Weekend update

Weekend Update: Zondag 15 maart 2015

Zaterdag:

Ik ben gisteren nergens naar toe geweest. Ik had zin om gewoon een dagje lekker thuis te blijven. Ik heb een app gedownload op mijn telefoon, yahtzee. Ik vind dat een erg leuk dobbelspel. Ik was vergeten hoe leuk dat kon zijn. Ik heb daarna meteen het spel uit mijn kast gepakt en een potje met mijn moeder gespeeld. Ik heb ook seizoen twee van ‘In Goed Gezelschap’ gekeken. Verder heb ik nog weer wat aan mijn boek gewerkt en nog een opgestuurd verhaal ingelezen. Gisteravond heb ik weer een beetje naar The Voice Kids gekeken. Ik heb er nog steeds niet veel mee, maar ik moet eerlijk bekennen dat er behoorlijk wat getalenteerde kids zijn. Ik had vrijdagavond gelijk gekregen wat betreft de winnaar van Masterchef Canada. Eric won! Dat was ook degene waarvan ik hoopte dat hij zou winnen. Ik had bij Masterchef Nieuw-Zeeland ook al gelijk. Ik ben goed in het raden van kookwinnaars haha. Vanaf morgenavond ga ik kijken naar Masterchef Holland, eens kijken of ik daar ook de winnaar kan voorspellen πŸ™‚

Zondag:

Vanmiddag is er een goede vriendin langs geweest. We hebben samen een film gekeken: Let’s Be Cops. Super leuke film! Ik had hem al eens eerder gezien, maar zij wilde hem dolgraag kijken. In de ochtend had ik nog de resterende afleveringen van In Goed Gezelschap afgekeken. Toen ze weer weg was ben ik weer verder gegaan met mijn boek. Ik heb zonet naar Catfish gekeken en nu kijk ik naar Faking It. Straks ga ik Divorce kijken, want helaas is Moordvrouw afgelopen. Wat was dat een naar einde… Na Divorce ga ik nog even naar Ex On The Beach kijken. De drie genoemde series zijn allen van MTV. Ik denk dat jullie ze wel kennen, maar ik geef er kort een kleine uitleg bij. Catfish is een programma waarbij ze gaan achterhalen of iemand waar de ander verliefd op is, ook echt degene is die hij of zij beweerd te zijn. Faking It is een serie wat gaat over een groepje vrienden die af en toe ruzie maken en domme dingen doen. Ja, je moet het eigenlijk kijken wil je er duidelijkheid over krijgen. Ex On The Beach is een programma waarbij ze acht singles in een grote villa dumpen. Stuk voor stuk komen hun exen erbij en dat zorgt voor ruzies. Ik vind deze series wel leuk. De drama is soms grappig, maar soms ook zielig. Tja, net zoals in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Kennen jullie deze drie MTV series ook? Zo ja, wat vinden jullie er van?

Morgenavond heb ik mijn eerste training van de cursus Theatersport. Dat houdt in dat je dan gaat improviseren. Zoiets als De Lama’s bijvoorbeeld. Ik verheug me erop. Ik zal woensdag vertellen hoe het was. Voor nu, wens ik iedereen nog een fijne zondagavond en alvast een goede schoolweek of werkweek toe.

Liefs,

Featured image

14 gedachten over “Weekend Update: Zondag 15 maart 2015

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s