante. Ik heb hem zijn cadeautjes gegeven, aangezien hij maandag jarig is πŸ™‚ Hij wordt dan alweer tien jaar. En woensdag wordt mijn kitten al weer elf maandjes oud. Ik heb hem twee pakjes Dentastix gegeven. Mijn oom en tante hadden ze gelukkig niet meer in huis, dus dat was een goede keuze πŸ™‚ Ik heb, toen ik thuiskwam, GTST, Alles mag op Vrijdag, de TV Kantine en Popster teruggekeken. Ik heb daarna het wrap receptje gemaakt, die al online staat πŸ™‚ In de avond heb ik weer gekeken naar The Voice Kids.

Zondag:

Vandaag ben ik naar de internationale kattenshow in Martiniplaza geweest. Het was een unieke ervaring, met al die verschillende rassen. Wil je zelf ook heen? Dat kan morgen nog πŸ™‚ Toen ik thuiskwam heb ik mijn eigen kitten begroet. Ik ben blij dat hij geen echte raskat is. Stel je voor, dat mijn kat een hele dag daar in die kooi moet zitten om gekeurd te worden. Nee, dat zou ik hem niet aan kunnen doen. Ik ben daarna verder gegaan met mijn schilderij. Dat is zo’n cijfer schilderij. Op elk nummertje moet een bepaalde kleur verfpot. Ik schilder nu een tijger, en zo rond de woensdag is hij af en deel ik hem met jullie πŸ™‚ Daarna ben ik aan het avondeten begonnen, de Nasi Tjampoer. Dat recept staat inmiddels ook online πŸ™‚ Vanavond ga ik naar Smeris kijken.

P1030532

Hoe was jouw Paasweekend tot nu toe?

Liefs,

Creabeaatje34

19 thoughts on “Weekend Update: Zondag 5 april 2015

    1. Dat was het zeker πŸ™‚ Dat was zeker leuk πŸ™‚ Nee, ik ben daar ook geen voorstander van. Ik snap wel dat dat daar moet omdat ze anders ontsnappen, maar ik blijf het zielig vinden.

      Like

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s